חדשה...

lee_1

New member
../images/Emo68.gif../images/Emo9.gif חדשה...../images/Emo9.gif

יש כאן מרכז הערכה בכניסה?
אני לי, אני בת 19, כרגע מחפשת דירה בת"א וביום ראשון אני מתחילה קורס של שירות לקוחות של ויזה כ.א.ל וזהו, אני אשמח להתנחל קצת ולשמוע עצות וכו' על מנת להיות נותנת שירות טובה

ברוכה הבאה

הדבר הכי חשוב, זה לזכור, למרות שהישראלים זה עם חרא, זה לא אישי נגדך, והישראלים הם בהמות, ככה הסיכויים שתפגעי מלקוחות יהיו אפסיים, כי באמת אין לך מה להפגע מהם הכי חשוב זה שתקשיבי בהצמדות שלך, תלמדי מנציגים ותיקים, זה יתן לך הרבה יותר מהקורס ושוב, ברוכה הבאה

אם כבר הזכרת את הנושא

איך באמת לא להעלב מהלקוחות היותר בהמיים? כי אחרי כל שיחה כזאת (ויוצאת לי שיחה כזאת לפחות פעם במשמרת) אני רוצה לירות בטלפון. נראה לי אני צריך ללכת לסדנה לעצבים.

../images/Emo6.gif לא לקחת ללב

הם הבהמות לא אתה שיצרחו יקללו יעשו מה שהם רוצים בדרך כלל אני נותנת לחבר'ה האלו לצרוח עד צאת הנשמה ואז אני שואלת אותם סיימת לצרוח? זה גורר עוד סדרה של צרחות שלאחריה אני אומרת "יופי עכשיו תקשיב לי" בקול הכי תקיף שיכול להיות, והם מקשיבים לי עד הסוף בלי להוציא הגה אגב השיטה הזו נוסתה בהצלחה במקום העבודה הקודם שלי על הבוס הבהמה

חחחחח

חבל על הזמן לדעתי מישהו אמר לי פשוט לתת להם לצעוק ואז בסוף להגיד "טוב, תודה שהתקשרת, להתראות D:"

ברוכה הבאה ../images/Emo20.gif

כאשר תתחילי את העבודה, נשמח לשמוע קצת פרטים עליה... בהצלחה במציאת הדירה

ונצל"ש - הגיעו עוד כמה חדשים

שלא טרחו להציג את עצמם... אז ברוכים הבאים
ומקווה שתישארו ותהנו מההשתתפות בפורום.

אחותי עובדת בויזה כ.א.ל

כבר כמעט 6 שנים והיא מ-מ-ש מרוצה שם והיה לה ממש כיף בשירות. בהצלחה. אבל דירה בת"א עם משכורת של שיקות לקוחות? לא ישאר לך הרבה...

bell boy

New member
ראבק אני בדיוק צריך פירוט של

החיובים האחרונים
... אממ בהצלחה דבר ראשון אבל בייב בואי אתן לך עצה קטנה .. לכי לבנאדם הכי וותיק במוקד שראה שמע ועשההכל (נשמע כמו משפט של סרט אירוטי בערוץ RTL) שבי לידו ולמדי ממנו כי ההדרכה זה רק בתיאוריה . ולא לשכוח ואפילו לשמוח שאת לא שירות פרונטלי( יסלחו אלה שעובדים בפרונטלי ושלדעתי צריכים לקבל תוספת סיכון על זריקת מכשירי תקשורת לעברם) בכל למקרה אנו פה בשבילך בהצלחה

lee_1

New member
תודה רבה לכולם ../images/Emo140.gif

אני באמת מתרגשת לקראת מחר וגם מחר אני צריכה ללכת לראות דירה ולהחליט אם אני סוגרת או לא (הבעל בית מחכה לי, נחמד מצידו)

lizush

New member
ברוכה הבאה לי... ../images/Emo24.gif

תפסתי אותך גם פה... מגניב.. :) אחלה פורום יש פה.. בקשר ליד מי לשבת, יושיבו אותך ליד חונך, ויש אנשים מקסימים בשירות שאני לא אציין את שמם כי אני קצת משוחדת לגביהם.. אז למרות שאני בעסקים, את יודעת איפה להשיג אותי, ותזכרי דבר הכי חשוב: שישאלו אותך מי הם לקוחות ישראלים... תזכרי שזה... אנחנו...

Mip Mip

New member
WELCOME ../images/Emo33.gif

תרגישי חופשי להתנחל, לשתף, להשתתף, ולהתבכיין עד מחר על הלקוחות המזעזעים וגם על הנחמדים. ד.א חברה שלי עבדה בויזה כ.א.ל ואני זוכרת שהיא נהנתה(זה היה לפני ממש הרבה זמן אז אני לא ממש זוכרת ואני כבר לא ממש בקשר איתה בשביל לשאול...)

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

גם אני חדשה. מכיוון שאיני עובדת בשירות לקוחות אשתתף לפעמים ויותר אקרא
. הפורום מקסים

למעלה