עוד אידיוטים!

baramundi

New member
../images/Emo67.gifעוד אידיוטים!

כביש החוף לכוון צפון נוסעים שני כולרות קטנות על קטנוע בנתיב התחבורה הציבורית ומאחוריהם שיירה של אוטובוסים שלא יכולים לעקוף בגלל התנועה! ...פלא ששונאים אופנוענים?...היה בא לי להכניס להם בעיטת שפיץ טובה לתוך הקסדת חצי.

קשקשן. אתה יודע כמה קטנועים נדרסו

ע"י אוטובוסים.( או אופניים) אין ברירה. הייתי נוהג כמותם. בדיוק

baramundi

New member
אני לא אתפלא אם אתה הבא בתור!

מה העניין "לתפוס" נתיב תחבורה ציבורית בכביש החוף ולזחול שם על 60 קמ"ש?...ענישה קולקטיבית היא דבר מצויין אבל ברפיח לא בת"א.

bike55

New member
איפה יש בכביש החוף נתיב ציבורי?

אם אתה מדבר על דרך נמיר אז אתה טועה בגדול. אותו רוכב קטנוע לא רק שלא סיכן את עצמו אלא עשה נכון בכך שנתן לאוטובוס "לגונן" עליו מהתנועה . וחוץ מזה,נהגי אגד ידועים במנהגם הדפוק להתקע בנתיב הימיני ולעכב מדינה שלמה.מגיע להם.

כRובי

New member
מה היה עדיף? שיסעו בנתיב האמצעי

ומכוניות יעקפו אותם במהירות משמאלם כשמצד ימין עוקפים אותם אוטובוסים? הם אידיוטים שבכלל הגיעו למצב של לרכ עם קטנוע 50 בכביש הנ"ל (למרות שמותר מבחינה חוקית) אבל לפחות עשו בשכל כשנסעו בנתיב הימני ביותר.

baramundi

New member
שיסעו בנתיב ימני-לאט ובטוח....

בלי ליצור אחריהם שובל של אוטובוסים...מה הבעייה לתפוס נתיב ימני? לפי השיטה שלך עדיף אולי שיסעו בכלל בנתיב השמאלי-ככה לא יעקפו אותם בכלל?.....

TomaC

New member
איפה בדיוק לא יעקפו אותם?

בארץ? יש לך רישיון? כי לפי מה שאתה כתבת בהודעה שמעלי כנראה שלא ראית כביש מעולם. איך הם יסעו בימני בלי להשאיר אחריהם שובל של אוטובוסים? יסעו בצד ויתנו לאוטובוסים לעבור במרחק של 20 ס"מ מהם ובמהירות של 100 קמ"ש? זה יהיה בבחינת המשחק 7 - בום אלא שאני חושב שהבום יגיע הרבה לפני ה-7.... אידיוטים שעלו על הכביש עם 50 סמ"ק, אבל לפחות בכביש הזה הם נסעו בביטחה (כמה שאפשר)

baramundi

New member
יא בלוק דיברתי על נתיב ימני-

לא על זה של התחבורה הציבורית.אני אומר שיתנו לאוטובוסים לסוע בנתיב של הציבורית ויסעו בימני שמותר להם. נראה אותך יושב באוטובוס שמדשדש בגלל ששני אהבלים על קטנוע חוסמים לו את הנתיב!. חיה ותן לחיות אני אומר.

TomaC

New member
הייתי ממליץ לך לעשות ניסוי קטן...

סע בנתיב הימני במהירות 60 קמ"ש..... יעקפו מימין, יעקפו משמאל, יחתכו צמוד, ידבקו לך לתחת ובסוף גם יפילו אותך וידרסו אותך איזה 12 פעמים... זה בבחינת "מות ותן לחיות". בוא נהייה רגע אחד ריאליים ונומר שהמצב הנכון ביותר היה ליסוע בשוליים. אם אין שוליים- הנתיב הימני (אמצעי ליתר דיוק) הוא האופציה של השאהידים. ואגב, אני מבקש- איטונג ולא בלוק. בלוקים סתם כבדים ומגעילים.

למעלה