כן היה טוב

../images/Emo68.gifכן היה טוב

לא הספקתי לכתוב משבוע שעבר כי יש לי מבחנים ,אבל עדיף מאוחר ... הייתי בהופעה של רמי 24.8 באוניברסיטת בן גוריון הוא אירח את גידי גוב וריטה רמי היה מקסים וחמוד כמו תמיד מלא באנרגיות וחיוכים בקיצור..."כן היה טוב היה טוב"

../images/Emo68.gif

רמי שר עם גידי שירים שלו (של גידי) עם ריטה שר שיר אחד ואח"כ היא שרה לבד. אני לומדת מדעי החברה באוניברסיטה הפתוחה

אז איך מעלים תמונות ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

הי אלי
אז קודם כל - מעבירים אותן למחשב (עם כבל)....ושומרים אותן בתיקיה או במקום שאח"כ תדעי למצוא אותן על המחשב....אח"כ פותחים הודעה חדשה בתפוז, כותבים מה שרוצים בגוף ההודעה, יורדים לתחתית העמוד ובוחרים - "הוספת קובץ". אם התמונה גדולה מדי - המערכת תודיע לך את זה ותצטרכי לכווץ את התמונה (הסבר ביום אחר...
) ופשוט מוסיפים את התמונה מתוך התיקיה ששמרת אותה במחשב....וככה עושים עם כל התמונות. אם יש לך עוד שאלות את מוזמנת לשלוח לי מסר. בברכה, ליבי
תכף מתחיל "אבודים"....ילא ביי...

../images/Emo68.gif

|רמי פתח ב" על הגשר הישן" עם ניגון מדהים על האורגן
אח"כ "צעיר לנצח" "תפוחים ותמרים" "הניחי לי" "כמו אש" "ארצנו הקטנטונת" "את שרה ברדיו"
"צליל מיתר" "כמו אש" "קר שם בחוץ" ועוד כמה שירים...............
אח"כ הוא הזמין את גידי גוב והם שרו ביחד "אני שוב מתאהב" "עניין של זמן" "פרח שלי"
בסוף הזמין את ריטה "......הזמרת שאין שני לה....." הם שרו ביחד "נוצה ברוח"
ואח"כ היא שרה לבד "ערב כחול עמוק" ועוד שיר אחד
זה מה שהיה פחות או יותר
יש לי גם תמונות אבל יקח לי זמן להעלות אותם לאתר, סבלנות

../images/Emo68.gif

|רמי פתח ב" על הגשר הישן" עם ניגון מדהים על האורגן
אח"כ "צעיר לנצח" "תפוחים ותמרים" "הניחי לי" "כמו אש" "ארצנו הקטנטונת" "את שרה ברדיו"
"צליל מיתר" "כמו אש" "קר שם בחוץ" ועוד כמה שירים...............
אח"כ הוא הזמין את גידי גוב והם שרו ביחד "אני שוב מתאהב" "עניין של זמן" "פרח שלי"
בסוף הזמין את ריטה "......הזמרת שאין שני לה....." הם שרו ביחד "נוצה ברוח"
ואח"כ היא שרה לבד "ערב כחול עמוק" ועוד שיר אחד
זה מה שהיה פחות או יותר
יש לי גם תמונות אבל יקח לי זמן להעלות אותם לאתר, סבלנות

למעלה