סדנת איפור

../images/Emo68.gif סדנת איפור

הדברים מתחילים לזוז... דיברתי עם יפעת וסיכמנו כלהלן:
כל אחת (כי בנים לא נרשמו, אלא אם ראאבק נורא רוצה
) תשתתף בשני מפגשים.
המפגש הראשון יהיה כללי, לכל הבנות שנרשמו, ובו תינתן הרצאה שתסביר על כללי האיפור, עם טיפים שונים והדגמה כללית.
לאחר מכן, נתחלק לקבוצות קטנות יותר, של 3-4 בנות בערך, וכל קבוצה תיפגש עם יפעת בנפרד.
בפגישה השניה כל אחת תביא את תיק האיפור שלה. יפעת תסביר לכל אחת באופן אישי מהו האיפור המתאים לה ביותר, לבוקר ולערב, ותהיה התנסות של כל אחת, כשיפעת תסייע, תתקן, תסביר ותנחה לפי הצורך. בנוסף, היא תעזור לכל אחת להתאים לעצמה את מוצרי האיפור המתאימים לה ביותר (מתוך תיק האיפור האישי) ותיתן המלצות ממה להיפטר ומה לקנות (אם בכלל).
כצ'ופר למשתתפות בסדנה, בכל אחת מהפגישות נקבל 10% הנחה על התכשיטים של יפעת.
עלות הסדנה - 400 ש"ח למשתתפת, לשתי הפגישות (כלומר 200 ש"ח לפגישה). אמנם יש לי את הרשימה של הבנות שנרשמו בפעם הקודמת, אבל אני אשמח אם תתפקדו שוב, כדי שאוכל לצוות את כולנו לקבוצות הקטנות יותר. האם לכולם מתאים להיפגש ב-9 בפברואר למפגש הראשוני (יום חמישי, נאמר 20:30)?

אמברון

New member
נאלצת לבטל את ההרשמה

מכמה טעמים: 1. הפכתי בזה שוב ושוב והגעתי למסקנה שאני פשוט לא אוהבת איפור (אמא שלי מאפרת מקצועית ואף פעם לא הרשיתי לה לאפר אותי). 2. אין לי תיק איפור
3. 400 ש"ח זה way too much for me - בעיקר כהשקעה חד (דו) פעמית במשהו שהוא לא ממש תחביב עבורי... תסלחו לי, נכון?

d a l i a l

New member
אני לא נרשמתי אבל...

גנבת לי את המילים מהפה... תחזירי מייד
בהתחלה חשבתי לבוא...סתם בשביל הכיף והחבר'ה...אבל תיק איפור??? כאילו, מה זה? שלא לדבר על הטעם השלישי (מממ...הרבה טעמים אפשר לקנות ב-400 שקל...). ואני אפילו לא מעזה לשאול אם תסלחו לי כי תיכף עפרה תקפוץ...

אוקיי, דיברתי עם יפעת

היא אומרת שאפשר לעשות סדנה של 3.5 שעות, שבה יהיה פחות דגש על ההדרכה האישית, אבל בכל זאת תהיה התייחסות אישית לכל אחת, עם טיפים וכד', בעלות של 320 ש"ח למשתתפת. יותר מתאים?

dana015

New member
למי יש תיק איפור אישי?תרים את ידה!

סורי - אין תיק איפור אישי (אולי נראגן בין כולנו תיק איפור קבוצתי?) וגם הכסף נראה לי קצת הרבה...התקציב שלי מתאים יותר לארגון פגישה בכניסה לסופרפארם ולישיבה לפי תורות עם "יועצות היופי"
. חשבתי על משהו קצת יותר עממי...אגב, לפני כמה ימים מישהי ציינה שהשתתפה בסדנה של 3 שעות תמורת 40 ש"ח...(בזה אני אוכל לעמוד!
)

א י ו ש י

New member
אפילו חובבת איפור כמוני אין תיק כזה

יש לי המון בבית אבל בחיים אין עלי בתיק משהו.... וכמו שכתבו פה המחיר יקר חשבתי מפגש עם כמה טיפים לאיפור ע"פ התאמה אישית וסגנון. לא משהו רציני או יקר...

אילנית03

New member
חברה שלי עוסקת באיפור

היא מאפרת מקצועית מחשמונאים , תרצו שאנסה לברר איתה??

Agnetta

New member
גם יקר לי וגם לא נישמע מלהיב

אני יודעת בדיוק מה מתאים לי, אני חשבתי מגמות חדשות, שיטות איפור חדשות ולא מה מתאים מתיק האישי שלי, את זה אני כבר יודעת. בעניין תכשיטים, אני בעצמי מתעסקת עם תכשיטים ויכולה למכור בהנחות משמעותיות לכל המעוניין/ת תכשיטים מאוד יפים ואופנתיים.

אני לא מסוגלת לקחת עבודה של מישהו

שסגרתם איתו כבר לא נעים לי... מה שכן אם יש התלבטויות, תשאלו, אני אגיד לכם את דעתי הכנה

ורדה 1

New member
את לא לוקחת עבודה של מישהו אחר כי במחיר הזה, כמו שראית, אין קונים... השאלה אם את יכולה לעשות את זה במחיר אחר - אבל אחר!!! לא ב-10% פחות, אלא במחיר יחסית סמלי. נעשה מפגש בנות, כל אחת תביא משהו לאכול, נכיר אותך, ואם את ממש רוצה כל אחת תיתן סכום סמלי כי זו העבודה שלך.

תנו לי לבדוק ממש ממש טוב

כמה לוקחים היום... כבר הרבה זמן לא עשיתי מפגשים כאלה ואני רוצה להיות הכי פיירית סבבה?

ורדה 1

New member
נדמה לי שאין לך מה לבדוק רק תעשי חושבים אם שווה לך תמורת 40 ש"ח מכל אחת. כי יותר מזה, לא נשלם! אם יהיו כ-10 בנות, יצא לך 400 ש"ח. אם את שואלת אותי - שווה ביותר...

למעלה