טוב..

miss loulou

New member
../images/Emo68.gif../images/Emo106.gifטוב..

אז מה יש לי לומר... חזרתי כולי עייפה עם חיור 3 מטר רוחב, שזופה ועם גופיה סוף הדרך... בנווווותתת!!!!
היה פשוט תענוג!!! אם זה היה לצנוח יחד,לצאת לצניחה טרקים לשבת בדשא ולקשקש,להכיר אתכן מקרוב,ולגלות שכל אחת ואחת מתוקות יותר מהשניה!!!!
וקיפלו לנו!תודה להילה! תודה לעידו,וכל החבורה על יופי של יום! נהנתי מכל רגע...ובעיקר בסוף...אבל זה זה להודעה הבאה

miss loulou

New member
והנה ההודעה הבאה שלי

מה?כבר?! כפי שהבטחתי להביא סקסית אבל סקסית אמיתית,כזו שלא ניתן לפספס או לשכוח שתרקוד לכם סמבה עם מבט הורס.... וזכתה מקום ראשון!!!
(האמת,אמרנו,לא פחות מזה!) נקרענו מצחוק מהפאה בהכנות,ואפילו לסתובב בחנות של drag queens להביא אביזרים! היה כייף נורא! ו שרון!אני מבטיחה להראות את התמונות לכלה שלך

paradive info

New member
כן כן ה"צנחן שהכי צנחנית"!

היה כיף לראות את כל מי שהשקיע - וגם היה לו שווה, תיק ציוד צניחה גדול של KAMASUITRA בדרך אליך שרון
וקצת תודות למשקיעים מאחורי הקלעים - ראשית למממנים - תודה לפרדייב (לעצמנו?) ולאיגוד הישראלי לצניחה חופשית למאיה נגרי,ריבה סנפיר, רוני אילת - שנתנו מהכישרון (עיצוב,בישול) שלהם למען יום הצנחנית 2007 לשרון, עדי , שירה ,יעל ודנה - על העזרה בהפקה, ועל הצניחות L.O ולכל עובדי המועדון - משרד, בקרה,מקפלים הצוות של ליטווין. לינון על ההרצאה המאלפת ולריכטר על הצילומים (בזמנך החופשי...אש) ותודה לכל מי שהשתתפה ונהנתה אחרי הכל זה הכי חשוב!!!! נתראה בשנה הבאה
צוות פרדייב

אטקין ש

New member
תודה../images/Emo24.gif

קודם כל לגדולה מכולן. אני רוצה להגיד תודה לסיגל על הרעיון וכמובן על האיפור המושקע. ולכל צוות פרדייב על האירגון . על האוכל של אמא של שירה. וכמובן לבחירת הקהל בצנחנית "הכוסית" במקום הראשון. ואך לא לKAMASUITRA על התיק היפה שקיבלתי. ומי שלא נשאר הפסיד. נתראה בפעם הבאה

dana127

New member
תרשו גם לי להוסיף כמה כוסיות לשרשור הזה....

דורה מתאפרת

CUT II CUT

New member
אלוהים מתי עשיתם רגלים פעם אחרונה ../images/Emo8.gif

איזה באסה שפיספסתי....נראה שהיה ממש כיף....

orgabay

New member
תמיד ידעתי שמשהו אצלך לא בסדר חחחחחחחח.......

ועוד חחחחחחחחחחחחח............. גבר התגעגענו!

למעלה