התלבטות

../images/Emo67.gifהתלבטות

|אני מחפשת לקנות מחשב נייד, נייד במלוא מובן המילה, מקסימום 1.9 ק"ג. מחפשת כבר כמה ימים ברשת ומשתגעת כבר מכל הדגמים, מעבדים, לא מוצאת את עצמי. אז ככה, הדבר הכי חשוב זה המשקל, יותר קטן יותר טוב. אני אצטרך את המחשב ללימודים (יכול להיות גם להפעלת תוכנות כמו פריהנד, אוטוקאד, פוטושופ...), וגם לסתם גלישה, שירים, משחקים (בקטנה... מאוד). אז בבקשה

באגיי

New member
היי אני מאמין שיש לי את הפיתרון

חיפשתי משהו דומה והתפשרתי בסוף על המשקל בשביל משהו חזק יותר ... אבל יש דגם של LG P300 ששוקל 1.65 והוא חזק יחסית לניידים קטנים . תבדקי את הנושא

ypm

New member
יש לי בשבילך Vostro 1310 של Dell

ללא סוללה תגיעי למשקל שאת מחפשת :) וכולל סוללה 4 תאים נגיע ל - 2.02 ק"ג גודל מסך 13 אינץ' או את הMSI החדש שאייבורי הביאו ששוקל 1 ק"ג - לא בדוק.

יאיר B

New member
ה-MSI החדש שוקל 1.1 עם סוללה 3 תאים.

אני לא יודע עם איזו סוללה איבורי מוכרת אותו (אבל יש לי הרגשה שעם ה3-3 תאים שהיא זולה יותר).

ypm

New member
יש גם 1.36 ק"ג

אבל מחשב למנהלים ולא לכאלה עובדים
Dell Latitude D430

ypm

New member
עם צורב - לא מובנה

ולכן הנייד כה קל הצורב נמכר בחבילה עם הנייד עצמו. אישית אני אוהב את נייד זה מכוון שהוא מאוד קל, אך הוא לא מספיק חזק לגרפיקה.

הסתכלתי בקישור

לא ממש מבינה לגבי המפרט. איך המעבד, זיכרון וכו וכו... תודה

ypm

New member
אף אחד לא יודע איך זה עובד בפועל

למראית עין זה נראה נחמד אך לכי תדעי איך הדברים מתחברים להם יחדיו זה חדש דנדנש, מציע קנות אותו בתור מחשב נייד שני :) ולהיות לנו שפן נסיונות

חחח תודה על ההצעה

להיות שפן נסיונות. זה דווקא נשמע לי לא רע לקנות אותו בתור נייד שני, רק חבל שזה חורג מגבולות התקציב, אחרת זה היה אידיאלי. מה לגבי ה- XPS 1330?

למעלה