למלי 0055

../images/Emo68.gifלמלי 0055

היום חזרתי מהישיבה אם את זוכרת לפני שבוע וחצי ובקשר לבחורה שרצית להציע ,אולי חריימה היא יודעת לעשות ודברים כאלה, אבל אצלי בתור בחור ישיבה אכפת יותר הפנמיות של הבחורה ואח"כ החיצוניות דרך אגב ,אני דורש בחורה בתנאים מיוחדים אם העניין נראה לך רציני תתני לי פרטים על הבחורה , והיה וזה ימצא חן בעיני אתן לך פרטים על עצמי ואולי יצא משהו. הפרטים המיוחדים על הבחורה הם: א)בחורה עם מידות ועדינה (דרך ארץ וכל הכלול בזה) ב)גבוהה 1.75 -1.80כי בגובה שלי הוא 1.87 ואיני מתחבר לנמוכות ואפילו לא רגילות. ג)סמינר טוב ועדיפות לאשכנזי ד)לבנה ונאה מאוד כי(לא שאני כזה שחצן)גם אני בחור נאה ומרשים מאוד. ה)שתחבוש פאה לאחר החתונה ו)מקצוע(עדיפות מורה,גננת, ומשכילה) והיה ונראה לך ...... נ.ב יכול להיות שאני נראה לך מפונק או בררן אבל בלי עין הרע יש לי כבר כמה וכמה הצעות.

mali0055

New member
אני מקווה שיש באמתחתך

צרור מטבעות גדוש עשוי מקשה אחת זהב, כדמי שדכנות, אם כן חביבי נתחיל למצוא לך נערה כלבבך, כמו שנאמר "אין דבר העומד בפני הממון"

תודה על התגובה המהירה ו..

דמי שדכנות הם בדרך כלל קבועים ללא שום שינוי משמעותי אם את מבינה קצת בדבר אז את הסכום את יודעת וחוץ מזה האם החורה עומדת בקריטריונים?

למעלה