Prince Yoni
New member
../images/Emo67.gifהיגיינה../images/Emo3.gif
רציתי לדבר קצת על "ההיגיינה" או ההיגיינה שיש בטכני או בכל בסיס אחר. תראו הדבר החשוב ביותר זהו בריאות, שחלק מזה זה היגיינה, שלא ממש ניתן למצוא בטכני
. זה פשוט נורא מצחיק, אם בא מפקח של משרד הבריאות הרי זה ממש נראה כאילו הוא יוצא עם עיניים שחורות
. הרי זה ממש מצחיק (אני מעדיף לצחוק מאשר לבכות), מה עושה האחראי קומה, מסדר קומה, מחלק את כולם, ואומר "חדר XY שירותים", ומה הכי מצחיק בזה - שאין, אין פשוט, חומרי ניקוי מגב וזהו
אני לא מבין איך אפשר לנקות ככה את האסלות שאנו יושבים עליהם לבסוף
ויש תוצאות
מקלחות: ירוקת בין המחיצות המפרידות כל יחידה ויחידה, צהובה (משתן), אני לא מצדיק את השתן, אבל תתנו חומרי ניקוי שננקה. תגלחות: הכיורים פשוט זוועה הוא (האחראי קומה) אומר לנו תוציא אבק וזהו, אבל הכיור מריח כמו לא יודע מה. שירותים (על הפנים)
: כל מחיצה ומחיצה (ואתם יכולים לבדוק) צהובה משתן, ומסריחה נורא וזה מגיע למצב כזה שנכנסים עם חולצה על האף
האסלות - לא מנוקות פשוט כי איך ננקה כשאין חומרי ניקוי. בקיצור: אני מדבר על הילטון 190 טטניקים וי"ב. וזה לא שלא ביקשנו חומרי ניקוי זה פשוט שאין
אנא המפקד
טפל בעניין כי זה לא ייתכן שכל המתקנים לא יהיו הגיינים עוד יפרצו מחלות וצהבת ואלוהים יודע לאן זה יגיע. אני כמובן לא מצדיק את זה שאנחנו, או אני לא יודע מי עושה את צרכיו מחוץ לאסלה, אבל אין ברירה ככה וזה וצריך לנקות, ולא ייתכן שלא יהיו חומרי ניקוי לשמירה על הגיינה ולמנוע מחלות
תגובות בבקשה
רציתי לדבר קצת על "ההיגיינה" או ההיגיינה שיש בטכני או בכל בסיס אחר. תראו הדבר החשוב ביותר זהו בריאות, שחלק מזה זה היגיינה, שלא ממש ניתן למצוא בטכני