היגיינה

Prince Yoni

New member
../images/Emo67.gifהיגיינה../images/Emo3.gif

רציתי לדבר קצת על "ההיגיינה" או ההיגיינה שיש בטכני או בכל בסיס אחר. תראו הדבר החשוב ביותר זהו בריאות, שחלק מזה זה היגיינה, שלא ממש ניתן למצוא בטכני
. זה פשוט נורא מצחיק, אם בא מפקח של משרד הבריאות הרי זה ממש נראה כאילו הוא יוצא עם עיניים שחורות
. הרי זה ממש מצחיק (אני מעדיף לצחוק מאשר לבכות), מה עושה האחראי קומה, מסדר קומה, מחלק את כולם, ואומר "חדר XY שירותים", ומה הכי מצחיק בזה - שאין, אין פשוט, חומרי ניקוי מגב וזהו
אני לא מבין איך אפשר לנקות ככה את האסלות שאנו יושבים עליהם לבסוף
ויש תוצאות
מקלחות: ירוקת בין המחיצות המפרידות כל יחידה ויחידה, צהובה (משתן), אני לא מצדיק את השתן, אבל תתנו חומרי ניקוי שננקה. תגלחות: הכיורים פשוט זוועה הוא (האחראי קומה) אומר לנו תוציא אבק וזהו, אבל הכיור מריח כמו לא יודע מה. שירותים (על הפנים)
: כל מחיצה ומחיצה (ואתם יכולים לבדוק) צהובה משתן, ומסריחה נורא וזה מגיע למצב כזה שנכנסים עם חולצה על האף
האסלות - לא מנוקות פשוט כי איך ננקה כשאין חומרי ניקוי. בקיצור: אני מדבר על הילטון 190 טטניקים וי"ב. וזה לא שלא ביקשנו חומרי ניקוי זה פשוט שאין
אנא המפקד
טפל בעניין כי זה לא ייתכן שכל המתקנים לא יהיו הגיינים עוד יפרצו מחלות וצהבת ואלוהים יודע לאן זה יגיע. אני כמובן לא מצדיק את זה שאנחנו, או אני לא יודע מי עושה את צרכיו מחוץ לאסלה, אבל אין ברירה ככה וזה וצריך לנקות, ולא ייתכן שלא יהיו חומרי ניקוי לשמירה על הגיינה ולמנוע מחלות
תגובות בבקשה

אתה צודק בהחלט ../images/Emo45.gif

השירותים שיש בהילטון, לדעתי, יכולים לגרום למגפה כמו צהבת להתפשט ממש במהירות, ואז אני לא יודע מה יקרה חס וחלילה...הניקיון היחיד שנראה נורמלי הוא במסדר המפקד שבו מנקים עם אבקת הלבנה וכזה, אבל עדיין, הריח נשאר, אנשים לא שולטים על עצמם ומשתינים איפה שבא להם, וזה ממש מסריח. ואני אגב, אחד מאלה שנכנסים עם החולצה על האף לשרותים, וסותמים את האף כול פעם שהם עוברים לידם

Prince Yoni

New member
תגובה../images/Emo26.gif

גם במסדר המפקד אפילו אבקת הלבנה כמעט ולא נותנים ולמה היא עוזרת
הרי במחיצות נשאר הצהוב המסריח הזה, ואסלות מנקים עם כלור ולא עם הבולשיט הזה. היא אמורה לחטות אבל לא יעזור בגרוש, עדיין מסריח משתן נוראי. אתה יודע מה, נגיד, ומה עם כיורים
לכיור לא משתמשים באבקת הלבנה, עוד משהו ישטוף את הפה וייכנס לו לפה האבקה הזאת.

אממ יכול להיות שכן

אבל האבקת הלבנה מחטאת אפילו אם זה קצת..בכול זאת, זה זוועה בשידור חי.

baliti

New member
אחריות!

אתם בהחלט צודקים! אבל מה עושים עם זה??? תמיד אפשר לבכות ולהתלונן ומה הלאה? דבר ראשון אתם חיים שם צריך לדבר על אחריות אישית ומשמעת נקיון אישית. שנית לדרוש! לדרוש חומרי ניקוי וכלי ניקוי. שלישית לא יקרה דבר אם תביאו כלי ניקיון וחומרי נקיון לחדרכם, אני לא מדבר על הקומה.

Prince Yoni

New member
תגובה../images/Emo26.gif

לחדרים זה לא יעזור בחדרים אין את כל הירוקת והזוהמה הקיימת שם... לשבת על הראש של הנגיד גם לא עוזר הוא אומר נביא נביא ואין כלום.

baliti

New member
אתה יודע!

יוני, מי כמוך יודע מהו כוחו של מכתב....

תגובה

יוני היקר, דבר ראשון אני מניח שאתה שוחר בכיתה ט' ואני משתתף בצערך (זה ממש באסה להיות בשכבה הכי מנוצלת בטכני, אבל זה כבר נושא אחר). אם אתה אכן שוחר בכיתה ט' אתה גר בהילטון 190. עכשיו, נכנסת פעם להילטון 198 לפני שכתבת את מכתב זה. ההילטון שאתה נמצא בו הוא אכן "הילטון" ביחס להילטון 198 וקצת פחות ביחס להילטון 190. כולנו יודעים על רמת המגורים הנמוכה וההיגינה בטכני, אבל תעשה לי טובה, כל אחד אחר היה מחליף איתך תוך שנייה. לגבי נקיונות הקומה, אתה טוען שאתם לא מנקים מספיק?!!!!!! אתה בעצמך התלוננת על הרא"מ הקשה שזה עתה סיימת. תראה, אני מבין שאתה במצוקה אבל אחרי שתצבור קצת נסיון בטכני אני חושב שתתגעגע לצרות האלו. תתעודד, תנצל את ימיך האחרונים למגורים בהילטון היפה בבית הספר ותקווה להישאר שם גם שנה הבאה (ואז תתבאס בכיתה י').

תחרבן על הריצפה

אני זוכר שאחד חירבן אצלנו במקלחת .... אז זרקו אותו
)))))))) היגיינה = גינע........

למעלה