שלום

ANA KARENINA

New member
../images/Emo66.gifשלום

רציתי לשתף אתכם במחשבותיי.. אני עובדת במסאג'ים באילת ואני עושה הרבה כסף - חשבתי להתקדם קצת..יש אנשים שרוצים גם הרפייה ידנית (בתוספת כסף) ואני קצת מהססת. האם זה יהפוך אותי ממסאג'יסטית לזונה ? מה דעתכם ? תודה.

יש לי שאלה אחרת..

את מפחדת שיקראו לך זונה? או שתהפכי לזונה? ומה עם המצפון שלך? ממנו לא אכפת לך? וכל הגועל? (למרות שלי בתור גבר זה כיף) אך עצם השאלה שלך, שאת רוצה להתקדם!!! בכך שתעשי הרפייה ידנית.. אוקיי.. אז אני מבין שהמצפון בכל זאת הציק לך ובסה"כ רצית לקבל פידבק קטן כדי שתבצעי הרפייה.. בלאו הכי אני מאמין שאת באיזשהו שלב תבצעי הרפייה כך שלא ממש מעניינות אותך התגובות.. ובנימה אחרת אסיים.. אם תרצי אני מוכן להיות הלקוח הראשון שתבצעי הרפייה ידנית........

offנועה

New member
הנה את רואה...

יש לך לקוח ראשון, והוא מוכן להתעלם מהגועל שאולי יתעורר בך, כי לו זה דווקא כיף, והוא לא יראה איך את סובלת בזמן שתעשי לו ביד, ודווקא ישלם על הנזק הנפשי שאולי תגרמי לעצמך, ולא יהיה לו אכפת, כי הוא מאמין שכבר עשית את הבחירה והוא פשוט לוקח מה שיתנו לו. זה רק מבהיר לך את הנקודה: הם ישלמו את הכסף, את תשלמי את המחיר הנפשי והרגשי, ואחר כך כשתרצי להתקדם גם בדברים אחרים, יצוצו לך לקוחות מעברך, יברכו אותך לשלום בלבביות, וינסו לקבוע אצלך תור, כשתטיילי עם בן הזוג והילדים ברחוב. לא יותר טוב שתנסי להתקדם ולהתמקצע בתחום הטיפול? ללמוד עוד סוגים? לשלב שיטות? להתמחות בבעיות רפואיות? הכירופרקט שלי מרוויח כמו זונה, וחוליות הצוואר שלי מכורות לו כמו לקוחות של זונה....

ואני מבינה שאין לו תחושות גועל

מעצמו.... זה בדיוק ההפך.. לנו יש תחושות ביאוס מעצמנו שאנחנו משלמים לו סכומים כאלו, הבעיה שזה עושה לנו טוב נפשית ופיזית....

דרדקן

New member
די, נועה אל תהיי קשה אליו בכל זאת

יש לו חוש הומור שונה משלך ומשלי. ומי את בכלל שתתני לו ציונים ותגידי לו איך לדבר, והוא בכלל נשמה טובה כמו שהוא, הוא בסך הכל הציע לעזור לה להתחיל כי הוא חשש שאולי לא ימצאו לה הלקוחות הראשונים שיסכימו לתת לה לבצע בהם הרפייה, או שיהיה לה קל יותר לבצע את ההרפיה הראשונה שלה על חציל (כסיל, אוויל, דביל). די נו, זה הכל בהומור, גם לי יש חוש הומור שונה.

אני שמתי לב שאתה ממש משועמם...

צר לי לאכזב אותך.. אתה לא חכם במיוחד.. אתה חתיכת בן אדם בן 31 אני בטוח שאתה רווק ולא היית עם מישהי כל כך הרבה זמן עד כדי כך שאתה מוציא את העצבים שלך על אנשים ומנסה להראות כמה שאתה יותר משכיל.. אולי זה יכפר על המראה ועל ההתנהגות הילדותית שאתה מפגין.. אין.. באמת שניסיתי להתעלם ממך.. אבל אתה יכול להוציא אנשים משלוותם.. כמו הילדים המציקים האלה שלא מרפים.. חלאס תתבגר כבר! אני לא מאמין שאני מפתח איתך שיחה ברוח כזאת. אני לא כזה, אבל אתה לא משחרר...! ואני בטוח שאתה עכשיו לא מרוכז בכלום אלא מחכה להודעה שלי וחושב כבר על שאני ארשום.. ממש כמו הפלצנים האלה... תתבגררררררררררררר!

דרדקן

New member
אויש תודה רבה לך שכתבת סוף סוף

באמת הייתי כל כך לא מרוכז, ועכשיו אנחת רווחה (או אולי שוב הפלצתי פלצן שכמוני), אני יכול שוב להתרכז. תודה לך, אתה מתוק. וכמה מחמיא נכנסת לכרטיס שלי, גילית שאני בן 31, באמת הגיע הזמן שאשנה את זה. וידוי, אני בן 33. אם נורא חשוב לך לדעת, ורק כדי לערער לך במעט את הביטחון המופרז שלך ביכולת הסקת המסקנות המופלאה שלך, אני לא רווק, אז ודאי אשתי סתומה ומכוערת אם התחתנה עם מישהו כמוני. ולגבי הילדים המציקים האלה שלא מרפים, אני מעדיף לחשוב על עצמי כפיטבול טרייר, אבל כרצונך. ועוד תודה קטנה, תודה שחשפת את ערוותי ברבים וגילית להם שאני לא חכם ולא משכיל, העול הזה היה קשה מנשוא. אני יכול לנוח עכשיו ולהתחיל לכתוב שטויות, ויסלחו לי כולם כי אני טיפש ואהבל.

דרדקן

New member
זונה - אישה המספקת שירותי מין

עבור כסף. סליחה על הבוטות, אבל יופי של שאיפות להתקדם יש לך בחיים. אם היית עושה הרפייה ידנית ללא מסאג' וגובה על זה כסף זה היה עושה אותך זונה? אם תשובתך חיובית (לדעתי מי שעושה הרפייה הגורמת לשפיכה עבור כסף היא זונה), אז זה ממש לא משנה אם את עושה לפני כן מסאג' או לא. מה יהיה השלב הבא?, אני בטוח שיש אנשים שרוצים גם הרפייה אוראלית (בתוספת עוד קצת כסף), ויהיו גם לא מעט שירצו הרפייה וגינלית (בתוספת עוד כסף). איפה את מוכנה למתוח את הגבול? באיזו נקודה לדעתך תהפכי ממסאג'יסטית לזונה? את חושבת שתיהני מביצוע הרפייה ידנית? אם כן, למה שלא תעשי זאת חינם ואז את לא זונה? אם לא, אז למה לעשות את זה בכלל? אני לא ממש רוצה להניח כאן, אז אני שואל, איזה סוג של מסאג'ים את עושה? מה לדעתך ההבדל בין ביצוע המסאג'ים האלה ללביצוע הרפייה ידנית?

Black Fiary

New member
לדעתי זה הופך לזונה..

מן הסתם מסאג זה לא פעולה מינית...והרפייה כע... מציעה לך להיתקדם במסאגים עם שמנים או השטויות האלה במקום בהרפיות...כי הרפיה גם לא כ"כ קשורה למסאג

למעלה