מי אני בכלל?!

../images/Emo68.gif מי אני בכלל?!

היי מקסימות :) כל שבוע, תיבחר חבר/ת פורום אחר/ת, ואתם תוכלו לשאול אותה שאלות ומה שבא לכם בעצם!!! אני מזכירה, לא לשאול שאלות לא ראויות/ פוגעות.. מותר לשאול יותר משאלה אחת, בעצם, רצוי כמה שיותר.. כל מרואיינ/ת תבחר את הבא/ה אחריו/אחריה.. ותשלח לי במסר של השם! אני מבקשת להקפיד על זה. המרואיינת הראשונה שלנו היא- עמיתי
, המוכשרת בכינוי: amitshilo [תעני על השאלות הבאות] שם: גיל: מקום מגורים: תחביב אהוב: תמונה: משו להוסיף? שתהיה שבת שלום.

amitshilo

New member
הייייייייי זו אני!

שם: עמית. גיל: 14 וחצי. (עוד חודש וחצי, אבל אל תהיו קטנוניות.) מקום מגורים: כפר ורדים! (האוויר הצלול הילדים...) תחביב אהוב: מחול, כתיבה, תאטרון.:] תמונה: חח תמונה חרושה. משו להוסיף?

../images/Emo126.gifקושקוש../images/Emo24.gif../images/Emo99.gif

אני במוד של תכנונים עתידיים, אז אני אקח את זה לקיצוניות בשאלה הבאה: איפה את רואה את עצמך בעוד 16 שנה כשתהיי בת 30? [וחצי
]

amitshilo

New member
שנוקנוק!../images/Emo23.gif

וואו. קשה לומר. ממש. במיוחד בגלל שלאחרונה נכנסתי לתחושה שיכול להיות שאני לא אהיה פה מחר, וצריך לחיות את העכשיו. ושהחיים כ"כ לא צפויים, אבל..ננסה לענות בכל זאת. אני חושבת שעוד 16 שנה אני כבר אהיה עם משפחה שהקמתי, אני אגור במקום שאני ממש אוהב עם קהילה שאני מרגישה איתה הדדיות והתאמה בסיסית. מבחינת קריירה? אני לא באמת יודעת. מה שבטוח - זה יהיה משהו שאני אוהבת. אה! וכמובן - בבית שלנו תהיה הפרדת פסולת ומיחזור ונעשה גינה גדולה ויפה.

inbarIL

New member
מאמי../images/Emo99.gif

תסבירי על אדם אחד שמאוד השפיע עלייך שאת מכירה אישית, ואחד שמאוד השפיע עלייך ואת לא מכירה אישית.

amitshilo

New member
אהובה../images/Emo23.gif

וואו..שוב קשה לי
חח אדם שאני מכירה אישית שהשפיע עליי.. יש המון המון המון.. אז אני אקח את אחותי הגדולה לדוגמא. אחותי הגדולה היא מהאנשים שידם בכל. היא מתעסקת במוזיקה, תאטרון, כתיבה, אקולוגיה, חינוך ועוד ועוד ועוד... היא לימדה בביה"ס שלי לפני כמה שנים, היא ריכזה שתי ועדות מאוד משמעותיות - ועדת פרלמנט שאני חברה בה היום וועדת עיתון שאני מרכזת היום. כמו שאתן יכולות להבין, היא מאוד השפיעה עליי בנושא הזה ופתחה לי את הדרך להתעסק בהמון נושאים שלא הייתי מתעסקת בהם אם היא לא הייתה דמות כ"כ מרכזית בחיים שלי. למדתי ממנה על יחסים בין בני אדם, על אמנות, על כתיבה, על ניהול, על דברים כמו תרבות הצריכה, על הכל... היא אדם מאוד עוצמתי, וככל שאני גדלה אני מגלה כמה היא מזכירה לי את עצמי בכל מיני דברים קטנים. אבל עדיין, אין כמוה... ובן אדם שאני לא מכירה אישית, המ. טוב, כ"כ מתבקש להגיד "עברי לידר", אבל אני אנסה לענות תשובה אחרת. (דקה של מחשבה...) אוהד נהרין. הכראוגרף העכשווי של בת שבע. לפני 4 שנים ראיתי מופע של אנסמבל בת-שבע.(הלהקה הצעירה של בת-שבע) התלהבתי נורא, אבל לא בצורה של "זה כ"כ יפה", בצורה של שוק מוחלט. זו הייתה אולי הפעם הראשונה שראיתי מחול שהוא לא של ערב מחול של בי"ס, וזה הימם אותי. אולי זו לא הפעם הראשונה, אבל זו הפעם המשמעותית הראשונה. אחרי שנתיים, בגיל 12, הלכתי לסדנא של יומיים עם אנסמבל בת-שבע. הלכתי לשם בלי חברות, בלי בנותש אני מכירה בכלל. רק אני. הצטרפתי לאיזה סטודיו של בנות שאני לא מכירה, כי ידעתי שאני חייבת להיות שם. היה...מדהים. וואו. מאז עברתי המון סדנאות, ואני חייבת להגיד ששום סדנא לא השפיעה עליי ככה. עשינו שתי סדנאות של "גאגא" שזו שפה תנועתית שאוהד נהרין המציא ופיתח, שתי סדנאות רפרטואר (קטעים ממופעים שלהם) ועוד סדנאות לא קשורות.. הייתי לבד לגמרי, חוויתי את זה הכי עמוק שיש. זו הייתה חוויה מדהימה. פשוט מדהימה. ההופעות של בת-שבע תמיד היו בשבילי משהו מיוחד, תמיד ריגשו אותי, תמיד הציתו בי צורך לקום ולרקוד, תמיד נתנו לי השראה. לא תמיד הן היו ההופעות הכי טובות, אבל הרעיון, השפה הזו של אוהד, זה משהו שאני כ"כ מעריכה וכ"כ אוהבת. זה מחול אמיתי, מה שהוא עושה, וכשאתה רוקד את זה או רואה את זה, זה נכנס לך לגוף ולא עוזב אותך. ולא משנה לאן תלכי ומה תעשי בהמשך דרכך במחול, משהו משם ילווה אותך תמיד. פווווווו

עמיתי יקרה שלי ../images/Emo23.gif

תדמייני לך יום פנוי לגמרי! אבל באמת לגמרי! רק לדברים שאת אוהבת ורוצה, איך הוא יראה?:)

amitshilo

New member
יעלי אהובה!../images/Emo23.gif

אני מתגעגעת
שיו! שאלה שווה! תני לי לחשוב.. וואו זו הולכת להיות פנטזיה מוחלטת..חח.. טוב, בתור התחלה, אני אקום בסביבות 8:00, ואכין לעצמי ארוחת בוקר ממשששש טובה. חביתה טעימה כזו וסלט עצוםםם ומיץ תפוזים טרי ולחם איכותי ביתי ומלא דברים שווים (איך אני ישר חושבת על אוכל
). חשוב לציין שהיום יהיה אביבי ונעים, לא חם, אבל גם לא חורף. אני אלך עם ידיד שלי לטייל באיזה פארק מהמם, ונטייל ונדבר מלא... ואז נחזור הביתה.. ו.. כן כן! נאכל!
ואז יהיה לי זמן איכות עם האחים שלי.. לשחק כזה משחק קלפים טוב, לדבר על ספרות ופוליטיקה.. דברים שאנחנו אוהבים
ואז.. אני אלך לעשות שיעור מחול עם ענבל פינטו ואבשלום פולק (כן כן אני מפנטזת
) עד 19:00 ככה.. ולסיום בערב תהיה איזה הופעה מושלמת כזאת של יואב מארח את כפיר, נועם ואיתמר וכוווווווווווווווווולכן תהיו שם ונעשה בלאגנים וצחוקים וכייייייף!
הסוף.

עמיתי../images/Emo23.gif

טוב אז השאלה שלי אליך היא כזאת- האם היית יכולה להיות חברה של עצמך? או בקיצור, איזה תכונות את אוהבת בעצמך ואיזה פחות? :) לאב יו

amitshilo

New member
הילי../images/Emo99.gif

יואו יש לכן שאלות מעניינות, אתן יודעות? האמת שכבר חשבתי על זה לא מעט. זו שאלה ממש טובה. אבל זה גם שתי שאלות בתכלס... אז אני אענה על שתיהן. האם הייתי, אני עמית שילה, יכולה להיות חברה של עצמי, או של מישהי ממש דומה לי? נראה לי שכן. אני חושבת שבהמון מקומות ההתמסרות שלי לדברים הייתה גורמת לי מאוד להתחבר עם מישהי כמוני, כי במצבים כאלה, שצריך מאוד להשקיע, אתה רוצה שיהיו לצדך את האנשים שיתנו את כל כולם. ואני די אדם שנותן את כל כולו בקטעים כאלה. מצד שני, אני כל הזמן ארגיש שאני מתנשאת, שאני מנסה לשחק אותה "בוגרת", אני אתעצבן שאני מדברת טיפה בשפה גבוהה, שאני נשמעת כמו קורבן וכו'... וזהו בערך.. זה מצחיק, כי ככה אני גם די רואה את היחסים שלי עם חברות בגילי
תכונות שאני אוהבת בעצמי? את ההתמסרות שלי כמו שאמרתי, את זה שאני שכשאני לוקחת על עצמי פרוייקטים אני משתדלת לפחות לעשות אותם הכי כמו שצריך. זה לא שאני מנסה להשוויץ או משהו, זה פשוט דברים שאני בניתי בעצמי ואני משתדלת ליישם אותם. עוד אני מנסה ליישם ומקווה שמצליחה, זה לתמוך כמה שיותר בחברים שלי, להיות שם בשבילם מתי שהם צריכים.. אולי זה לא תמיד קורה, אבל כשזה קורה, אני אוהבת את זהP: תכונות שאני לא אוהבת בעצמי? וואו. המון. את הקנאית שבי, את התחרותית, את המתנשאת, את הפלצנית, את השיפוטית, את החסרת טאקט שבי, את הלא יוצלחית, את הרגישת-יתר, את הבורה שבי.. כל מיני

למעלה