../images/Emo67.gif W32.Opaserv.Worm
אז עשיתי את טעות חיי וניסית להתחבר לדואר של אינטרנט זהב, קיבלתי מהם שני מכתבים ותולעת
(בדיוק כמו שקרה לי לפני כמה חודשים, אבל אז לא קישרתי). בכולופן, אני לא מצליחה להפטר ממנה. וכמו להכעיס, בדיוק בזמן כתיבת ההודעה הזאת מזנקת לי הודעה של הנורטון על עוד תולעת שנלקחה לקרנטינה. אבל החמור מכל, שלשום, לפני שקלטתי שהמחשב נגוע, הייתי מחוברת כמה שעות, וכשכיביתי את המחשב קיבלתי הודעה שכיבוי המחשב יביא לניתוק יוזר נוסף שמחובר אלי. אמאל´ה, המחשב שלי לא מחובר לרשת הביתית, וגם אם היה מחובר, פרט לחתול לא היה אף אחד בבית. מישהו התעלק לי על המחשב בעזרתה האדיבה של התולעת. האם הפריצה הזאת יכולה להיות חד פעמית, או שמי שנכנס למחשב לקח איתו אינופרמציה וחייבים לשנות סיסמאות וכאלה. נכנסתי לאתר של סימנטק, קראתי, וביצעתי את מה שהבנתי, אבל אני מניחה שלא הבנתי הכל. ביצעתי את הפעולות הבאות. בדקתי ברג´יסטרי HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run ולא מצאתי שם אזכור ל- ScrSvr %windir%\ScrSvr.exe ScrSvrOld <original worm name> בwin.ini מחקתי את run= c:\ScrSvr.exe לא מצאתי קובץ c:\tmp.ini, אבל מצאתי קובץ c:\put.ini וגם ממנו מחקתי את run= c:\ScrSvr.exe. הורדתי את הכלי FixOpsrv.exe, הרצתי אותו והוא הודיע לי בגאווה שלא נמצא אצלי W32.Opaserv.Worm. כיביתי הדלקתי הרצתי שוב, ושוב לא נמצא. מה שלא הפריע לנורטון לתפוס אותו שוב. מישהו יכול לעזור?
...|פרצוף מתחנן נורא| תודה נועם
אז עשיתי את טעות חיי וניסית להתחבר לדואר של אינטרנט זהב, קיבלתי מהם שני מכתבים ותולעת