The simstaR

yoov13

New member
../images/Emo68.gifThe simstaR../images/Emo68.gif

לאחר המהלומה שספגו הבנות כאשר נודע להן כי מלודי תנופה,היה בהן מן רחש,הרגשה נפשית,עצב,שמחה,וגם יחד על הגורל שינחה אותן בהמשך התחרות-והשאלה העיקרית שנשאלת משפיעה עליהן באורח תיפקודן בתחרות,ובהרגשתן הנפשית. שלושתן לא רוצות ליפול,שלושתן חושקות להגיע לאותה גיבעה ורודה-להתגאות בעצמן על שעברו את המכשול,וכי היתקבלו הן לעולם הדוגמנות הזוהר.
מריה,אמבר,וגרייס ניזכרו באותן ימים מתוקים על צוף ופריחות. באותה שעה,דיברו שלושתן ב-6 עיניים על כל דבר העולה בראשן לגבי התחרות. אמבר:"בנות,אני חושבת כי הפרק הזה יהיה קריטי עבורינו,וישפיע על כל אחת מאיתנו.אני למשל דיי מהססת,איני יודעת מדוע,אך בתוכי שוכנת לה הרגשת פתע,אשר חושקת לפרוץ החוצה למרומים.גם אתן מרגישות כך
" מריה:"כולנו מרגישות כך,אך איני יודעת איך להיפטר מהרגשה מעיקה זו.בכל מקרה,זה טיבעי,כך מרגישה כל אחת בתחרות
" גרייס:"במקרה שלי,אני לא ממש מסכימה איתכן.אף על פי שזהו אכן יהיה פרק חשוב מאד,אשר יחרט במוחינו,אני סבורה כי אני נקייה מדאגה,או חשש
." אמבר:"אולי את צודקת,באמת כדי לנשום אוויר צח,להיתרענן,ובמקרה הטוב גם להשקיע בקצת יוגה
" מריה:"אני סבורה שזאת השיטה הכי טובה להימנע מלחץ,אף על פי שאני לא מאמינה בכישוף ומגיה
" אמבר:"זה בסדר,גם אני לא
". מריה:"אמרתי לך כבר שאת אחותי התאומה
" אמבר:"מה זה לא נכון
" מריה:"אני חוששת שלא
" אמבר:"איך
" הבנות צחקו,זמן קצר אחר כך,שכחו כבר מהרגשתן המיתנועעת בביטנה של כל אחת מהן.
הרגע המיוחל הגיע,מאורע בו כל אחת תיזכור בפרטי פרטים.הלן שייני,ניגשה לבימת התחרות,והחלה נושאת את נעומה
הלן שייני:"בנות,שלום לכולכן.היום,זהו יום מאד מיוחד,אשר יחרט בפניה של כל אחת מכן.אני רוצה להגיד בזאת,כי משימותיכן היו למופת,והן ניחנות בהשקעה אומנותית ורחבה,ובתשומת לב רבה.השופטים שלנו שקלו היטב כדרכם,מי לדעתם עוברת,ומי לא.אאחל לכן בהצלחה
וכעת,ששאנו מוכנים,נפנה עתה לג'סיקה הלפרין.ג'סיקה,עשתה את עבודתה בכובד ראש.חשבה פרט אחר פרט במדויק,מי לפי דעתה אמורה לעבור,ומי לא. כמו כן,גם החיבורים שהגשתן לפני השופטים,היו מלאי השראה ומרגשים פליאה. על כן,אני רוצה להודות לכולכן על עבודה יוצאת מן הכלל.יהיה המזל איתכן
."
ג'סיקה הלפרין:"שלום לכולכן בנות,כל אחת מכן עשתה את משימתה בהשראה רבה,וברעיונות מקוריים.כעת אם לא איכפת לכן,אפסיק את דיבורי ואגש ישר לעיניין,
לכל אחת מכן
"
ג'סיקה הלפרין:"מריה,את קיבלת ממני על משימתך,10 נק'-השמלות היו טובות מאד,אך המינוס היה באיכות התמונות.לא יכולתי לראות דבר מהאיפור.וחבל מאד שלא צילמת את פנייך כך שאוכל להבכין בברור באיפור.לכן,הורדתי לך חצי מ-20 בגלל האיפור.בשלבים אלה,אנמק יותר,והבהיר כי ככל שאנו קרובים לגמר הרועש,בכוונתי לראות בברור את האיפור של כל מיתמודדת,ויחד אם זאת גם איכות התמונות מיתבקשת להיות ברורה. מריה:"אנסה להבא תודה
".
ג'סיקה הלפרין:"אמבר,את קיבלת ממני על משימתך,16 נק'.-כל הכבוד לך על ההשקעה
אכן רואים שעשית עבודה מעולה.ההילכה על המסלול היתה למופת.אך הדבר אשר עירער את ניקודך בכמה מספרים היה העובדה שצילמת בחושך ולכן לא ממש ראיתי את האיפור.למרות שאיכות התמונות מאד חדה. אמבר:"תודה רבה.בפעם הבאה אשקיע יותר
".
ג'סיקה הלפרין:"גרייס,את קיבלת ממני על משימתך,15 נק'.-כנ"ל לגבי אמבר.גם את ניחנת בכשרון על בימת הדיגמון.אף על פי שלא ראיתי את האיפור,וזה,דיי חבל
" גרייס:"תודה בכל זאת
"
הלן שייני:"וכעת,נעביר את הבמה לג'ון בלום,בהצלחה לכולכן
"
ג'ון בלום:"שלום לכולכן,אני רוצה להבהיר,כי המשימות היו מעל לכל מעולות.השמלות בהן הישתמשה כל אחת מכן,היו מאד מושקעות,מעוררות עיניין רב,ובעלות מקוריות רבה.עבודה טובה
"
ג'ון בלום:"מריה,את קיבלת ממני על משימתך,16 נק'.-כל הכבוד לך,השמלות בהן הישתמשת היו מעוררות עיניין.צבע הלבן הבהיק בשמש,והיתה זו הרגשה נפלאה
" מריה:"
תודה
"
ג'ון בלום:"אמבר,את קיבלת ממני על משימתך,18 נק'-נפלא
השמלות מצאו חן בעניי,אין אף הערה.כל הכבוד לך על ההשקעה
"
ג'ון בלום:"גרייס,את קיבלת ממני על משימתך,8 נק'-דווקא מימך ציפיתי ליותר.השמלות היו יפות,אך לא משכו עד כה את עניי.השימלה הראשונה והשניה היו דומות מאד אחת לשניה,אף על פי ששתיהן לא היו באותו הצבע.זה מה שדיי גרע בציון שלך
" גרייס:"לא נורא,בכל זאת,אני מעריכה זאת מאד"
הלן שייני:"וכעת הגיעה השלב האמיתי.שלב בו כל אחת מקבלת את הציון הסופי שלה על המונולוג המרגש שהיא כתבה.המונולוגים היו יפים ומרגשים עד מאד.אך כאמור רק שתיים מבין השלושה יעברו לשלב הבא.אאחל לכל אחת מכן בהצלחה
"
הלן שייני:"מריה,ריגשת את השופטים שלנו עד מאד במונולוג שלך,אך לא מספיק עד כדי כך.הניקוד שקיבלת על המונולוג שלך מתוך 10 הוא-6. מריה:"אני מקווה שבכל זאת אני יעבור
" אמבר:"גם אני מקווה בישבילך
" מריה:"
."
הלן שייני:"אמבר:"המונולוג שלך ניחן בכישרון רב.וריגש את פני השופטים עד מאד.מאד עד כדי כך שהציון הסופי שקיבלת עליו מתוך 10 הוא 9.מצוין
" אמבר:"תודה
" אמבר:"יש,תודה לכולכם
הלן שייני:"גרייס,המונולוג שלך מספר על סיפור משפחה כואב מנשוא.הוא ריגש עד מאד אותנו,ועל כן,לא יכולנו שלא לבכות מרוב רגש.הציון שקיבלת עליו מתוך 10 הינו 8.כל הכבוד לך
. גרייס:"תודה,ובאמת,שקשה היה לי לכתוב אותו
".
הלן שייני:"כעת בנות,הגיע השלב המכריע מי תודח לגלגל ההצלה,ומי תעבור כשרה.והטבלא היא
מריה:54
אמבר:73

yoov13

New member
../images/Emo68.gifThe simstaR../images/Emo68.gif-המשך

הלן שייני:"כעת בנות,הגיע השלב המכריע מי תודח לגלגל ההצלה,ומי תעבור כשרה.והטבלא היא
מריה:54
אמבר:73
גרייס:53 הלן שייני:"גרייס,את עוברת לגלגל ההצלה." גרייס:"בנות,אני רוצה רק להגיד לכן שהייתן חברות טובות.באותן זמנים קשים בהן העיקה עלי המחשבה בתחרות, עזרתן לי לשכוח ממנה,ולחייך את גופי.אני מודה לכן על תקופה ממושכת שלי בחקיכן,ורוצה לאחל לכל אחת מכן בהצלחה
" מריה:"אני מודה לך
,ואני רק רוצה להגיד שמאד נהנתי בחברתך באותם זמנים קשים
אמבר:"גרייס,היית פשוט מלאך
ואני רוצה להודות לך על הכל
". הלן שייני:"כעת בנות,עומדות לרשותכן 3 משימות אשר עומדות בדרגת קושי גבוהה יחסית.מריה,אמבר,אאחל לשתייכן בהצלחה
"
המשימה ה-1
עליכן לצלם את הסימית שלכן על מסלול הדוגמות ב-5 שמלות ערב מפוארות. כמו כן,כדי לעבור משימה זו תיצטרכו לצלם עד 10 ויותר תמונות.חשוב להזכיר כי על משימה זו לא תקבלו נק' על התמונות אלה נק' מהשופטים.
המשימה ה-2
עליכן לצלם את הסימית שלכן עם דוגמן כלשהוא בסצינות כגון נשיקה,חיבוק,וכל דבר הקשור לאהבה.כדי לעבור משימה זו תיזדקקו עד 10 תמונות ויותר.כמו במשימה 1-על משימה זו לא תקבלו ניקוד אלא רק מהשופטים.
המשימה ה-3
עליכן לקחת את הסימית שלכן לטבע,ולצלם אותה בשלל תנוחות בכל מיני מקומות כמו:שדה פרחים,חורשת עצי ערבות,נחל,ועוד. כמו במשימה 1 ו-2,לא תקבלו ניקוד על המשימה אלה מחבר השופטים,וכדי לעבור אותה תיזדקקו ל-7 תמונות ויותר. בהצלחה

yoov13

New member
לא נורא...

יש את גלגל ההצלה,אולי תיזכי לחזור לתחרות
תיהיה אופטימית

המשך

שמלת ערב מספר 3 כאן: http://img171.imageshack.us/my.php?image=snapshotd0712df3b073b4b68xc.jpg תמונת פנים: http://img171.imageshack.us/my.php?image=snapshotd0712df3b073b4be3sy.jpg

למעלה