הסרט באתר

אסתרס

New member
../images/Emo68.gifהסרט באתר

הסרט שלנו ליחיות בכבוד נמצא מהיום באופן קבוע באתר עמותת אלצהיימר ! ! ! כל הכבוד לדרורה כהן האחראית על האתר , על מאמציה וכל הכבוד לחברי מקבוצת הטלביזיה בנווה מונוסון מר יאיר פז על העבודה והדבקות במטרה. יישר כח לעושים במלאכה.

zs1957

New member
אסתר את כוכבת

את פשוט מדהימה בטיפול ובמסירות בבעלך. כייף שיש לנו אחת כמוך בפורום. יישר כוח!!!! זהבה שחם

כל הכבוד לך אסתר

אסתר יקרה , כבר ביום שני הסרט היה באתר וילדיי יצפו בו. כל הכבוד לך ולבני המשפחה וכמובן לדרורה כהן האחראית על אתר העמותה , טובה

שריוש2

New member
נכנסתי לאתר וצפיתי שוב בסרט........

מרגש אותי כל פעם מחדש.... כל הכבוד!!

נילי41

New member
גם אני

נכנסתי לאתר וצפיתי שוב בסרט, למרות שצפינו בו בטלוויזיה כמה וכמה פעמים. עם בעלי וגם עם הבת. בעלי אפילו הגיב לסרט ושאל מה גם אני אהיה ככה??? למרות שהוא כבר מזמן ככה ועוד איך. רק שאצלו הדיבור עדיין ברור. בעצם הדבר היחידי שלא נפגע אצלו עדיין זה הכושר המילולי, גם הדיבור וגם אוצר המילים, כך שהוא מצליח לנהל שיחות סרק מבלי לדעת עם מי הוא מדבר ועל מה. רציתי בעצם לומר לך אסתר, שלמרות שכבר צפינו בסרט, התרגשתי שוב מחדש, וביחוד לאחר שנפגשנו ועשינו הכרה בכנס האחרון, ושוב אני חוזרת ואומרת לך יישר כוח וכל הכבוד על הפעילות ועל הפתיחות ועל הנחישות ועל כל מה שאת. קבלי חיבוק גדול...

ברית 10

New member
ראיתי את הסרט באתר של העמותה

אסתר יקרה, את ומשפחתך כל כך מרגשים. המחלה הזו, שמשנה את האישיות וגורמת כל כך הרבה צער לחולה ולסביבה. הפתיחות והעוצמה שלך, הכנות, נתנו לי תחושה שלמרות תחושת הבדידות מול האדם החולה, המשתנה, אמא במקרה שלי, אולי אני לא ממש לבד, כולנו מרגישים כאב וצער דומים והשיתוף תומך ונותן לי כוח וסבלנות לחפש בכל רגע נתון פתרונות חדשים לקשיים שמתעוררים. תודה לך על הסרט העצוב והמרגש. שיהיה לכולנו שבוע רגוע. ברית

ענתי44

New member
לא מצליחה

הסרט עולה לי אבל בלי קול. מה שאני לא מנסה לא הולך.

למעלה