הלנה-עם מחמאות כאלו אני עוד יעבור
לגור אצליך, שלא תתפלאי אם יום אחד תשמעי נקישה בדלת ורעש של משאית של הובלה מבחוץ, אל תתני לי להתלהב יתר על המידה. אני גם כן מצפה לפגוש את ערן אחי היקר, ואת כל הילדים כאן. כשאני אראה אותו אני אתן לו לגעת בי כמו שאני נוגעת באנשים ואשתדל מאוד לא לגעת בו כדי לא להבהיל או להלחיץ לך את הילד, שיגע שיבעט שירביץ אני יאהב אותו איך שהוא ותמיד אוהבת את כולם. תודה על המילים היפות... ובקשר לעבור לחדר של ערן אל תדאגי אני רק צוחקת, מקווה שאת מכירה את ההומור השחור שלי. הלואי והיה לי אח קטן בבית, אני הכי קטנה והכי לא מפונקת כאן. הלואי והיה לי לפחות בית קרוב אליכם, והייתי כל היום עם ערן ביחד. אבל אי אפשר לדעת מה יהיה מחר מחרתיים או עוד שנה , הרי כבר היתי גרה במרכז, אני תמיד יכולה לשכור שם דירה, זה הכל תלוי במצב הכספי. אם היה לי נסיעות היום הייתי עולה על רכבת באה לראות אותו יחד עם הטיקים שלי ( כי אי אפשר להשאיר אותם בבית את יודעת..) ומשחקת איתו שעות ומדברת איתו שעות. יש לי סבלנות של פיל לילדים. ועוד ילד עם טוראט? כבר היתי חברה חונכת של טוראטניק לפני כמה שנים כאן ליד הבית שלי לצערי הוא עבר דירה ומאוד נקשרנו. אפילו אמא שלו המקסימה היתה מתפלאת כל פעם מהקשר הכל כך הדוק שיש לנו ביחד. היתי בת 23 כמעט והוא היה לפני בר מצווה משהו כזה.. ובבר מצוה שלו היתי הכוכבת. הוא לא הסכים לקרוא את הדרשה אם לא אעמוד לידו וכך היה. הוא קרא דרשה אני עם הטיקים בצד והוא עם הטיקים בקריאה. זה היה מחזה יפה מצחיק שוטף רגש שאני בחיים שלי לא אשכח. אני אוהבת את האנשים כאן אוהבת את עצמי אוהבת אותך הלנה אוהבת את הילדים אוהבת את כולם אוהבת את החיים ואת העולם. נתתם לי לראות שגם בתוך כל העלטה יש עדין אור .