אחוות נשים

../images/Emo68.gif אחוות נשים

חברה מקסימה שלי פגשה אותי על ספסל בשדרות רוטשילד לפני שבוע .... בחיוך היא הגישה לי חבילה ארוזה בנייר ורוד. פתחתי את הנייר ובתוכו הסתתרה צפרדע קטנטנה מגומי ירקרק. שאלתי לפשר הצפרדעון והיא ענתה "יום אחד יבוא הצפרדע שלך...הוא יסתתר לו ואת תמצאי אותו בין כל הבחורים ותתני לו נשיקה ואז הוא יהפוך לנסיך שלך, בינתיים תשימי אותו בארנק ובכל פעם שתרגישי חור גדול בלב תוציאי אותו ותזכרי במה שאמרתי..." אחחחחח נשים נשים, השיר הזה מוקדש לכל הבנות באשר הן. שתהיה לנו שנה אזרחית נהדרת עם הרבה בשורות טובות וטונות של אהבת אמת.

ye44

New member
שאת מתדרדרת

מרוב חורים נהיית מסננת
צפרדעים,חמורים,בזמן האחרון הפכת להיות וטרינרית
יאללה צאי מזה תלמדי מחיים דנדשים לא רואה אף אחד ממטר
טלנובלות ו
לא בבית ספרנו צר לי שוב פעם את צריכה חינוך מחדש
חיים דנדשים תופסת את מקומך את החוליה החלשה
חיים דנדשים הרווחת ביושר את ה
סגנית ראשונה ל YE

האמת?

שקלתי וטרינריה....נשמע הרבה יותר "מכניס" מלהיות מורה, גרושה ואם בישראל. בכל אופן שמעתי שיש הסכם חדש.למורי התיכונים...אולי מצב האומה יתחיל להשתפר. ולגבי ה
? יאללה יאללה רק בגלל שחיים דנדשים צעירה היא עוד לא יודעת שאתה דווקא גבר רומנטי...בוקר טוב.

../images/Emo105.gif

ואם בצפרדעים עסקינן הזכרת לי משהו שקראתי לא מזמן: "שני אווזים היו בדרכם דרומה בנדידה השנתית שלהם, כאשר ניגש אליהם צפרדע והתחנן שייקחו אותו איתם. האווזים היו מוכנים לעזור לו, אם רק ימצא דרך שבה יוכלו לקחת אותו איתם. הצפרדע חשב וחשב, עד שעלה במוחו רעיון יצירתי: הוא לקח גבעול ארוך ועבה מהצמחייה שמסביב לאגם, ביקש מכל אווז להחזיק בגבעול במקורו - אחד מכל צד, ואילו הוא נתלה בפיו באמצע. השלושה יצאו לדרך. מספר איכרים חזו במחזה המדהים מהקרקע, והתפעלו מההמצאה. הם צעקו לשלושה: מי החכם מביניכם שחשב על הרעיון המופלא הזה? הצפרדע מיד פתח את פיו כדי לומר להם: זה אני שחשבתי על זה! הוא איבד את האחיזה שלו בגבעול, ונפל נפילה חופשית בדרך לקרקע . . ." ובכן יקירתי,
כזה אני לא מאחלת לך יותר בכיוון
אבל מהנדירים, אלו שלא באים בלהקות

תיזהרי רק מדבר אחד...

שהצפרדע לא יסריח לך בתיק אחרי שהוא מחזיר את נשמתו לבורא. את יודעת - אין חיי נצח. אמן לבשורות טובות בכל תחום.

אחחחחחחחחחחח

אין אין כמו גברברי הפורום הרגישים ו"הנותנים בראש" בשביל לסדר לי את הכבסה ההפוכה על הבוקר. תודה תודה ושוב תודה......אין מה לומר גדוליםםםםםםםםםם!!!

נשיקות י'כפרה...

תודה אחת היתה מספיקה בהחלט. רק שלא תלכי עצבנית לעבודה ותדפקי לאיזה תלמיד כסא בראש<ן> :))

אל פחד

אין מצב להוציא עצבים על תלמידים...
הם תמיד אומרים בוקר טוב יפה למורה.....בצירוף מבטים מצועפים.....

יערית

New member
איזה מזל

שהבנתי את הטריק עם הצפרדעים וישר הלכתי על נסיך טהור :)) שנה אזרחית משגשגת ומוצלחת לכולנו

NoaModiin

New member
חמודה החברה שלך ../images/Emo13.gif

אחלה רעיון הצפרדע, אבל את בטוחה שהצפרדע הזאת תעזור לך ולא תזכיר לך את שברון הלב ? אני הייתי הולכת על איזה ריבאונד שרירי וחטוב
איזשהו סטוץ או שניים לא מחייבים... אחר כך - להמשיך הלאה בחיים, בלי להתאמץ יותר מדי או להיות לחוצים

למעלה