חדשה

../images/Emo68.gif חדשה ../images/Emo68.gif

שלום,אני נכנסת לפה מידי פעם,אבל להפתעתי לא ראיתי פה בכלל בנות.. אני מקווה שזה ישתנה בהמשך... שיהיה לכולם שבוע טוב:)

../images/Emo26.gif

יש בפורום בנות . קראי את שרשורי ההודעות וגלי בעצמך שיש בנות ...

BabyBoy1

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif

את מוזמנת לכתוב על עצמך כמה מילים. ויש פה כמה בנות, תסתכלי בשרשורים קודמים. חוץ מזה, אנחנו לא מספיק טובים?

תודה../images/Emo140.gif

אני בת 20 מהמרכז,דתיה לאומית
דו (
) וזה לא שאתם לא מספיק טובים:) פשוט 99% פה הם בנים,וזה נראה לי קצת מוזר...וחבל.. מה עשיתם לבנות שהן כל כך מפחדות לכתוב פה...?

קרפדית

New member
אני בת

אמנם אני לא לסבית אך אני נכנסת כל יום לפורום הזה וקוראת אותו בשקיקה. אני מזדהה אתכם (הגייז) בשני דברים:1)אני אוהבת בנים 2)אני דתיה. יום כתום.

FaithNoMore

New member
ברוכה הבאה :)

אני שירלי - הנציגות הלסבית החילונית של הפורום

שלום שלום:)

כן,האמת שאת מוכרת לי מפורום אחר
אני גם לא מבינה את העניין שך חוסר הבנות פה... אני חושבת שצריך לעשות קצת פרסום לפורום.

Dancing mad

New member
נצל"ש, רק כמה מילים.

אז שלום לכם. אני אור (16.5), ואני עונה על חצי מקריטריוני הפורום: הומו אך אתאיסט. אני רוצה מאוד לחזק את ידיכם מפני האייטלות היהודיות למינהם השוללים את זכות קיומנו כהומואים\לסביות\בי\טרנס, ובייחוד את קיומכם, ההלב"טים הדתיים. להם אין זכות לשלול את אמונתכם, שהיא כנה וטובה ככל אמונה של כל בן אדם אחר, וכן אין להם זכות לנסות לשנות אתכם כי אתם לא הולכים בתלם. ועוד משהו, אני מביע צער עמוק על כך שבקהילה ההומו-לסבית לעתים להיות דתי פירושו להיות מנודה, וחבל שכך. בתור קהילה שנחשבת שונה, עלינו לקבל את גם את השונים בקהילתנו, אחרת אנחנו טובים בדיוק כמו מלעיזי הקהילה והאייטולות הנ"ל. אני חושב שצריך אומץ אדיר לא לאבד תחום חשוב אחד בחייכם כי הוא לכאורה סותר תחום חשוב אחר. לעולם לא אבין איך עושים את זה, אבל זה מעורר פליאה, משמח, ומעודד. אם אתם יכולים- כולנו כנראה יכולים. אני מוריד בפניכם את הכובע. והכי חשוב:אל תתנו לאף אחד לרמוס אותכם רק בגלל שאתם X, Y, או XY, ותהיו אתם. בהערכה, אור

BabyBoy1

New member
היי אור ../images/Emo13.gif

ברוך הבא לפורום
ותודה על הפרגון, אתה מוזמן להישאר בפורום ולהצטרף לדיונים

BabyBoy1

New member
היי שבלולית ../images/Emo13.gif

ברוכה הבאה לפורום
אני באמת לא יודע מדוע אין פה הרבה בנות, הפורום מיועד לשני המינים. אז כל הקוראות הסמויות מוזמנות לכתוב
וחוץ מזה, אולי גם יפתח פורום נפרד לבנות, העניין עדיין נידון.

אני בעד../images/Emo9.gif

אני יודעת שבוואלה יש פורום דומה,אבל כל עניין הפורומים נראה לי יותר נח בתפוז
אבל מה זאת אומרת העניין נידון? מי בדיוק אמור לקבוע?

BabyBoy1

New member
תפוז רולַZ ../images/Emo8.gif

ובקשר לפורום, אל תדאגי...מטפלים בזה.

../images/Emo26.gif

אולי תדגיש בכניסה לפורום שהפורום מיועד לשני המינים או גם לבנות . יש פורום בתפוז שנקרא "לבנים בלבד" ונדמה לי שזה גורם גם לשיקול של ההנהלה לפתוח עוד פורום רק בשם "דתיות גאות" .

למעלה