חברות

../images/Emo68.gif חברות ../images/Emo68.gif

האם אתן משתפות את החברות הטובות שלכן בפרטים מחדר המיטות? בקשיים שלכן בתחום המיני? בהצלחות? בהמלצות
? עד כמה אתן פתוחות איתן והאם אתן פתוחות באותה מידה גם בשיחה של כמה חברות ביחד, או רק אחת על אחת?

ellulli

New member
בכלל לא..

פעם, בכיל 14 15 הייתי מספרת הכל לחברות - כי שו מדבר לא היה רציני. ברגע שנכנסתי למערכת יחסים הזאת, שהיא רצינית, אני מעדיפה לשמור דברים ביני לבין החבר שלי. לפעמים אני משתפת , אבל מעט מאוד. אני חושבת שזה גם בגלל שאין לי אף חברה שנמאצת במצב שלי מבחינת נסיון מיני ולכן אף אחת לא מבינה בעניין.

amazone

New member
דבר אחד הבנתי

לבנות אין חברות רק מתחרות ובמלים אחרות - חווה לחווה נחש אם כבר, אני פתוחה יותר עם בנים ומסתדרת איתם טוב יותר מאשר עם בנות (ומניסוי שעשיתי בצבא - שרתתי במקום בו נאלצנו לשהות 5 בנות בחדר ללא חלונות בבור כשהדלת נעולה מאחורי עוד דלת שנעולה על סוגר ובריח. במקרים הנדירים בהם היינו לא במצב של חוסר כ"א ולא היה לחץ עבודה, כלומר כשהיה לנו זמן לזה, רבנו בטרוף והיינו נצנציות אחת לשנייה)

יום.

New member
חברות.. איזה נושא רגיש את מעלה כאן

אני משתפת, לפעמים יותר מדי (ברוב הפעמים יותר מדי), אניכותבת יותר מדי כי לרוב זה פועל כנגדי כבומרנג. זה לא יפה שאנשים שהם בטחת משתמשים בה שחלקת איתם כנשק נגדך. ואני מסרבת ללמוד, חוזרת שוב ושוב על אותה הטעות. אני אוהבת לחלוק דברים. אני חווה חוויות חדשות ומרגשות (בתחום המיני ומחוצה לו) וכן, כייף לי לחלוק אותם עם אחרים. אני גם רוצה לפעמים לראות את הדברים מנקודת מבט שונה (או מרוחקת יותר). אבל לפעמים, לפעמים בא להתכסות השמיכה ולקחת את כל המילים שלי בחזרה.

אהההה...

אני מאוד פתוחה עם זה עם חברה שלי...והצלחתי לפתוח גם אותה קצת...אז אנחנו "משוואות רשימות" רק שלתערי לפעמים יוצא לי יותר מדי מידע

סיון 1 23

New member
אממ...

בקשר לפשוט לבוא ולספר, זה יותר קשה לי... אבל אם מדברים והשיחה עוברת לסקס - אני בכיף מספרת דברים כגון מה כיף לי, מה כדאי וכאלה. ואני נורא פתוחה בעיניין, ואין לי בעייה שישאלו אותי דברים...

מעט מאוד וכללי מאוד

פעם זה היה אחרת. פעם בנים באו והלכו, אבל החברות נשארו. היום הגבר שלי הוא קבוע, הקשר שלי מחייב, ואני לא מוכנה לספר דברים שהם שלו, זה מרגיש לא נכון. אני יכולה להגיד לחברה ששואלת אותי "מה את זורחת כ"כ?" שהיה לי עכשיו אחלה סקס, או לקטר שפתאום כבר כמה זמן לא בא ליץ אבל לא פרטי פרטים, וזה קורה מעט מאוד שנעלה את הנושא בכלל.

יותר מדי...

אם החבר שלי היה יודע כמה אני מספרת, נראה לי שזה היה נורא מביך אותו. פשוט לפעמים אני מגיעה בבוקר לאוניברסיטה אחרי לילה מדהים, ואני חייבת לספר! מצידי שכל העולם ישמע - תנוחות, ביצועים... הכל

לפעמים הייתי רוצה....

אבל אין את מי. הן פשוט לא פעילות מינית. בנות 18 אמנם אבל לא פעילות בתחום. באסה להן

עם חלקן

אני פתוחה בעניין, אבל לא כד כדי פרטים. לפעמים עושים ישיבת בנות אצל מישהי, כמה בנותץ ומדברות..[בין השאר על מין]...לפעמים אחת על אחת.. תלוי במצב ובחשק

למעלה