סאני המצליחה
New member
../images/Emo67.gif זורקים ../images/Emo142.gif - קצת ארוך.
ליהי הייתה אוכלת כ"כ טוב עד לא מזמן
אמנם לא בכמויות גדולות אבל תמיד הייתה מוכנה לטעום הכל מהכל. היום כבר לא
. כשאני שמה אותה על הכסא (תאמינו לי שהיא רעבה ואפילו מבקשת כסא או מאם=אוכל) היא לוקחת איזה ביס או שניים והדבר השני שהיא מנסה לעשות זה להפוך את הצלחת או שהיא לוקחת ומתחילה להעיף לכל הכיוונים את האוכל. במיוחד היא אוהבת להאכיל את הכלבה מכף ידה. היא יודעת שאני לא מרשה לעשות כזה דבר אז היא עושה זאת בכל זאת ואומרת "נו = לא", "נו נו נו (עם האצבע= גערה שלי, "פוי". ולמרות זאת ממשיכה לזרוק. אני בטוחה שהיא רעבה אז אני מורידה אותה מהכסא ואומרת שאם היא לא רוצה לאכול אז לא צריך. אח"כ אני מנסה שוב לתת לה תוך כדי משחק ולפעמים מצליחה חתיכה או שניים ושוב היא מתחילה להוציא עם הלשון כל מה שניכנס לה לפה וזה מוציא אותי מדעתי. מה שקרה אתמול בערב היה שהיא הייתה כ"כ רעבה (כנראה) שבשש בערב היינו אצל סבא וסבתא של אמיר וכשניסינו להניח אותה בכסא הבטיחות בדרך הבייתה היא התחילה לזרוק את עצמה ולהשתול וממש נכנסה לטרנס של צרחות והשתוללות שבחיים לא ראיתי אותה ככה.
. לא הצלחתי להרגיע אותה בשום דרך והסוף היה שעשינו זאת בכוח לצערי
וכשהגענו היא קיבלה בקבוק סימילאק ומייד נירדמה
... עוד משהו: בכלל על כל דבר שהיא לא מסכימה או לא משיגה היא משמיעה מעין צרחת זעם/מחאה שהופכת לבכי אם לא עושים מה שהיא רוצה או עוזבים אותה לנפשה במקרה שמנסים לעשות משהו לה. דוגמא: לקחת לה משהו מהיד כי צריך לעשות משהו אחר כמו ללכת לגן בבוקר וכדומה. מה עושים? לא רוצה שהיא תהפוך לעצבנית, יללנית, צרחנית על כל דבר. (יש לגיסתי ילדים כאלה ולפעמים זה בלתי נסבל).
ליהי הייתה אוכלת כ"כ טוב עד לא מזמן