בקר טוב

אסתרס

New member
../images/Emo68.gifבקר טוב

סתם , קמתי להחליף ולהפוך את שלמה- אז קראתי את יום שני, ואומרת בקר טוב ליום ג" . ענתי, אל תתיאשי , והמשיכי לחפש דרך הלישכה (אם זה מקנה זכויות- לא להתבייש) וכן חפשי גם באתרי החיפוש באינט. לבסוף תמצאי. ואפילו עבודה טובה ומתאימה יותר מסדרנית בסופר. אימי היתה אומרת, "לא להתייאש נסגרת דלת אחת - תיפתח אחרת- להמשיך ולחפש דלתות " יש מספיק דלתות !!! אז בוקר טוב. ביי

נילי41

New member
../images/Emo20.gif בוקר טוב פורום-יום ג' פעמיים כי טוב

לילה שקט עבר על כוחותינו. יוד היה מותש אתמול אחרי 'הטיול' לתל-השומר. הוא ישן קצת בצהרים ובכל זאת בערב לא החזיק מעמד והלך לישון כבר בשמונה בערב. ישן רצוף עד אחת אחר חצות. התעורר, קיבל את כדור השינה, המשיך לישון עד 5 בבוקר. מאז הוא מסתובב בבית חסר מנוחה. הוא כבר רחוץ ומגולח, לבוש, אכל ושתה ולקח את התרופות של הבוקר ומחכה שאני אסיים כאן וארד איתו להסעה. אסתר, ענתי, אביבה, חני, אריאלה וכל הבנות היקרות בפורום. אני מעריצה את המסירות שלכן ואת ההתמדה ואת ההתמודדות של כולכן. אתן מחזקות אותי ונותנות לי כוח להמשיך ולהתמודד בעצמי עם המציאות הקשה. מאחלת לכל חברי וחברות הפורום ולכל החולים ולכל המטפלים ולכל בני המשפחות יום עגול לכ-ו-ל-ם. בוקר טוב ישראל!

../images/Emo24.gifבוקר טוב נילי, את מעריצה אותנו אנחנו

אותך כפל כפלים על ההתמדה שלך לכתוב כל בוקר מה נעשה עם יוד היקר, כולנו באותה סירה ואף אחת לא עושה חור בסירה ,להפך אחת מלמדת את השניה, אחת נעזרת בשניה אנחנו לא רק עושות חסד עם הבעל אלא עם כלל עם ישראל ובמיוחד בפורום המחזק אחת/ד את השני/ה. אשריכם /ן, בשורות טובות

שריוש2

New member
בוקר אור..

זמן מה לא הייתי בפורום.. המצב של סבתא יציב ברוך ה'. אני, לעומת זאת, כלל לא מרגישה טוב.. כאבי ראש, בחילות, חוסר תאבון... כמו - כן, עשיתי בדיקות דם שהראו על מחסור חמור בברזל.. התזונה שלי, חמורה ביותר.. כמו כן, היחס בין הגובה למשקל שלי לא תקין.. אני חייבת לעלות לפחות עוד 5 קילו.. אני כולי עצמות.. וכן, איני עושה פעילות גופנית... מה אומר, ומה אגיד... אני מוטרדת ומפוחדת...

אסתרס

New member
../images/Emo68.gifשריוש , לכי מהר לרופא

מה שכתבת ממש משתמע רע מאוד. עליך ללכת לרופא מומחה פנימאי כמו שצריך. תסתכלי ברשימת הרופאים הפנימאים - מנהלי המחלקות שבמושלם, ותלכי עם מירב הבדיקות -לאבחון. לפחד זה לא מספיק, יש לעשות מעשה. דואגת מאוד אסתר.

שריוש2

New member
תודה אסתר!

עברו קצת הבחילות וחזר התאבון.. זה כנראה היה עומס והרבה לחצים שצברתי בזמן האחרון, וגם החום הכבד והמתיש.. המצב משתפר, ובע"ה יהיה טוב!! תודה על הדאגה!!

../images/Emo24.gifבוקר טוב אסתר כמה טוב לראות אותך שוב

יום יום וגם על הבוקר הנה את נכנסת לשיגרה אפילו שהשיגרה קשה העיקר ששניכם בבית ועוד יום עובר והשמש זורחת והשמים תכולים והציפורים מצייצות. ולקחת נשימה עמוקה ולהמשיך הלאה, בשורות טובות

למעלה