גודש ???

../images/Emo68.gifגודש ???

לי שלי בת חודשיים וחצי וההנקה הולכת לנו מדהים - מהרגע הראשון היתה בינינו סימביוזה נהדרת ולא סבלתי מגודש או בעיות אחרות בשום שלב. לפתע פתאום בימים האחרונים השדיים שלי מתקשים והתחושה היא של עומס נוראי בשד.אני לא יכולה להעיד על שינויים בלוחות הזמנים של ההנקה - במשך היום לי יונקת כל 4 שעות ובלילה ישנה ברציפות כ-8 שעות. מה קורה שם בפנים ואיך ניתן להתגבר על תחושת העומס/גודש הזו שנוצרה? אשמח לקבל תשובה

097921619

New member
שינויים ביניקה

אולי הגוף צריך עוד כמה ימים להתרגל לשעות החדשות של היניקה ואז זה יסתדר. אם ממש כואב לך תשאבי מעט וזה ישחרר בהצלחה

תגובה../images/Emo68.gif

זאת בדיוק הנקודה - לא היו שינויים בזמני ההנקה. ממה יכול להגרם הגודש בכל זאת??

097921619

New member
פיספסתי אותך

אני מצטערת פספסתי בקריאה שלי את המילה לא והבנתי את ההודעה שלך לא נכון. מקווה שתמצאי פתרון

097921619

New member
פספסתי אותך

כשקראתי את ההודעה שלך פיספסתי את המילה לא, והבנתי אותך בצורה שגויה. מצטערת ומקווה שתמצאי פתרון. עפרה

sagitlaleche

New member
גודש מאוחר ../images/Emo20.gif

אמהות רבות מדווחות על שינוי בדפוסי ההנקה בגיל חודשיים, לעתים הנקות קצרות יותר עקב יעילות גבוהה יותר של היניקה מן השד. יכול להיות שהתינוקת שלך פשוט גדלה ומצליחה להשיג כמויות חלב גדולות יותר באותו זמן בו היתה יונקת עד עכשיו וקיבלה כמויות חלב קטנות. אם התינוקת ממשיכה לקבל את השד על פי דרישה, אין סיבה לדאוג מהגודש, ותפוקת החלב תסתדר בהתאם לדרישה. מאחר ואני רואה שהתינוקת שלך ישנה 8 שעות ברציפות בלילה, רציתי להוסיף לך לשאלה בנוגע לגודש בשעות העבודה, שכמו שהגוף שלך התרגל לא לייצר חלב במשך הלילה, הוא יתרגל לא לייצר חלב בשעות היום... בהצלחה.

למעלה