לא רק אמא

ירושלמיות- ירושלמיות - איזורי בילוי לתיירים??

עיר הקודש הנה אנחנו באים!! בוקר טוב - שבוע הבא ניסע לשבוע לירושלים עפ"י בקשתו של הנסיך (לומדים בגן/מזכירים בכל מיני הקשרים ומקומות..) ואני זקוקה מכן לכל המקומות ששוה לראות בירושלים החל ממזואונים וכל העולה ברוחכם.. אנחנו ספוטנים עם 2 זאטוטים בני 3 וחצי ושנתיים - כשירים להליכות ארוכות.. כותל גן החיות התנכ"י ??? תודה

בגדים- אאוטלט הרצליה- שווה?!

כיוון שמזמן לא הייתי שם (נגיד- מאז ההריון???), בטח שלא למטרות רכישת מלתחה בשבילי, אני תוהה אם שווה לנסוע- האם יש בגדים שווים בחנויות במחירי אאוטלט או שכבר עדיף לקפוץ לקניון ליד הבית? האם מכבדים תלושים? מחפשת בגדי חורף, בעיקר מכנסיים וג'ינסים, אולי גם קצת חולצות וסריגים. (הבוקר אני בחופש
)

Lolit555

New member
../images/Emo124.gif ידלונת אפשר עדכון ??

היית בסוף אני גם שאלתי את עצמי את השאלה הזו לפני כמה ימים ולא נסעתי בסוף היית שם בסוף? איך היה ? שווה ? מחירים ? תלושים ?

בסוף לא הייתי...

תכננתי לקפוץ לשם בבוקר ולאכול צהריים עם חברה, אבל בסוף החברה שלי קמה והתחשק לה א.בוקר אז אכלנו אחת ממש טעימה (דלאל- מול סוזן דלאל, מומלץ טעים ונעים!) ועכשיו חזרתי הביתה. מבטיחה לעדכן אם אהיה שם בזמן הקרוב

לסאג

New member
לקריתיות

מישהי יודעת מתי יש השבוע שוק רמלה לוד בקרית ים ?

שירון28

New member
וגם

ליד גן החיות יש את מוזיאון המדע וגם את קניון מלחה שבטח יש שם אירועים לחג לילדים אם אתם הולכים לכותל אתם יכולים לבקר גם בשוק שליד, במתחם ממילא (מלא חנויות) ובמוזיאון מגדל דוד ואזור טיול נוסף הכנסת, גן הפרחים שלידה ומוזיאון ישראל הטיילת של ארמון הנציב גן סאקר שוק מחנה יהודה יש את מעלית הזמן במרכז העיר אבל לא נראה לי שזה מתאים לקטנטנים כל כך.. רק אם הם יושבים לא על הבמות הנעות אם את צריכה עוד תגידי

שירון28

New member
טוב אז כל המוזיאונים שהמלצתי לך עליהם

רלוונטיים ומוצלחים ומתאימים גם לקטנטנים

לא יכולה להמליץ לך על מקומות בילוי

אצלנו מקומות הבילוי הם הקניון... וסבאסבתא משני הצדדים
, אבל ממליצה בחום להביא בגדים חמים וארוכים, אפילו במהלך היום כבר נהיה קריר מדי לבגדי קיץ קצרים. גן החיות התנ"כי מומלץ בחום רב, אפשר להעביר שם ממש יום שלם, יש מקומות ישיבה נחמדים, אפשר ממש לעשות פיקניק קטן עם שמיכה וסנדוויצים על הדשא. איפה תלונו במהלך השבוע?

למעלה