ש-ל-ו-ם!!!!!!!

../images/Emo66.gifש-ל-ו-ם!!!!!!!

אני אוהבת סוסים מאז שגמרתי לקרוא את סוס השמיים של סהר...
(ספר מדהים דה...) והחלטתי להצטרף לפורום (למרות שנראה לי שאני הכי קטנה פה, אני בת 12). אז ביי בנתיים. נ.ב: למה אין אייקון של סוס???

ברוכה הבאה!../images/Emo39.gif../images/Emo80.gif../images/Emo23.gif../images/Emo142.gif../images/Emo20.gif

היי קראתי את הספר ספר מדהים באמת...
ו-את לא הכי קטנה! אני מוחה בתוקף!!!! אני הכי קטנה חוץ מאלונה שהיא באמת הכי קטנה....! אין איקון של סוס למרות שמספר פעמים פניתי להנהלה....
אני אשאיר את המשפט (אתם בטח כבר יודעים) לחברי הפורום ההאחרים...! התמכרות נעימה!

הייי ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif|

אני סתיו בת 14 ורוכבת כבר שנתיים בחוות דני היי שבקיסריה אני רוכבת אינגליש (קפיצות) ומה איתך?? את רוכבת?? רוצה להתחיל לרכב?? מאיפה את??

Bla©k ¢At

New member
היי../images/Emo70.gif ../images/Emo15.gif

אני אלונע(פיצי
) בת 11 מאזור אשקלון ונראה עם אני מצליחה- |-8תיזהרי מפיצי- היא סוקלת מקצועית|-8 *סוקלת את פיצי* והיה היום לנו בהסעה נהג רוסי ובוריס שמו.

Bla©k ¢At

New member
טאורה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo15.gif

(לגובני- קוראים לה דורון, והיא בת 14 והיא יום לפני
{כי היא מקבלת את כל הצומי}) ודורון- זה אלונע

סליחה../images/Emo28.gif

לא אלנוה ולא אלונה... אלונע.....(תחשבי שאת מקיאה בסוף וזה יהיה טוב!) אני בת 13(וחצי... בערך!) וכן אני יום לפני אלונה(אלונע, להקיא להקיא...)אני ב19/8 והיא, יום אחרי! יו! אלונה גם חברה מאוד טובה שלי נולדה יום אחרי... אבל היא נולדה שנתיים לפניך, נראה לי.. היא נולדה ב20/8/89 אנחנו תמיד חוגגות ביחד, איזה קטעים.. ~מעלה זכרונות מהמסיבה שעשינו לפני שנה...~ חחח

Bla©k ¢At

New member
*מקיאה על טאורה* ../images/Emo15.gif

והלוואי והייתי ב 89 אבל אני ילידת 91 ואני תכף אראה לך את הודעת המומלדת שלך, ואיך ביקשתי צומי

Bla©k ¢At

New member
../images/Emo9.gif ../images/Emo15.gif

ו, מה
כל פעם שנכתוב את שמי, ז"א שמקיאים
ננוווווווווו(מהפרסומת של אופסייי)

למעלה