בנוגע לפצע

אסתרס

New member
../images/Emo68.gifבנוגע לפצע

אחרי טיפול של 24 שעות , הפצע יותר טוב. אין קשיון, והעור נראה פחות אדום. אני מקווה צהצלחתי לנטר את הפצע, ואנחנו בכיוון הנכון. שיהיה לילה טוב, ושבוע טוב. ושהבנים יחזרו מהשבי, אמן.

../images/Emo24.gifאסתר ,מאחלת שהפצע יבריא

ושלשלמה לא יכאב עוד משהו, שבוע טוב ומבורך ושהבנים ישובו הביתה במהרה אמן כן יהי רצון

ronnyw

New member
אסתר, אני מניחה

שלא אחדש לך הרבה אם אספר על מזרוני ביצים למניעת פצעי לחץ... לד"ר גב יש גם כריות מושב מאותו חומר. הבנתי שזה די חדש, אז אולי אני בכל זאת מחדשת לך... עוד דבר שהוצע לי עבור הורי (אבל טרם בדקתי לעומק): יש לד"ר גב איזה מושב חשמלי שעושה מסז'. נראה כמו ה"דר גב" הקלאסי, כלומר מושב לטוסיק ומשען לגב בחתיכה אחת, אבל הוסיפו לזה מנוע חשמלי לצורך עיסוי. מי שסיפר לי על זה אמר, שזה בעצם נועד לכף, אבל זה אמור להיות גם למניעת פצעי לחץ. האם מישהו בפורום ראה/שמע/ניסה?

ronnyw

New member
אני חוזרת בי...

היצצתי באתר של "דר גב". כל מושבי העיסוי עושים זאת רק בגב. החלק של המושב (של הטוסיק) נייח, ונדמה לי שלנו חשוב דווקא הישבן. אם הינה רעיון ליזם נמרץ...

פנטזי1

New member
אסתר ורוני ,יש ביד שרה מזרון למניעת פצעי לחץ

את המזרון קונים (90-100ש"ח) ולזה מחברים מנוע חשמלי שאותו משאילים .המנוע מזרים אויר למזרון בתעלות כאשר האויר עובר בינהן וכך יש תנועה במזרון,אבי ז"ל ישןעל מזרון כזה כל השנה האחרונה ובאמת הפצע שהיה לו לא חזר.

למעלה