סיכום שבועי

• פותח הנושא ady18
  • פורסם בתאריך

ady18

Well-known member
../images/Emo68.gifסיכום שבועי

שיר השבוע שלכם [של אריק]-
שיר השבוע שלכם [בכללי
בילוי השבוע שלכם-
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-
תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שהרס לכם את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-
מאכל השבוע:
משפט השבוע שלכם:
האם פגשתם אריק \הלהקה

ady18

Well-known member
בא לי לענות ../images/Emo3.gif

שיר השבוע שלכם [של אריק]- המתוקות האחרונות שינתי לגרסה נחמדה שיר השבוע שלכם [בכללי?היו המון בילוי השבוע שלכם-מירי מלכה סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-לא רואה תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -מאיר אריאל הופעה הייתה יפה תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-שבוע גרוע והזוי משהו שהרס לכם את השבוע-הזוי במיוחד משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-אין משהו מיוחד באולינג מאכל השבוע: חומוס משפט השבוע שלכם: היו ויהיו הם יהיו להיטים אני מאוד מקווה:) האם פגשתם אריק \הלהקה? הלהקה לא אריק נעזוב... שבת שלום

I מ י ר ב I

New member
שבת שלום

שיר השבוע שלכם [של אריק]-מה עוד ביקשת שיר השבוע שלכם [בכללי-sometimes-בריטני ספירס בילוי השבוע שלכם-ההופעה של מירי אתמול. סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-האלופה תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -שמעתי השבוע ברדיו רק את ההופעה לזכרו של מאיר אריאל ז"ל תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]-אין כזו משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-תחייכו...חיוך עושה קסמים משהו שהרס לכם את השבוע-כלום משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-ההופעה בזאפה 11.7 מאכל השבוע: בורקס גבינה משפט השבוע שלכם: אין האם פגשתם אריק \הלהקה-פגשתי את אריק אתמול בהופעה של מירי,אפילו דיברנו קצת.

ady18

Well-known member
שמחה בשבילך שנהנת מהופעה של מירי../images/Emo6.gif

viko222

New member
../images/Emo99.gif ../images/Emo99.gif איזה שיר יפה sometimes../images/Emo99.gif

עונה

שיר השבוע שלכם [של אריק]- ארול שיר השבוע שלכם [בכללי קרוסלה של בן ארצי
בילוי השבוע שלכם-הופעה של מירי, דייט עם חברה טובה שחזרה מירח דבש סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -גל"צ שידור מההופעה לזכר 8 שנים למאיר אריאל תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-שופינגגגגג
משהו שהרס לכם את השבוע-אני קצת חולה..מצוננת, אני מתקרבת לגיל 28|זקנה|
וההודעות שלך מלאות הרגישות יעל
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-הופעה 11/7 מאכל השבוע: שייק תות בארקפה עם סלט ושייק בדוכן בשם סחוט משפט השבוע שלכם: עדי תמיד צודקת
האם פגשתם אריק \הלהקה ראיתי אותו אתמול בהופעה של מירי

oz18oz

New member
גם אני רוצה לענות :)

שיר השבוע של אריק - שער 6 שיר השבוע בכללי - אפרת גוש -לראות את האור Rufus Wainwright - Going to a Town בהתלבטות :) בילוי השבוע שלי - עבודה בעיקר :) סרט/תוכנית - סיפורו של וויל הנטינג תוכני/תחנת רדיו - גלגלצ שולטים תמונה שאהבתי ברשת - אין משהו אחד שעשה לי את השבוע - מפגש אופנועים ביום חמישי משהו אחד שעשה לי את השבוע להמלצה - הידיעה שהכל פתוח אחרי הצבא צריך רק לבחור משהו שהרס לי את השבוע - העבודה משהו שאני מחכה בשבוע הבא - הופעה של אריק בזאפה רק חבל שאין לי עם מי ללכת :( מאכל השבוע - בורקס משפט השבוע - לא טוב היות האדם לבדו ולצערי לא פגשתי את אריק והלהקה :( נקווה שיהיה פרטנר\יט לשבוע הבא

oz18oz

New member
לי זה לא משנה שלישי או רביעי

רק שאין לי עם מי?

בוא לבד../images/Emo9.gif

אני ומירב נהיה ב11/7 חבל לא להגיע כי אין עם מי ללכת גם לבד אפשר להנות לפעמים אפילו יותר מביחד

oz18oz

New member
מוזר מידי... ללכת לבד..

אולי אם אני אפגוש אתכן שם יהיה יותר נורמלי.. ביום רביעי אתן באות..

כן../images/Emo9.gif

אולי זו אני אבל אני כזו שלא אתן לעצמי להפסיד הופעה רק כי אין לי עם מי ללכת עדיף להיות לבד ולהנות מהופעה טובה מאשר לא ללכת להופעה לפעמים החברה הכי טובה היא אתה עצמך

oz18oz

New member
טוב אז אני אראה אתכן שם...

אני בא עם אופנוע 500 תזהו אותי ;) סתם סתם :) אני אזמין כרטיסים מתי אתן שם?

מקווה בשבילך שנותרו עוד כרטיסים ../images/Emo24.gif

אפשר טרמפ בחזרה הביתה בסוף היום על האופנוע
אני לא אשלח ידיים
מבטיחה

למעלה