The simstaR

yoov13

New member
../images/Emo68.gifThe simstaR../images/Emo68.gif

"אני ממש עצובה שלורן עזבה". אמרה מריה בקול נמוג ושקט. אמבר:"אני מסכימה איתך בכל מילה
". מריה:"מה גם שכריס עזבה,וזאת לאחר קתרין
" אמבר:"אני לא מבינה מה הולך פה,אני עצובה עבור כל מי שעוזבת אותנו.ד"כ,למה כריס פרשה מהתחרות
" מריה:"אם אני זוכרת נכון, היא הלכה לחופשה בהוואי זה מה שלי לפחות סופר לאחר שקיבלתי את הידיעה הרועשת שהיא פרשה". מלודי:"ממש חבל,אני מצטערת בישבילן
.אתן קולטות שנשארנו רק 4 מתחרות בגלל ששתיים החליטו לפרוש
" אמבר:"אני עוד לא קולטת למה הן בכלל רצו לפרוש
." "כן,יש משהו בדברייך".אמרה מריה מהנהנת בראשה.
כעבור שעה גם גרייס היצטרפה לשיחה
גרייס:"בנות שמעתן את החדשות הרועשות
" אמבר:"אילו חדשות בדיוק
ספרי,ספרי
" מריה:"
". מלודי:"אילו חדשות בדיוק
" גרייס:"אתמול במגזין "סימסשיין"ריאיינו את קתרין על הפרשה שהרעישה את המדינה-הפרישה שלה מתחרות סימסטאר
" אמבר:"מה היה כתוב בדיוק
" גרייס:"שאלו אותה כל מיני שאלות למה היא פרשה,מדועה היא שקלה לפרוש.מה היו המניעים שלה לפרוש מהתחרות ועוד.כדאי לכן לקרוא את הכתבה הזאת
.אה כן,והיא גם הזכירה אותנו שם
.היא כתבה עלינו דברים ממש יפים
" מריה:"כמו מה למשל
גרייס:"על אמבר היא אמרה שהיא פשוט אחות תאומה בישבילה
. על מריה היא אמרה שהיא פשוט חברה אמיתית
מריה:"
" גרייס:"על מלודי היא אמרה שהיא פשוט מוכשרת בתחום הדוגמנות,ויש לה עתיד במקצוע הזה
" מלודי:"תמיד ידעתי שאני מוכשרת
" אמבר:"ומה עלייך היא אמרה
גרייס:"אותו נוסח כמו שהיא אמרה עליכן אם תבינו למה אני מתכוונת
" מריה:"חיים משוגעים עושה היא עכשיו הא
" אמבר:"כה,בטח כל שניה צלמי פפארצ'י מצלמים אותה,כתבים מכל מיני מגזינים וירחונים מראיינים אותה,גם אני רוצה
" מריה:"מי לא רוצה
" "אני."אמרה מלודי. מריה:"את
מלודי:"סתם נירא לכן
".
הבנות צוחקות
לאחר שדיברו,ושוחחו,מנחת התחרות הלן שייני כבר נכנסה לאולם התחרות,יחד עם עמייתה לשיפוט. הלן שייני:"שלום בנות,אני מקווה שאתן במצב רוח טוב היום
.לא טוב עד כדי כך-בוודאי שמעתן על פרישתה של כריסטינה.כאמור,על כולנו נפל צער ויגון כאשר שמענו על הבשורה המרירה."
הלן שייני:"כעת,אגש ואקרא בשמה של כל אחת מהמתחרות את הניקוד שקיבלה למשימה-בהצלחה לכולכן
"
הלן שייני:"מריה,את קיבלת על משימתך 20 נק'-יפה
" מריה:"אוף,לא נורא
" אמבר:"תידעודדי
"
הלן שייני:"אמבר,את קיבלת על משימתך 100 נק',כל הכבוד
" אמבר:"יש,100 נק' אתן קולטות איזה מהלך
" מריה:"אני כ"כ שמחה בישבילך
" אמבר:"תודה מותק
"
הלן שייני:"מלודי,את קיבלת על משימתך 130,מצוין
" מלודי:"יש
" גרייס:"כל הכבוד לך מלודי על ההשקעה
" מלודי:"תודה רבה
"
הלן שייני:"גרייס,את קיבלת על משימתך,140 נק'כל הכבוד לך על ההשקעה
" גרייס:"תודה רבה לך הלן שייני,ותודה גם לכן בנות
"
הבנות שמחות בשימחתה של גרייס
וכעת,בנות יקרות,נעבור לפינת המכריעים שלנו,השופטים
הבנות במתח רב,מי תנופה
מי תישרוד
ומי תיזכה להמשיך בתחרות
הכל,אודות פרק רגע האמת,בעמוד הבא

yoov13

New member
../images/Emo68.gifThe simstaR../images/Emo68.gif-רגע האמת

מריה היתה מדוכאת,ולא הראתה על פניה שום שימחה או תשוקה לצחוק של ילדות. אמבר:"מריה מה קרה לך
זה בגלל הניקוד הנמוך שקיבלת על משימתך
" מריה:"בעוד איך
." גרייס:"אם תיהיה עצובה תיפלי לאותו בור שלורן נפלה אליו
" מריה:"אני יודעת,אבל אני בשוק,כל אחת מכן קיבלה מאה ויותר,ואני קיבלתי רק 20,אתן יודעות איזו דקירה בלב זה עושה
" מלודי:"אומנם כל אחת מאיתנו השקיעה,אבל חכי לסוף התחרות,לטבלאת הגמר.המזל עוד לא תם
" מריה:"אני עדיין באותו מסך אפל שלא אצליך לעבור את המשימה
". אמבר:"אני מבטיחה לך שתעברי,חכי לסוף ונירא
" מריה:"לא שיש טעם לחכות לסוף
". מלודי:"תיתפלאי-יש ועוד איך
" הלן שייני:"אוקיי בנות,כעת הגיעה השלב המכריע-שלב בו כל אחת תספוג את ביקורם של השופטים כלפיה,אני מקווה שאתן מוכנות.בנימה זו,אקרא לג'סיקה הלפרין,לעלות על הבמה.אאחל לכולן בהצלחה
". ג'סיקה הלפרין:"לפני שאתן את הניקוד לכל אחת ואחת מכן,אני רוצה להגיד שהמשימות פשוט נהדרות
כל אחת הראתה השקעה רבה למשימתה,והיתייחסה אליה ברצינות רבה.אני מודה לכולן על שיתוף הפעולה
"
כל הבנות אומרות תודה
"כעת,אקרא בשמה של כל אחת אשר תיתייצב מולי,ותקבל את הניקוד שלי על משימתה"
ג'סיקה הלפרין:"מריה,את קיבלת ממני על משימתך 19 נק'-התנוחות היו טובות,ומעוררות עיניין,כמו כן גם האיפור.כל הכבוד לך
" מריה:"תודה,אני מעריכה זאת מאד
" אמבר:"רואה,אמרתי לך שבסופו של דבר לא תיפלי למים
" מריה:"ונראה שצדקת
" אמבר:"אני תמיד צודקת
"
ג'סיקה הלפרין:"אמבר,את קיבלת ממני על משימתך 15 נק'-גם את,הוכחת השקעה רבה במשימתך.האיפור היה מעל כל ציפיות,ונורא היתרשמתי ממנו,אך הדבר היחיד אשר השפיע לי לא לטובה,היו אותן תנוחות מאד מוזרות ולא מרשימות בתמונות מס'9,8,5,והכי 2.הקפיצות מעל לספסל לא הועילו רבות לניקוד שלך.אני שבה ומדגישה-תחרות דוגמנות היא לא קירקס.התנוחות אמורות להיות תנוחות,ולא קפיצות.אנא הימנעי מכך בעתיד,תודה
" אמבר:"אשתדל להימנע בכך,תודה על הציון
"
ג'סיקה הלפרין:"מלודי,את קיבלת ממני על משימתך 12 נק'-התנוחות פשוט מעולות
.אך גם את,בחרת לקפוץ על הספספל,דבר אשר השפיע רבות על הציון שלך כמו בתמונה לפני האחרונה.עוד דבר שהוריד את הציון שלך לשפל מדרגה,היה איכות התמונות:לא יכולתי לראות דבר מהאיפור,ולכן הורדתי לך רק עליו 8 נק'.חבל מאד.התנוחות היו ממש טובות,אך איכות התמונה בלמה זאת." מלודי:"תודה על הניקוד בכל אופן
"
ג'סיקה הלפרין:"גרייס,את קיבלת ממני על משימתך 19 נק'-אני פשוט גאה בך
הוכחת את עצמך כשרה להיות דוגמנית
התנוחות היו ממש טובת
אומנם קפצת על על הספסל פעם אחת,אך עשית תנוחות מרשימות ומעוררות עיניין,ולכן לא יכולתי להוריד לך אלא מקסימום נק' אחת.האיפור היה טוב. בקיצור-עבודה מושלמת,אין לי אף הערה
" גרייס:"תודה רבה לך ג'סיקה,אני מעריכה זאת מאד
" הלן שייני:"וכעת מתחרות יקרות,נעבור לשופט האחרון שלנו הערב-ג'ו בלום
" ג'ו בלום:"שלום לכולן.בלי הרבה דיבורים,נעבור לניקוד.בהצלחה לכולן
"
ג'ו בלום:"מריה,את קיבלת ממני על משימתך 3 נק'-אני מצפה ממך ואם כבר גם מכל המיתמודדות האחרות,לשנות ביגוד כל משימה ולגוון.לא להישאר באותו הביגוד כל הזמן." מריה:"תודה בכל מקרה
"
ג'ו בלום:"אמבר,את קיבלת ממני על משימתך,15 נק'-כל הכבוד,הבגד התאים את עצמו לסביבה
-למרות שציפיתי ליותר
" אמבר:"תודה רבה על הניקוד
"
ג'ו בלום:"מלודי,את קיבלת ממני על משימתך,4 נק'-התמונות ממישימתך היו קטנות ולא ברורות,ולכן לא יכולתי לראות את הבגד בפרטיו,דבר שמכריע בציון,ומאד הכרחי.בבקשה בפעם הבאה נסי שהתמונות יהיו גדולות ואיכותיות הרבה יותר ממה שהן עכשיו
" מלודי:"אנסה.תודה
"
ג'ו בלום:"גרייס,את קיבלת ממני על משימתך,גם 3 נק'-בעבר כבר הישתמשת באותו הבגד.וכמו שאמרתי למריה,אני מצפה מכן לשנות בגד כל משימה
" גרייס:"אוקיי,תודה
" הלן שייני:"אוקיי בנות,כל אחת מכן הוכיחה את עצמה מול השופטים.אך לפני טבלאת הניקוד המפרטת כמה נקודות קיבלה כל אחת,החוקים השתנו- ולמה אני מיתכוונת שהם הישתנו
בשלב זה,מחקנו את הנק' שקיבלתם על המישמה עצמה,והשארנו את הניקוד של השופטים שלנו.והרי לכן,טבלאת הניקוד
מריה,הניקוד הסופי שלך הוא:22 אמבר,הניקוד הסופי שלך הוא:30 מלודי,הניקוד הסופי שלך הוא:16 גרייס,הניקוד הסופי שלך הוא:22 הלן שייני:"מלודי,את עוברת לגלגל ההצלה." מלודי:"
.אני בשוק,חשבתי שהמזל איתי.הכל נירא לי ורוד.אבל נראה שטעיתי
.בכל אופן.תודה לכולכן בנות
."
כל הבנות חיבקו את מלודי,ונפרדו ממנה בעצב גמור
הלן שייני:"והרי לכן בנות, 2 משימות שכל אחת מכן אמורה לבצע.בהצלחה
והמשימות הן
משימה ראשונה
עליכן לצלם את הסימית שלכן על מסלול הדוגמנות בשלושה שמלות,אותן אתן תיבחרו.חשוב להזכיר כי במשימה זו לא תקבלו ציון של 10 נק' על כל תמונה,אלא רק תקבלו את הניקוד מהשופטים,אשר יכריע מי ה-2 שימשיכו מבין ה-3 במשימה.
משימה שניה
משימה פשוטה למדי,עליכן לכתוב חיבור קצר למה דווקא לכן מגיע לעבור את המשימה ולהמשיך בתחרות.2 המיתחרות עם החיבורים שהכי ריגשו את צוות השופטים,ימשיכו במשימה. בהצלחה

והחיבור

מאז שמריה הייתה קטנה רק דוגמנות היה בראשה תמיד חשבה רק על זה שהיא גדלה לילדה היא אהבה לדגמן לאחותה ולסבתא שלה שגדלה לנערה דיגמנה במסיבות שהיא עשתה בקיצור זה החלום שלה מאז שהיה היתה קטנה ועם היא לא תעבור היא ממש תתאכזב ועם כן היא תיתן הכל כדי שהקריירה שלה תשגשג בתור דוגמנית

../images/Emo41.gifהחיבור../images/Emo41.gif

כשהייתי קטנה תמיד חלמתי להגיע לעולם הזוהר כשהייתי יותר גדולה הלכתי למלא אודישנים אבל לא התקבלתי הייתי צעירה מדי תמיד נחתך לי הלב מכל דחייה בגלל גילי הקטן אבל כשנהייתי בת 15 קרה משו הורי מתו בתאונה מצערת
מכיוון שהייתי נערה לא לקחו אותי לפנימייה אבל החיים היו קשים אני הייתי צריכה לעבוד לפרנסה וגם ללמוד ובנוסף לא היו לי קרובי משפחה גם סביי וסבותי מתו מכיוון שהייתי גדולה. למזלי הרב הצלחתי לעבור את התיכון בהצלחה ולהתקבל לאוניברסיטה אבל חלומי נשכח מהצער ומהדאגות של לשרוד לבד ברגע שהגעתי לאוניברסיטה נזכרתי בחלומי ונרשמתי לתחרות למזלי קיבלו אותי ואני ממש רוצה לזכות גם אם לא אזכה חרשתי חברות חדשות וידעתי חברות מהי נהייתי אדם פתוח יותר צחקני ולא בודד וציני כמו שהייתי כשהוריי מתו הזכייה בתחרות תהיה כבוד בשבילי ולעלות לגמר כבוד בפני עצמו עשיתי תעויות בעבר אבל אני תמיד לומדת מהם בגלל צוות השופטים המסור וההחלטי התחרות הזאת שינתה אותי לטובה וגם נתנה לי שמחה לחיים כבוד הוא לי להשתתף ובתקווה שהטובה ביותר תנצח

yoov13

New member
תאריך סיום הגשת המשימות...

עד יום שני. חשוב
בימים שישי-שבת לא איהיה נוכח בפורום כך שאל תיתפלאו שאני לא מגיב לא תחרות או בפורום בכלל. בהצלחה לכולם

למעלה