לאה שדה

veredmp

New member
../images/Emo68.gif לאה שדה ../images/Emo68.gif

קווים לדמותה מורה לפסנתר ומתנדבת בבית יתומים. פגשה את שמעון דרך שיעורי הפסנתר של בתו, אריאלה. השניים נישאו, ולאה מתקשה בתחילה להתאקלם במשפחה המזרחית, שלא רגילה להרבה מן החידושים שלאה מביאה אל הבית. לאחר הנישואין לאה מאמצת את יוסי, ילד נכה על כסא גלגלים שפגשה בבית הילדים בו התנדבה. העונה הראשונה מסתיימת בהיוודע על הריונה של לאה, ועל הנישואים בין לאה לשמעון שהגיעו למשבר. בעונה השנייה לאה נמצאת בתחילתו של משבר בזוגיות עם שמעון. היא מאשימה אותו שאינו רגיש לקשיים שעוברים עליה, במיוחד לאור העובדה שהיא בהריון. היא פוגשת רב-פסיכולוג, ואף מבקשת משמעון שיבוא לפגישות אך גם היעוץ הזוגי לא עולה יפה. אחותה של לאה הגיעה מחו"ל לאחר שהשתיים לא התראו שנים. הסיבה להגעתה לא הייתה ידועה לשמעון: סיבוך חמור בהריונה (פגם גנטי בליבה שעלול לסכן אותה בשעת הלידה), המעורר זכרונות קשים מעברה המשפחתי. העימות החריף בין שמעון לאחותה של לאה היה בלתי נמנע. בסופו של דבר גילתה לאה לשמעון על הבעיה הרפואית הקשה שלה, והוא נכנס למשבר עמוק. למרות זאת לאה מתעקשת להמשיך עם ההריון, וגישתה לא משתנה גם כאשר היא ושמעון מתפייסים. בסוף העונה נפגשה כל המשפחה ליד מיטת בית החולים של לאה שהובלה עם צירים מוקדמים ועומדת בפני לידה מסוכנת וקשה. בעונה השלישית נראה את לאה מתמודדת עם החיים כאמא לילד קטן. מה אתם אומרים על לאה? מה מעצבן אתכם בה? מה אתם אוהבים בה? מה אתם חושבים יקרה איתה בעונה השלישית? ** נלקח מאתר ויקיפדיה ומאתר קשת

veredmp

New member
לאה, לאה, לאה, אני חולם עליה ../images/Emo8.gif

אני מתה על שרה פון שוורצה. חושבת שהיא אחת השחקניות הישראליות הכי טובות שיש לנו. באותה נשימה, נראה לי שאם שחקנית אחרת היתה משחקת את לאה, הייתי אוהבת אותה פחות ממה שאני אוהבת אותה..... לאה תמיד סובלת. לא משנה מה קורה סביבה, תמיד איכשהו לה לא טוב. בעונה הראשונה בגדו בה, בעונה השניה כמעט מתה. בעונה השלישית גם הולך להיות לה בלגן. לא כיף. אני אוהבת את האצילות שלה והכוח שלה, ואני ממש לא אוהבת את מערכת היחסים שלה עם שמעון.

Green Day 1

New member
דמות אצילה ומשמשת כדוגמה ../images/Emo106.gif.

נתחיל עם זה שעצם זה שהיא מתנדבת ועוזרת. היא אצילה בכך שהיא אינה מתעקשת ומוותרת, היא בכל מצב אוהבת את בעלה - שמעון עפ"י שהוא בוגד בה. מזמינה לפגישות בעיניניי הנישואים, את הרב הפסיכולוג ומבקשת מאחותה שתשוב מחו"ל כדי שתיעץ לה. ובכלל בעניין ההריונות היא מתגברת, יודעת שהיא עלולה לסכן את חייה כשהיא תלד את הבן, מתגברת על האירועים הקשים שעברה אצל הוריה בהיותה ילדה. אני אישית אוהב את דמותה בסדרה, היא דומיננטית ושתלטנית ובכלל אני אוהב את שרה פון שוורצה בתור שחקנית.

ny22

New member
מנהל
מאוד אוהב את הדמות שלה

ואפילו לא אגזים אם אומר שהיא הדמות האהובה עלי.. קודם כל, שרה פון-שוורצה היא שחקנית פשוט מדהימה
זה תענוג גדול לצפות בה על המסך! (לצערי עוד לא יצא לי לראות אותה משחקת, אבל אני מאוד מקווה שיצא לי). לגבי הדמות, בעיני לאה היא האנטגוניזם של שמעון, היא לעומתו, אימהית כזאת שתמיד אוהבת ותומכת בכולם. כמו שעמרי כתב לפני, עצם זה שהיא מתנדבת אומר לא מעט על הדמות הזאת ועל כמה היא מיוחדת או מקסימה. כמו שורד כתבה, בהחלט היא בד"כ זאת שכואב לה וקשה לה, ובעיני זו בדיוק האירוניה - היא צריכה לסבול הכי פחות. לפי דעתי מה שיפה בדמות זה שהיא יוצרת אצלנו המון סימפתיה ולכן הרבה מתחברים אליה.

veredmp

New member
אתה חייב ללכת ל"אוי אלוהים"

היא פשוט אלוהית שם. מהממת מהממת מהממת.

ny22

New member
מנהל
תודה על ההמלצה!

האמת, נראה לי שפעם שמעתי על ההצגה הזאת (שחיפשתי היכן היא משחקת) ושמום מה לא יצא ללכת.. אשתדל שזה יצא מתישהו...

למעלה