אנה כמה רעינות../images/Emo92.gif
מיכוון שהבנות שלנו אותו גיל כמעט, האם יש לה שיניים? כי לשלי יש בלי עין הרע 7 שיניים, אני נותנת לה קציצות עוף אוהבת מבושלות ברוטב , יש שני מתכונים מנצחים תקישי בחיפוש אחד קציצות של פירגה ואחד של ירון , קציצות מטוגנות שאני שמה בפנים בטטה וכישוא,, וככה גם הכנתי ירק אצל היא מאוד נהנת להחזיק ביד, פתיתים עם קוביות בטטה מעדן, היא אוהבת פסטה בצורות קטנות מבושל טוב עם רוטב בלי רוטב, סתם מוקפץ עם שמן זית פטרוזליה ושום, אורז מכינה ממולאים ואז יש לך בשר + אורז יאמי, קציצות בשר עם שעועית ירוקה עשיר בברזל והיא נהנת להחזיק את השעועית, או אפונה, אושפולונ לילדים העוף רך חתיכות קטנות ויש לך גזר ואורז, דברי חלב: גבינה צפתית מגרדת בפופמיה עם ירקות חתוכים קטן קטן, לביבות עם חלמון כי חלבון אסור עדיין, פיצה שאני מכינה מהבצק הרב שימושי של ניקי מעולה, חלמון עם גבינה צהובה ועגבניה יאמי, גבינה עם זיתים על לחם יאמי בקיצור כל מה שאני מבשלת למישפחה עם שינויים שיתאים גם לה, לסיכום גם אצלי העדפה לידיים אני יודעת מהבכורה שלי שזה טוב למוטריקה תזרמי איתה זה חלק מהתפתחות שתואכל בידיים, יש עוד זמן ותכנסי הרגלי שולחן, רוני