זהו חבר'ה..

../images/Emo67.gifזהו חבר'ה..

מחר.. מחר נגמרים כל החגים.. אני חוזרת לעבודה, חוזרת לשיגרה, חוזרת ללימודים. נגמרו החגיגות, הלילות הארוכים הבילויים הנהדרים... עד חנוכה אין על מה לדבר.. לא חופש ולא נעליים
מה קורה אתכם מחר? חוזרים לשיגרה?

שרונסקי

New member
אני חושבת שקוראים לזה נצל"ש

אבל אני לא יודעת איך מוסיפים תגובה באופן עצמאי ושלא תופיע בראש עמוד. פשוט, בזכותך, סלינוש, גיליתי שפספסתי עמוד, כמעט, לא קראתי היום ומסתבר שקיבלתי כמה חיזוקים, אז תודה, חברים, ממש התרגשתי. זה כיף שאומרים דברים טובים. אתם יודעים, גם אין את הצורך הזה להתעשת ישר ולא להיראות זחוח, אלא יש זמן להתפנן באיזי (ואו, ריגשתי, אמרו שזה חשוב) בקיצור, תודה.

כן כן חוזרים לשגרת מזעזעת במינה

אפילו את הפגישות עם הפסי' שלי אני צריכה לדחוף בתוך המע' שעות המזעזעת שלי ואני נורא אבל נורא לחוצה מהלימודים... זוועה!!! בכל קמרה מחר משמרת ראשונה- ישר למים בעבודה מקווה שילך לי טוב..... ויום א' מתחילים הלימודים, או במילים שלי- החוסר חיים, מזל שאני אוהבת את המצוע אחרת הייתי משתגעת מכל כך הרבה שעות
לינוי

סלינוש

New member
האמת-

אני עבדתי, קייטנת סוכות.. (וטוב שעבדתי קצת אחרת הייתי מתחרפנת לגמרי). יש משהו טוב בשגרה - למרות שזה מדכא, למרות שזה אוטומטי כזה, חופשים מטריפים אותי. לא יודעת מה לעשות עם עצמי. אני נכנסת לאטרף. רע לי אימים להיות כל היום בבית, משועממת, מטפסת על הקירות, רבה עם המקרר ועם עצמי... וגם החגים - עם הטחינה הזו של האוכל, זה איום ונורא. איף, זה עושה גועל. אז יש בזה הקלה, לחזור ליומיום... אף על פי שגם היומיום שלי מלא בכל הגועל נפש שציינתי, אבל בין לבין יש לי כמה שעות עבודה... שמחייבות אותי לקום, להתקלח, לא להיות פרא אדם כזו, ג'וחה, או במיטה כל היום...

טוב מודה..

יש בזה משהו.. השגרה עושה גם לי טוב (אבל אני מכחישה.. אל תספרו) לינוי - בהצלחה מחר בעבודה וכמובן ביום ראשון.. יהיה בסדר.. אגב, הייתי אצל לינוי הקטנה היום.. פשוט משגעת, אמרתי לה את כל מה שאמרת לי על השם שלכן..

חחחח...אמרת לה גם שכלהזכויות שמורות

חחח... ותודה... אני מקווה שילך בסדר למרות שיש לי תחושה שאני אפול מהרגלים, עם כל זה שאני אישה של אתגרים, אני אוהבת שיש לי לחץ ככה אני מתפקדת הכי טוב אבל ללמוד, לעבוד, לגדל 2 כלבים ואת החבר שלי, ובין כל זה לעשות שיעורי בית וללמוד לבחינות.. איפה הלכו לי החיים?!?!?! בלעע...
לינוי

mkarin

New member
../images/Emo45.gif נאלצת להסכים.

אני לא עובדת אלא לומדת, אבל עדיין
לא אוהבת את הלימודים מדי וגם לא את ביה"ס אבל שגרה, בשבילי, היא דבר טוב. משאירה אותי על הפסים, מרוכזת במשהו ולא משתגעת ממחשבות ושיעמום. אם הייתה ניתנת לי בחירה הייתי בוחרת, מן הסתם, לא לחזור ללימודים אבל אין ברירה אז אני מקבלת את זה. בהצלחה לכולם והרבה כוח

Inara

New member
../images/Emo11.gif לצערי חוזרת לשגרה.

ושונאת את זה לגמרי ><. אני מהאנשים שחופש עושה להם רק ~טוב~. בחופש הגדול האחרון מעט התחרפנתי בכל אופן, בגלל הברך. בד"כ הייתי מתעמלת מעט בבית בחופש ועושה המון הליכות, כי בד"כ אין לי זמן לזה ואני נורא נהנית מזה. אבל לא יכולתי בגלל הברך
אבל כשיש לי חופש יש לי הרבה זמן להשקיע בנגינה שזה כבר טוב. לא ניגנתי בפסנתר כבר ~המון~ זמן יחסית, בגלל חוסר זמן - וזה כבר מחרפן אותי. לפעמים אני גם זקוקה לשקט ההוא. פשוט לשבת ולבהות בקיר כמה שעות, או לשבת שעות ולחשב חזקות של שתיים. טכנית - מחר עדיין חופש מהלימודים. אבל הכמויות העצומות של השיעורים שיש לי לא יניחו לי לנוח אפילו לדקה, שזה ~ממש~ מבאס
בינתיים נותר רק לחכות בתקווה לסופ"ש רגוע ומחוסר שיעורים. [כן, כאילו שזה יקרה
]

מחר.. בעצם היום.. חוזרים לשגרה

אופפפפפפפפ אחרי בילוי. עוד כמה דק' הולכת לישון לכמה שעות.. ואז עבודההההההה

למעלה