תמונה יומית

darklighter

New member
../images/Emo68.gifתמונה יומית../images/Emo68.gif

הרעיון לקוח מדורין המנהלת השולטת של פורום תשוקות. כל יום (או יומיים כמה שאני אספיק) אני אשים לכם תמונה של שחקני הסידרה מהמציאות, מהסידרה או מסרטיםסדרות אחרות...ואתם משרשרים את תגובותיכם. גם דיבובים יתקבלו בברכה. בואו נתחיל עם קצת נוסטלגיה

darklighter

New member
אתם יודעים מה זה מזכיר לי../images/Emo121.gif

יש לי אחראית משמרת אחת בעבודה שיש לה צמה ומשקפיים והמדים של העבודה כוללים חולצה לבנה ואצל האחראיות ווסט שחור ועניבה שחורה והיא לבשה את זה עם חצאית מיני מג'ינס ונקרעתי היא הזכירה לי את הקליפ הראשון של בריטני חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אני עדיין מדוכאת דרך אגב....

רוני1002

New member
אני כבר יודעת...

פשוט קראתי את ההודעה הזאת שלך לפני שקראתי את ההודעה שלמעלה... יהיה בסדר, תהיי אופטימית

רוני1002

New member
ברור שאני אתקשר../images/Emo70.gif

ראיתי את ההודעה שלה רק עכשיו. מי שמדבר על להתקשר... מי שמתקשר כל הזמן זאת אני... אז באמת שאין לך זכות להגיד משהו בנושא

רוני1002

New member
אני יודעת, עדי. באמת שאני מבינה.

אבל בכל זאת אני חושבת שאין לכם זכות לבוא אלי בטענות.

darklighter

New member
יש לי שיחות יוצאות רק לאיתן../images/Emo121.gif

ולאופיר ולאחותי ולהורים שלי. וזהו

dark warrior

New member
שרית מה את משחקתותה../images/Emo35.gif

ואת יכולה גם להתקשר סתם.. אני לא צריך להיות בבית חולים או לא צריך להיות סרט בשביל שתתקשרי
ומה את אומרת שאנחנו לא מתקשרים
לפלאפון שלך אי אפשר להתקשר כי יש חסימה לשיחות יוצאות לפלאפונים לא של המשפחה
ואת יודעת את מדיניות הטלפון בבית שלך-"לענות לטלפון זה בגדר המלצה"

invisable

New member
*שיעול*

ואני חשבתי שאסור לעשות שיחות אישיות על גב הפורום...

RoRiL

New member
למה לעשות דווקא?../images/Emo122.gif../images/Emo134.gif

מה ששנוא עלייך או במקרה של חצי פורום פה- מה שאהוב עלייך אל תעשה לחברייך
אוי לי

invisable

New member
שמעי,

לפני כמה זמן עדי התנפלה עלי פה רק כי כתבתי 'מסנג'ר', בטענה שאסור לקיים פה שיחות. אז עכשיו היא מקיימת פה שיחות? ואני מטבעי אוהבת שיחות, אם יש שיחה אני אדחף. ואם למנהלת מותר- גם לי מותר
וזה ממש לא שנוא עליי, לי אין בעיה עם שיחות, יש לי בעיה עם זה שהורגים אותי על משהו שעושים לבד.

darklighter

New member
איזה שיחה../images/Emo121.gif

אני עניתי לך פה על שתי דברים... תמיד אחרי 2 הודעות אני עובדת למסרים... ושאר השיחות שאת טוענת שאני עושה זה בשרשורי
... באוף מותר....

למעלה