../images/Emo66.gif../images/Emo3.gif../images/Emo140.gif../images/Emo152.gif

39 יום לאומן ראש השנה(5 שבועות!!) רבינו הקדוש נ.נ.מ.ח אמר סמכו על כוחותיי ואמר כל העולם תלוי בר"ה שלי היינו הציון הקדוש של רבינו וכמו שכתב מורנו הקדוש מוהרנ"ת זצ"ל בחיי מוהרן בסוף חלק א' שמה שרבינו שוכן באומן ומה רבינו זצ"ל אמר אם לא הייתי יורד לכאן העולם היה נעשה תוהו ובוהו, אחיי היקרים מצוה הבאה לידך אל תחמיצנה עבור רבינו הקדוש צריך אפילו למסור את הנפש, ובפרט דבר כזה וצריך לזכור כשהבערגר הלך להוציא את אשת העני הוא עשה שגעון אבל בלעדי השגעון הוא לא היה מוציא אותה בשום אופן על-כן צריך לא לשכוח ברבינו הקדוש ואני מתחנן שתעשו ככל יכולתיכם ושרבינו הקדוש יתאמץ עבורינו כל ישראל אמן. לזכור היטב מה שרבינו הקדוש אמר שלעשות עבורו את הדבר הכי קטן זה הכי קשה בלי שיעור אם זה רק עבור רבינו אז הבע"ד משתטח בכל הכוחות כי דבר כזה היא טובה בעולם הזה ולימות המשיח ולתחיית המתים ולעתיד לבוא, ציון רבינו הקדוש הוא בחינת אבן השתיה ולמעלה ממנו למעלה מקודש הקודשים. ואני מקווה להשי"ת שהוא בוודאי יושיעני, רק בינתיים אני זקוק להרבה מאוד רחמים בלי שיעור, אני מבלה את שנותיי רחוק לדאבוני מהשי"ת ומתפילה בלי שיעור על-כן תבקשו הרבה רחמים עבורי והעיקר שאזכה בראש השנה לבוא לאומן על הציון הקדוש והמתפלל על חברו...

למעלה