../images/Emo67.gif

כולכם שפוטים של רוברטו מה הלהקה הזאת כבר עשתה בשביל שתעריצו אותה?! אתם כמו ילדים קטנים שמאכילים אותם עם כפית

Brwonie22

New member
יוווווווווווווווו דייי סעמוו !!!

אנ'לא יכולהה יותררררררררררררררררר!! בקשה אל תגיבוו לה יותררר!! אוו למחוק או לא להגיב שירד למטהה פליזז אין עצביםםם לכל הזונות האלהה!!

יאלה עופי מפה נמאס לי מהבנות האלה

עד עכשיו שתקתי אבל עוד מילא אני אהרוג אותך יזבלל ועו דמעט אני יראה לך מי יאכיל את מי בכפית

OoנויoO

New member
הלו הלו?!

תזהרי שאני לא יתן לך בטעות איזה כיף אבל בלחייייייי יאללה עופי כבר נמאסתם כרב סמקקקקקק

יאללה ימ'סכנה אני יביא לך מכות! מה

את נכנסת לפה בכלל? מה את תופסתת מעצמך י'קנאית מסריחה! יאללה לכי חפשי חיים ומהר וואלה אם אני רואה עוד הודעה אחת ממך אני הורגת אותך!! נמאתם כבר! 1ילדים מסכנים וקנאיםםםםםםםם

אתם ישר עונות באלימות

רוברטו בעצמו מודה שהוא מחפש מה הקהל אוהב הם שרים שרים כדי לרצות אותכם, לא שרים שנכתבו מתוך צורך אמיתי באומות (שירה זה אומנות) קודם כול יושרים מתוך הלב ועם משהו מתבר זה מעולה לא מתחנפים לקהל זה מביך

מה הקשר??

אז זה נקרא ההערצה אני יגיד לך למה יפוסטמה? כי את מלכלכת עליהם ואנחנו מגיבות אנחנו לא נתן לך לדבר ככה עליהם.. אז יאלה אני רוצה שתטוסי מפה

shoshishoosh

New member
אאאא..........מותק'לההה

את תסתמי את הפה שלך ומהרר! אם עדיין לא קלטת שהגיים בויז הם מ=ו=ש=ל=מ=י=ם אז זה בעיה שלך!! מה את נכנסת לפה וכותבת כאלה הודעות אה?!?! חוצפנית!

טוב אתם לא מבינות מאחלת לכן

שתפקחו את העניים ותבינו שלאהוב להקה שהכתיב לכם בן אדם רייקני שטוען שהספר האחרון שהוא קרא זה של חיים רביבו פשוט עצוב

oRTaLi 612

New member
../images/Emo9.gifשמעי חומד../images/Emo9.gif

מכירה את המשפט "על טעם וריח"? אני גם חושבת שאת אולי יותר גדולה מאיתנו ואת הבהרת לעצמך את הנקודה הזאת! אנחנו נהנות מזה וכיף לנו להיכנס לפורום וללכת להופעות, במקום לעשן או סתם לשבת בחוץ ולרכל על כל מיני דברים! אנחנו נהנות מהמוזיקה שלהם, מההופעות ומהמפגשים-ותאכלס, זה מה שחשוב לא?
כמו שאת באה אלינו עכשו אני יכולה להגיד לך באותה מידה שאני לא מבינה את המעריצים של גרין דיי, למשל! מה יש לאהוב בלהקה שהיא בכלל לא מהארץ, עם מוזיקה שלא ממש מעוררת חשק לרקוד טנגו, במילה אחרות-מבאסת בטירוף!! אז זהו, שכל אחד יעשה מה שטוב לא ולא יטיף מוסר לאף אחד! מקווה שהסברתי לך מה שרצית לדעת. לילה טוב אנשים!

למעלה