שרשור היכרות

תסלחו לי כל האנשים האופטימים פה ...

אבל אני רואה פה הרבה מפורום תפוז ... ואני מצטער שאני כזה ביקורתי אבל , למרות שאני אוהב את המוזיקה ששבק ס´ עושים , למרות שאני מעריך מאוד את זה שפתחו פורום בשבילם ... אני טוען שהפורום הזה לא יחזיק הרבה זמן מעמד כי ... שבק הם עבר !!! אנשים , אל תקבלו את ההערה הזאת בתור ירידה או משהו ... גם אני אוהב שבק , אני עוד מהדור של הדיסק הראשון אז בכלל ... ! בהצלחה לפורום הזה !!!

double M

New member
איזה שטויות....

מה לגבי פורום של בוב מארלי, טופאק, ביטלס או נירוונה? כולם מיותרים?

......................

...............................כן !!! מה הטעם בזה שבפורום מוזיקה שחורה אתה יכול לדבר גם על בוב , טופאק ועוד 20 אלף זמרי מוזיקה שחורה וותחים להם פורום ... !?

double M

New member
תגיד אתה באמת לא מבין?

למה זה מיותר לדבר על להקה שהייתה קיימת בעבר? אי אפשר להמשיך לשמוע את המוזיקה שלה ולדבר עלייה? זה ממש מטומטם. זה שהלהקה בהפסקה כרגע לא אומר שאי אפשר לפתוח להם פורום.

אוי אוי אוי ...

מתן ... גם אני וגם אתה הרבה זמן בפורום מוזיקה שחורה ... ודיברנו שם אם לא 200 פעם על שבק ... די ... נדוש ... !

double M

New member
יש עוד הרבה מה לדבר על שבק....

ועל מוקי, ועל חלוצי החלל.

מתן ...

שמע , אין לי בעיה עם הפורום הזה ... לדעתי זה טוב שאנשים רוצים לדבר על נושאים אבל אם היינו פותחים למשל על כל ראפר טוב פורום ... היינו מסיימים את השרת של תפוז עם 10,000 פורומים שונים רק שקשורים לראפ , לדעתי שבק ס´ זה נושא יותר מדיי ממוקד בשביל פורום ... הייתם אומרים רגאיי ... סבבה .... הייתם אומרים ראגה ... סבבה ! אבל להתמקד בזמר או להקה ... זו טעות ...! ורק שתידע מתן שאני מאמין שבקרוב מאוד הנושאי דיבור הבאים פה הם או : 1.ריבים 2.קללות 3.מוזיקה שחורה 4.לא על שבק ס´ ... ! (לא על מוקי ולא על החלוצים כי כבר לא יהיה מה לדבר עליהם !)

א.א.אפל

New member
חשבתי הרבה לפני שפתחתי את הפורום.

בין השאר עברתי מדי פעם על פורומי מעריצים אחרים. אכן קשה להחזיק "בחיים" פורום שמתבסס על להקה אחת- מס´ הדיונים שאפשר לקיים הוא מצומצם ובגלל שהאנשים מכירים מהופעות וכאלה בקרוב הוא גם יהפוך להיות מפגש חברתי. אני חושב שהמפתח נמצא בטיפוח הפורום, לדוגמה בפורום אביב גפן יש שירשור בדף בערך שבאמת עוסק באביב ולא בכל הדברים מסביב ובעיקר בדברים חברתיים שמשותפים לחברי הפורום. זה כי שמתי לב שהמנהלים לא משקיעים, או לא עושים את זה נכון- הם לא מחדשים, לא דואגים לפתוח ולטפח דיונים שזה בעצם תפקידם, ולא רק למחוק הודעות. פורום משינה שהוא הדוגמה ההפוכה לדעתי פעיל מאוד, ויש בו גם הודעות על נושאים שלא קשורים אך הם במידה מסויימת ונכונה.

חן מותק....

אני לא מסכימה עם הדעה שלך...ברור שיש על מה לדבר בנושא השבק !! תשאל את עצמך תשאלה הזאת " יש אנשים שמדברים על לד זפלין בזמן הזה ??" והתשובה היא כמובן כן !! ולד זפלין עבדו הרבה לפני השבק...ואם אתה חושב שאין השואה בין להקה כמו זפלין לשבק יש איזה שהו צדק בדבריך ( אחרי הכל לד זפלין זכו בהצלחה בין לאומית...והשבק בהצלחה קטנה בארצנו הפיצפונת...) אבל זה תלוי באנשים...אם אלו אנשים שנורא אוהבים ת´שבק אני לא מוצאת שהפורום יתייבש...אני מקווה שהבנת ואם לא לא נורא...עוד תבין....

BiG D

New member
מעניין למה אף פעם

לא מזכירים באותה הנשימה את בויאקה יחד עם מוקי וחלוצי החלל כי בבויאקה יש עוד שני חברים מלבד נימי...?

double M

New member
כן.

סתם, סתם. זה כנראה גם בגלל שנימי פחות מסמל את שבק בשביל אוהבי שבק.

א.א.אפל

New member
עדכון קטן-בבויאקה עוד חבר אחד מלבד

נימי, קוואמי פרש לא מזמן מבויאקה.

BiG D

New member
עדכון קטן-צ´ולו החליף אותו

ועוד עידכון חדש ולא-בטוח-נכון, השחור (double m) מעדכן כי גם נימי עזב את בויאקה...

לא ולא...../images/Emo20.gif

מתן מותק עד כמה שאני יודעת שאתה גאה בראסטות שלך ומה שבא איתן לא זה לא קשור אלייך...חזרתי מטיול שנתי לפני יומיים והמדריך הדביק לי ת´כינוי הזה...והכינוי הדר כבר היה תפוס...

MחושגZ

New member
נעים להכיר

אני עידן, בן 15 וחצי מהרצליה חיכיתי לפורום הזה... אחרי הכל... הלהקה הכי מוכשרת שצמחה פה!

למעלה