פנים

Nush Nushit

New member
../images/Emo68.gifפנים

שלום לכולם אני 32 (כמעט) ירדתי המון במשקל (בצורה מבוקרת) במשך שנה המשקל יציב כבר כחודש ועכשיו אני רוצה לבצע מספר פעולות בפנים: 1. יש לי קצת פיגמנטציה שמשחה שרופא עור נתן עזרה אבל לא העלימה לגמרי. 2. יש לי קמטוטים מסביב לעיניים ובזויות של הפה וכן שניים שלושה חריצים דקים במצח - בקיצור קמטוטים ראשונים 3. בעקבות ההרזיה העור שלי נראה נפול קצת בעיקר בלחיים וכן נוצרו "שקעים" מתחת לעיניים. 4. השפה העליונה שלי דקה מהתחתונה ואני רוצה להגדיל אותה. אשמח לשמוע איזה הליכים קיימים בשוק כדי לטפל בכל מה שפרטתי. האם אפשר לבצע הכל בבת אחת? (כרגע חושבת לעשות פילינג בינוני ומילוי קמטים (אני לא יודעת באיזה חומרים מומלץ להשתמש, אודה על המלצות) + עיבוי שפה עליונה ופתוחה להצעות) הערה קטנה, עוד דבר שמפריע לי היא צניחה קלה של העפעפיים , האם ניתן לבצע הרמה איכשהוא? האם זה פעולה שניתן לבצע בגילי או שעדיף לחכות? תודה רבה מראש

פנים

שלום לך, לפי הסדר: - את הפיגמנטציות קרוב לודאי שניתן להעלים ע"י טיפול במשחות חזקות יותר. - את הקמטים בזוית הפה ואת השפה התחתונה ניתו למלא בעזרת חומר מילויץ - את החריצים במצח ובצידי העיניים ניתן להעלים בעזרת בוטוקס. - את שני הטיפולים האחרונים ניתן לבצע בו זמנית. בהצלחה, ד"ר פרנד מנתח פלסטי

Nush Nushit

New member
קודם כל תודה על התגובה המהירה ../images/Emo140.gif

לגבי העיניים - הקמטוטים שלי מתרכזים בעיקר באזור שמתחת לעין ולא בצדדים - האם בוטוקס יכול עזור לזה? הבנתי שבוטוקס זה משהוא שצריך לחזור עליו אחת לתקופה - יש משהוא "יותר קבוע" שאפשר לעשות במקום בוטוקס? כמו כן ראיתי באתר שלך שיש מילויים זמניים ויש מילויים קבועים לקמטים, האם יש המלצה על סוג מסויים של מילוי או שכל מקרה לגופו? ושוב תודה !

למעלה