יאמי ......

../images/Emo67.gif יאמי ......

סתם בא לי שוקולד יש בעיות???
אחותי מה המצב איתך לאן את בורחת לי כל הזמן??????? מצ´וגעת!!!!
LOVE ענת.

tankgirl21

New member
אל תזכירי....

לי שוקולד... נכוותי ביידים עם שוקולד לוהט... לוהט... ויש לי כוויות...

זה באמת משמין......

וברוך השם לא חסר לי........אז אני לא אוכל שוקולד למרות שבא לי....... חוץ מזה אין לי גם ככה שוקולד אז אין לי איך לאכול. ואיך נכוות בדיוק????????????
חכמה שלי... אני זוכרת שאני לפני שנה בערך הייתי במפעל עלית,יאמי זה היה טעים
LOVE ענת.

tankgirl21

New member
הייתי רעבה...../images/Emo122.gif

אז שמתי לחמנייה בטוסטר אובן והתכוונתי למרוח אותה עם נוטלה ולאכול את זה כי זה יהיה טעים לאללה וזה כואףףףףףףףףף
אז שמתי את הלחמנייה בטוסטר אובן ופניתי לעיסוקיי ........וזה כואףףףףףףףף
אלא שבאתי להוציא אותה היא כבר הייתה קרה אז חיממתי אותה עוד פעם וזה כואףףףףףףף
רק שהפעם מרחתי את הנוטלה על הלחמנייה ואז חיממתי וכשבאתי להוציא את הלחמנייה מהטוסטר אובן היד שלי זזה אחורה כי זה היה חם...וזה כואףףףףף
ותנחשי על איזה צד של הלחמנייה עף על היד.... וזה כואףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
אה יצאה לי פואמה.....

tankgirl21

New member
ענתוששששששששששששששששששששששששששששש

צריכה ממך...... הרבה הרבה..... ניחומים על הכוויות..... וזה כואףףףףףףףףףףף
מאוד כואףףףףףףףףףףףףףףףף
אם את ממש רוצה את יכולה גם לעשות לי על הכוויה.... פווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו

אוי../images/Emo4.gif

מה יהיה????? פוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו ווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו ווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו ווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו
זה עובר אחותי????????? החלמה מהירה
LOVE ענת.

reneg

New member
אין בעיות...

רק שתשמיני אחכ אל תבואי לבכות לי... ולא לשכוח לצחצח טוב ... אז אולי בכל זאת תגידי לי?

יאללה חבר´ה........

אני זזתי לי..................... הולכת לעשות סיבוב שכונתי וללכת להציק לעוד אנשים כהרגלי!!!
אז שיהיה לכם בינתיים לילה מקסים ומצ´גע.....ואני כבר אחזור עוד שעה שעתיים,שלוש.....ואני אחזור להציק לכם!!!!
LOVE ענת.

למעלה