מוטרדת מאוד.

תוליק

New member
../images/Emo67.gif מוטרדת מאוד.

קודם כל, עברתי היסטרוסקופיה ביום חמישי שעבר - כלומר לפני כמעט יותר משבוע. הוחלט על ידי רב ועל ידי רופא שהדימום אינו מהרחם אלא מפצע שנוצר בצוואר הרחם (ולכן גם יכולנו "לתפוס" את הביוץ החודש שהגיע משום מה כמעט ללא תרופות.) המוזר הוא שמדי פעם אני רואה בשרותים על הנייר (סליחה על הפרטים כן?) דימום קל. זה לא משהו משמעותי אבל זה בהחלט דם - ואני לא מבינה מאיפה זה ואם זה נורמלי - בכל זאת עבר הרבה זמן מאז... דבר שני, התחילו לי גלי חום מטורפים. אני מזיעה כמו סוסה ולא עוזר לא המזגן הדולק ולא המאוורר שנמצא בדיוק מולי. ואז אחרי כמה דקות זה מתחלף לגל קור שנעלם אחרי זמן מה עד לגל הבא. אז מה אתם אומרות? זה מהאסטרופם והאוטרוגסטן? ואם ילך לי החודש ואהיה בהריון - זה לא קצת מסוכן שאני מדממת בגלל זה? או (וזו השאלה האולטימטיבית) יכול להיות שזה דימום של השרשה? - אפילו שלא עשינו הזרעה ורק השתמשנו בדרך הישנה והטובה? תוליק המודאגת...

נועם@בת

New member
לא ליד´וג חתלתוליק

אני מקווה שכל הממצאים היו תקינים. אם יש לך פציעה בצוואר הרחם- זה יכול לדמם. המקום לח כל הזמן ולוקח לו זמן עד שהוא מגליד. כך שהדימום הזה בהחלט צפוי. אסטרופם עושה לגוף כל מיני דברים מגעילים, וגלי חום בהחלט נכנסים לרשימה. אמנם את מקבלת פרוגסטרון ביחד, אבל הגוף שלך לא ממש מתרגש
הדרך הישנה והטובה היא הכי טובה
ואת בהריון כל עוד לא הוכח אחרת. קדימה חתולונת, את כבר מתחילה להיות ותיקה כאן, והגיע הזמן ללכת הלאה.
נועם

נוג

New member
תוליק מחזיקה לך אצבעות שבכל בסדר

היי, עם את מוטרדת לדעתי כדי להתיעץ עם הרופא למרות שלפעמים אחרי היסטו´ יש דימומים. תרגישי טוב
נוג

תוליק

New member
תודה ועוד שאלה

אם זה פצע שעוד לא הגליד אז מה עם... יחסי מין?

נועם@בת

New member
אני לא חושבת שצריכה להיות בעיה

אבל תתיעצי עם רופא או עם רופא וירטואלי (קישורים- סרגל פאפור למעלה) נועם

למעלה