עזרה בבקשה

../images/Emo68.gifעזרה בבקשה

אז כך בן זוגי ואני חיים שלא באושר כבר הרבה זמן הנושא מאוד מורכב .... אבל הוא בשום אופן לא רוצה להתגרש בשום אופן ותמיד אמרתי שלא רוצה ממנו כלום רק לקום בבוקר ולחייך זהו!! לאחר שיכנועים רבים הסכמנו שנעשה זאת בצורה בוגרת עד כמה שאפשר הוא ביקש שאסגנן הסכם גירושים אודה לכם על הזרה אם תוכלו רק להדריך אותי טיפה כי אין יל שמת של מושג איך לעשות זאת תודה רבה לכולם

adam33

New member
דבר והיפוכו

את אינך רוצה להתגרש אז למה אינך מסכימה לייעוץ נישואין ואם את רוצה להתגרש אז למה את מספרת על זה שאת רק רוצה את האושר שלך אל תרוצי להתגרש אושר ניתן להשיג בכמה דרכים עדיף להשקיע את המשאבים ראשית במה שקיים ולא במה שעדיין לא קיים לא?

אני רוצה זאת כבר החלטתי

ראשית אני כן רוצה עברנו את כל השלב רק לא לשם זה באתי אלא לתת לי אינדיקציה להסכם מהו אמרו לכלול מה חשוב יותר ומה פחות תודה בכל אופן ....

s h o o s h a

New member
מאחר ויש החלטה סופית

מצרפת מספר אתרים שיוכלו לעזור לכם לעבור את התהליך במינימום כעסים ונזקים. ובכל מקרה, מידע זה אינו בא במקום מידע מקצועי מאיש מקצוע.

הכי חשוב - להכין תוכנית הורות

שתבטיח שמירת קשר הדוק רצוף ומשמעותי בין הילדים לשני ההורים, לרבות בעניין הדאגה לעתידם הכלכלי. כדאי ללכת לעו"ד משותף. לא יזיק אם לכל אחד היה גם עו"ד פרטי ברקע, בתנאי שלא תתנו לו להשפיע עליכם לנקוט הליכים

seeyou

New member
לסגנן הסכם גירושים ?רק עו"ד טוב!!

אני חושב שחצי-חצי זה מקובל...

את מבקשת ללמוד שחיה בהתכתבות?

אם תעייני בפסיקה שבקישור, תוכלי לראות את השיקולים המנחים את בית המשפט בבואו להכריע בעת מחלוקת ותביעה, בעניינים הקשורים ברכוש משותף. אם יש הסכמה ואמון בינך ובין בעלך לגבי עריכה משותפת של הסכם גירושין, הרי שהטוב ביותר הוא שתיעזרו בגישור. בנוסף, הייתי מציע לך להתייעץ בנפרד עם עורך דין (אפשרי גם באופן דיסקרטי וחסוי), לא לשם ייצוגך אלא כדי שתדעי את זכויותייך בכל הנושאים הרלוונטיים. שירותי ייעוץ וגישור תוכלי לקבל בעלות נמוכה יחסית בארגוני נשים (נעמ"ת, ויצ"ו). ייעוץ ומידע נוסף תוכלי לקבל בפורום "דיני משפחה וירושה", שקישור אליו נמצא בתחתית תגובה זו. בהצלחה

אכן כן!

ולהוסיף ולחזק את דבריו של איש המערות - צרי קשר עם נעמת ובקשי פגישת ייעוץ בעלות של 100 ש"ח בלבד עם עו"ד של המקום - היא תפרוס בפנייך את כל האופציות ואת זכויותייך כשאת לא מחוייבת לפתוח בשום הליך - מומלץ לכל אישה! בהצלחה!

למעלה