דנה בלום מתחתנת. פחחחחחחחחחחחח
G gokussj2 New member 19/7/05 #24 הגעתי למסקנה מאוד נכונה דנה בלום היא בטטה טיבטית שיושבת כל היום על הפוף ובסוף היא תיראה כמו פוף בעצמה
הגעתי למסקנה מאוד נכונה דנה בלום היא בטטה טיבטית שיושבת כל היום על הפוף ובסוף היא תיראה כמו פוף בעצמה
K KeReN 0R New member 18/7/05 #18 גם אני רוצה להגיד לך 3 מילים: קייזרמן אוהב אותך! (ורוצה לעשות לך בת,או בן,או משהווווו!)
נ נ ו נ י י י י New member 20/7/05 #46 ../images/Emo27.gif../images/Emo41.gif../images/Emo23.gifבסוף ייתגלה שהיא.... זקנה טיבטית!!!! כמו כל הזקנים שלימדו אותה לעשות מסאז'!!!
../images/Emo27.gif../images/Emo41.gif../images/Emo23.gifבסוף ייתגלה שהיא.... זקנה טיבטית!!!! כמו כל הזקנים שלימדו אותה לעשות מסאז'!!!
ט טלי שרון פשוט מושלמת New member 19/7/05 #23 גם אני רוצה להגיד לך משהו ב4 מילים! כפיר אוהב את רננה!!!!!!!!
ח חולה על כפיר ורננה New member 19/7/05 #30 חחחחחחח לא יודעת.. סתם אמרתי בהתחלה: דנה בלום - אני רוצה להגיד לך 3 מילים. ובלה בלה בלה.. ואז ילדות התחילו לכתוב גם אני רוצה להגיד לך 2 מילים..בלה בלה בלה.. חחחחחח
חחחחחחח לא יודעת.. סתם אמרתי בהתחלה: דנה בלום - אני רוצה להגיד לך 3 מילים. ובלה בלה בלה.. ואז ילדות התחילו לכתוב גם אני רוצה להגיד לך 2 מילים..בלה בלה בלה.. חחחחחח
ק קספרית המקורית New member 19/7/05 #33 גם אני רציתי להגיד לך משהו אבל הפעם אני אומרת את זה ליעל בר זוהר... את פשוט לא יודעת לשחק!!1!! לא פלא ששמו אותך לתפקיד הזה ומתאים לך להיות כלבה כי את דומה לכלבה.
גם אני רציתי להגיד לך משהו אבל הפעם אני אומרת את זה ליעל בר זוהר... את פשוט לא יודעת לשחק!!1!! לא פלא ששמו אותך לתפקיד הזה ומתאים לך להיות כלבה כי את דומה לכלבה.