שלום

lavlove

New member
../images/Emo66.gifשלום../images/Emo66.gif

היי. שמי לביא ואני בן 12. אני בנו של משה מלמן, שאותו אתם כבר מכירים. אני מאוד שמח שעכשיו אוכל לדבר (או להתכתב...) עם ילדים/נוער/מבוגרים שיש להן את אותה הבעיה שיש לי, נוכל להחליף חוויות, ולאזור אחד לשני ברגעי שפל וכאב, שלכם ב -
- לביא מלמן

הלנה

New member
גם עם ערן

הבן שלי ערן גם כותב בפורום בשם - ערן קו - הוא בן 11.5 והוא מאד ישמח להתכתב איתך.

אההם אבא!

הוא כבר פתח נושא ואנחנו מתכתבים שם יופי. ואני אשמח לדבר עם ערן. אני עוד מעט בן אחד עשרה.

הלנה

New member
שלום גיא

עני ערן הבן של הלנה אשמח לאתכתב יתכה בכול את אם אתה אוהב כדורגל אז מי אתה אוהד אני את מכבע נתניה אשמח אם תכזיר לי תשובה בי

../images/Emo24.gifלביא נשמה ברוך הבא

אתה ילד כשרוני מאוד וחכם מאוד. ראיתי תמונה שלך בפורום אתה ילד יפה. ויש לך אבא מקסים ביותר הכרתי אותו אישית במפגש. מקווה שגם כן אותך אני אפגוש אז ברוך הבא לפורום ונעים מאוד אני אלין.

הלנה

New member
הי אלין

שתדעי לך שערן הכי הרבה מצפה למפגש כדי לפגוש אותך. נראה לי שהפכת כאן לאחות הגדולה של כל הילדים בזכות מילות העידוד שלך, ההקשבה (תמיד אפשר לסמוך עליך שתגיבי לכל הודעה), והעצות הטובות. ובשבילנו ההורים, את כמו בת גדולה, שמשתפת אותנו בכל הקשיים, בימים הטובים, בהומור המקסים שלך ובעצות המועילות, מנסיונך האישי. אוהבים אותך אלין!! הלנה

הלנה-עם מחמאות כאלו אני עוד יעבור

לגור אצליך, שלא תתפלאי אם יום אחד תשמעי נקישה בדלת ורעש של משאית של הובלה מבחוץ, אל תתני לי להתלהב יתר על המידה. אני גם כן מצפה לפגוש את ערן אחי היקר, ואת כל הילדים כאן. כשאני אראה אותו אני אתן לו לגעת בי כמו שאני נוגעת באנשים ואשתדל מאוד לא לגעת בו כדי לא להבהיל או להלחיץ לך את הילד, שיגע שיבעט שירביץ אני יאהב אותו איך שהוא ותמיד אוהבת את כולם. תודה על המילים היפות... ובקשר לעבור לחדר של ערן אל תדאגי אני רק צוחקת, מקווה שאת מכירה את ההומור השחור שלי. הלואי והיה לי אח קטן בבית, אני הכי קטנה והכי לא מפונקת כאן. הלואי והיה לי לפחות בית קרוב אליכם, והייתי כל היום עם ערן ביחד. אבל אי אפשר לדעת מה יהיה מחר מחרתיים או עוד שנה , הרי כבר היתי גרה במרכז, אני תמיד יכולה לשכור שם דירה, זה הכל תלוי במצב הכספי. אם היה לי נסיעות היום הייתי עולה על רכבת באה לראות אותו יחד עם הטיקים שלי ( כי אי אפשר להשאיר אותם בבית את יודעת..) ומשחקת איתו שעות ומדברת איתו שעות. יש לי סבלנות של פיל לילדים. ועוד ילד עם טוראט? כבר היתי חברה חונכת של טוראטניק לפני כמה שנים כאן ליד הבית שלי לצערי הוא עבר דירה ומאוד נקשרנו. אפילו אמא שלו המקסימה היתה מתפלאת כל פעם מהקשר הכל כך הדוק שיש לנו ביחד. היתי בת 23 כמעט והוא היה לפני בר מצווה משהו כזה.. ובבר מצוה שלו היתי הכוכבת. הוא לא הסכים לקרוא את הדרשה אם לא אעמוד לידו וכך היה. הוא קרא דרשה אני עם הטיקים בצד והוא עם הטיקים בקריאה. זה היה מחזה יפה מצחיק שוטף רגש שאני בחיים שלי לא אשכח. אני אוהבת את האנשים כאן אוהבת את עצמי אוהבת אותך הלנה אוהבת את הילדים אוהבת את כולם אוהבת את החיים ואת העולם. נתתם לי לראות שגם בתוך כל העלטה יש עדין אור .

הלנה

New member
אל תדאגי

הוא לא מרביץ ולא בועט ולא מקלל (רק אם מרגיזים אותו, אבל לא בתור טיק בינתיים). וכן אני מכירה את ההומור שלך וכבר אמרתי לך שאני מתה עליו! ואת תמיד מוזמנת לבוא לבקר, רק תתקשרי ותודיעי. אוהבת אותך, תליתי כבר את השיר שלך ליד המחשב שלי שאוכל לקרא אותו כל פעם ולהתעודד. הלנה

שביק

New member
שלום לביא היקר

אכן, את אביך אנ מכירים ועכשיו שמחים מאד להכיר אותך. צעירים רבים נוספים ישמחו לקשר איתך. אני לא ילדה, שמי בת-שבע ואני יו"ר העמותה, וכשניפגש בחג האביב (אני בדיוק שולחת הזמנות) אשמח להציג את עצמי. אז להתראות בינתיים. ד"ש להורים. שביק

למעלה