כמה כסף.....?

אודם44

New member
../images/Emo68.gif כמה כסף.....?

רציתי לשאול כמה כסף בערך לוקחת רקדנית להופעה? האם זה תלוי בבקשת המזמין בסוג ההופעה (שילוב עם הקהל, הופעה מוכנה מראש, זמן ההופעה, השתתפות באירוע כל הערב...), והאם זה תלוי בסוג האירוע ובמקום? סתם סקרנות
שיהיה לכולנו סופשבוע נעים ורווי רישרושים
אודם

אודם44

New member
יכול להיות שנגעתי בנושא רגיש שהיה

עדיף אם לא הייתי מעלה אותו???

שרקייה

New member
כוון שלא מגיבים לשאלה,

ולמרות שאני לא רקדנית, אז ככה... מתחילים (כמו סביוני) בריקוד בשמחות אישיות - ושם לא צוברים נסיון. בשלב הבא, ניתן להציע את עצמך לארועים במעגל המכירים היותר נרחב. בשלב זה את יכולה הן לבקש מחיר סימלי על ההופעה (250 - 350 ש"ח) או לברר האם נהוג לתת טיפים ולדאוג שהם אכן יגיעו אליך. בשלב מאוחר יותר, כאשר יש לך מספיק נסיון, רפרטואר מתאים, יכולת התמודדות עם קהל זר רצון ואומץ!!!! את יכולה להתחיל לדרוש תשלום. התשלום לרקדנית מתחילה הוא בסביבות 400 ש"ח להופעה של למעלה מחצי שעה. רקדניות הגובות ברמת ביניים, יקבלו כ 800 עד 1000 ש"ח להופעה. רקדניות ברמת מחירים גבוהה, יקבלו בין 350 ל 500 דולר בהופעה רגילה. יש כמה גורמים נוספים שיש לקחת בחשבון בתמחור: 1. האם זו הופעה קבועה (לדןגמא, מסעדה) - מקובל לקחת מחיר נמוך יותר. 2. הופעה פרטית תתומחר נמוך יותר מאשר הופעה דרך חברת הפקות או לגורם מסחרי. 3. האם זוהי הופעה פרטית וסגורה, או הופעה במקום חיצוני . 4. מהו משך ההופעה הנדרש? האם כניסה אחת או יותר, האם מצפים ממך ללוות את כל הערב או שאת באה מופיעה והולכת... 5. מה הסיכוי שההופעה הזו תוביל להופעות נוספות (פוטנציאל הצופים להפוך ללקוחות). אלה רק חלק מהנושאים שיש לקחת בחשבון בתמחור הופעה. מקווה שהתשובה הזו תעורר את הבנות שרוקדות בפועל להוסיף מידע... בהצלחה, גליה

אודם44

New member
תודה ../images/Emo24.gif

אני ממש לא מתכוונת להופיע בזמן הקרוב, שאלתי מתוך סקרנות לדעת את קנה המידה תודה
אודם

למעלה