כנסו

../images/Emo66.gif../images/Emo98.gif כנסו

שאלום שאלום! כנראה שלא ראיתם אותי כותבת בפורום הזה הרבה זמן אבל זה לא נושא ההודעה.
רציתי להמליץ לכולם, על מועצה נפלאה שיכול להיות שקיימת בעירכם ולא ידעתם!!!
אני, רוני/ה (לולי) בונד, במועצה הציונית לנוער
יכול להיות שיש מועצות דומות איפה שאתם גרים ולכן אני ממליצה בחום
במועצה אנחנו עושים מלא דברים חשובים:
משתתפים בפורייקטים לקהילה
מפתחים רעיונות חדשים לעזרה לזולת
משמחים אנשים בכל דרך אפשרית בקיצור אני חושבת שהבנתם את המסר העיקרי
ולדוגמה לפעילות שעשינו ביום שלישי שעבר: כל המועצה הלכה למקום ביבנה
באוטובוס, שם נמצא האוכל שאסף האירגון לתת. אנחנו ארזנו אריזות של אוכל לאנשים לחג. קיבלנו במתנה חולצות של האירגון ואף הזכירו את הפעולה בעיתון "ידיעות אחרונות".
בקיצור שווה להצטרף ולעזור לאנשים כי זה באמת חשוב וזה גם כיף
תגובות
-כתבו ושרשרו

nina ni

New member
את אכן פראיירית../images/Emo29.gif../images/Emo54.gif

ובעיקר שפוטה של כוחות הרשע אנחנו נהרוג אתכן פרה פרה

p r u d e n s

New member
טוף!

עכשיו... אני מפרסמת פה בפעם האחרונה את ה"וונקווישינג ספל" לפרה. תקראי אותו איתי, נינה, ואולי נוכל להשמיד את שתיהן אחת ולתמיד "in the dark of night. half black as light i call you cows to disapper and never show your ugly face here!"

כישופים, הא? ../images/Emo54.gif

ומה דעתך על הספל הבא, פרודנס? it will only get darker now that i am here kunefas should always look over their shoulder coz sometimes they just dissappear "הלילות מתחילים להתארך. כנראה שהחורף מתקרב" "זה לא החורף. זה הסוף..." (מתוך "שלום, פורום!")

nina ni

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo54.gif../images/Emo29.gifזהירות, ענת!

תעיפי את ידיך המטונפות מהחתול שלי טפו טפו טפו

Roniii

New member
../images/Emo78.gifגול עצמי

ענת התאמצה התאמצה והפעילה את הכישוף המעפן על עצמה "וואוו, לאן נעלמה הפרה המכוערת שאני תמיד רואה כאן?" (מתוך, ענת מדברת לעצמה בראי, מייד לאחר הצלחת כישוף ההיעלמות העצמי)

p r u d e n s

New member
וויץ' וונאבי!!!

דבר ראשון-תורידי את ידייך מהחתול של נינה. דבר שני-יש לך סווווווו מאני שגיאות בכישוף!!! עם כזאת רמה של כישוף את בחיים לא תצליחי לעשות כלום. אז ענת- [URL='http://']עופי מפה!!![/URL] ולא בכישוף...פשוט-לכי.

למעלה