קתרין בל

../images/Emo68.gifקתרין בל

קתרין בל בהחלט משחקת הכי טוב בסידרה. היא שחקנית טובה יחסית לעובדה שהיא שיחקה כשחקנית פורנו בעברה

shipper heart

New member
טוב מעכשיו זה פתיל הסקר....

ואני חושבת שJMJ משחק הכי טוף...סורי אתם יודעים שאני הכי אוהבת את DJE ושהוא נראה הכי טוףף והכל
ואני ממש אוהבת את קת'רין ואת מאק עצמה אבל אני עדיין חושבת שJMJ משחק הכי טוב ולכן בסקר הזה אני נמנעת....

גם לדעתי JMJ משחק יותר טוב משניהם

אבל לא רציתי להכניס את האופציה הזאת כי זה היה גורם לאנשים להמנע! גל, השאלה היא מי משניהם משחק יותר טוב, לא מי בסדרה!

shipper heart

New member
אני יודעת אבל קשה לי להיות

אובייקטיבית...כי אני נוטה ישר לצד של DJE....אצל JMJ אין לי בעיה כי הוא פשוט משחק הכי טוב אבל שניהם משחקים פחות או יותר אותה רמה *פחות או יותר* ולדיוויד יש אצלי יתרון...גאד זה קשה...זה כמו להחליט איזה פרק בחברים אני הכי אוהבת *זה יותר קשה מבג'אג כי בחברים יש הרבה פרקים שהם M/C....כל 423-514, לאס וגאס, 621-625 חלק גדול מעונה 7 שבמרכז 717ת 721-724, 903, 910, 921, 922....בעע אי אפשר להחליט אתם מבינים אותי?! ובג'אג זה קל...LL חח* אוףף...אני אצביע בדיסקרטיות חחחחח לוידעת אני אחשוב על זה...

כמובן שJMJ משחק

טוב אבל יש לו יתרון של נסיון שנים אני חושבת. גם הארם משחק טוב אבל מאק קצת (דגש על הקצת) יותר טוב
היא פחות רצינית מהארם יותר קלילה כזאת.

אלב מה עם הארייט../images/Emo35.gif היא כל כך טובה

כלומר בפרק הזה של הכריסמס היא התגלתה כע-נ-ק-י-ת
אני שונא את אימיול

כל כך נכון!!!!!

היא היתה באמת גדולה כל כך לא כמו התפקיד הרגיל שלה אבל היא ממש הפתיעה אותי

Nushi G

New member
אני איתך בעניין של הארייט (קארי

טרנר) וגם אני חושבת שיא השחקנית הכי טובה שם.. אחריה איי. ג'יי (ג'ון מ. ג'סון) ואח"כ מאק והארם..

אני פשוט החלטתי שבנושא

דיוויד... אני לא הבנאדם לשפוט את כישרון המשחק שלו, כי כשהוא רק מופיע על המסך אני מתחילה לבהות במעיין מבט מזוגג כזה... זה לא משנה מה הוא עושה.. הוא יכול לדקלם את " לדודה טובה תרנגולות" מחופש לתרנגולת (תחח.. mental image...) מבחינתי... וזה לא ישנה.. כל עוד רואים את הפנים שלו... :)) ועדיף גם את הגוף... ANYWAY...אני החלטתי שעקב חוסר האובייקטיביות אני יעשה אפלייה מתקנת ויצביע למאק! וכך עשיתי...

הרמוני

New member
לדודה טובה תרנגולות

תרנגולות לדודה טובה.....אהמממממ... שכחתי איך זה ממשיך.

cjharm

New member
הם לא...

___ לא לא, ולא _________ רק עושות כך כל היום , כנף ימין..." טוב גם אני לא זוכרת!!! אבל ניסיתי!

הרמוני

New member
אה נזכרתי!

הם לא אוכלות לא לא, הם לא שותות לא לא כל היום הם רק עושות....

cjharm

New member
טוב...

כמו שהרבה כתבו פה... דיויד האמינה האמינה... קצת לא אביקטיבית.... אבל עישיתי לא את בחינת "תפקידים אחרים" והוא עבר בהצלחה יתרה (עם הסרט פסיכולגיה בגרוש - ראה שרשור בעמוד זה) לעומת זאת קתרין לא הרשימה אותי ב ברוס.... שניהם שחקנים טובים...באמת... אבל נראה לי שאני אלך על מאק, כי הקטעים של הארם ואבא שלו נראו לי לא הכי אמיתיים. נדמר הסניגור!!!! רצה להפעיל ווידאו!

Dark Storm

New member
לדעתי...

JMJ הוא שחקן מעולה לדעתי מאק לא ממש הכי טובה בתחום המשחק אבל יש לה את ה"כישורים" האחרים להצליח... דרך אגב, לדעתי מי ששיחק את קלארק פאלמר הוא שחקן הכי טוב שם - עם כל הפרקים שהוא הופיע בהם אפשר לראות בברור את כישורי המשחק שלו....

Dark Storm

New member
חחחח אבל את מצחיקה כשאת כועסת...

*מתכופף לפני שיגיעו כל הדברים שנזרקו עלי...*

הרמוני

New member
תתכופף *נעל*, תתכופף! *בקבוק*

שאני לא אתחרע עלייך!! חחחחח... איך אני אוהבת להשתמש במילה הזו....

למעלה