שלום לכולם

../images/Emo66.gifשלום לכולם

אני אוראל הבן של תיקי וזיו, אני שמח שהפורום פעיל. אני אוהב לשחק בכדורגל והכי אני אוהב את המשפחה שלי.

היי

אני אור אני בת 16 וקצת ויש לי טורט ו-OCD את הטורט שלי גילו רק לפני כמה שנים הטיק הראשון שאני זוכרת התחיל בערך בגיל 11 אבל ההורים שלי מספרים על התנהגות אובססיבית וכפייתית שהיה לי כבר מגיל מאוד צעיר, גם לאבא שלי יש טורט וזה כל מה שיש לי להגיד על עצמי בינתיים

שביק

New member
לאני לא היקרה../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה לפורום. על-פי סיפורך הקצר את "נישמעת" נחמדה ואינטיליגנטית יש עמותה לבעלי תסמונת טוראט. ישנם צעירים/ות בגילך, בוגרים יותר ופחות אם תירצי פרטים נוספים על פעילות העמותה חפשי באחד העמודים הקודמים של הפורום. בכל מקרה ניפלא את כאן. נישמח לראותך כאן וגם שם. מאחלת כל טוב וליילה טוב. שביק.

אני המתוקה שלנו../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה לפורום. אזה כיף שכל פעם מיצטרפים אנשים חדים ומקסימים לפורום. אני אלין בת 26 + וגם לי יש טוראט. אז תשארי איתנו . יום נעים אחותי.

שלום אור-ברוך הבא../images/Emo24.gif

תודה רבה שנכנסת לבקר בפורום המקסים שלנו, אני מקווה שתמשיכי לגלוש אצלנו ושתהני מכל רגע. ואם יש לך שאלות או דברים שבא לך לדבר עליהם אני כאן בשבילך! ומותר לך להיות קצת נוקניקית... שיהיה לך ערב נהדר!

אני בת../images/Emo9.gif

ופשוט הייתי מאוד נודניקית כשהייתי קטנה ואבא שלי העיר לי על זה ואני לא ידעתי להגיד נודניקית אז אמרתי לו שאני לא נוקניקית

לאוראל האמיץ והחמוד../images/Emo86.gif

לאוראל - ברוך הבא ! אתה זוכה בתואר המצתרף הכי צעיר לפורום ! כל הכבוד ! מקווה שעוד ילדים יצתרפו ויהיה לכם כייף ומעניין. וביינתיים - בהצלחה בכל מעשיך וד"ש להורים - אנחנו מאוד מעריכים אותם... נ.ב. גם הבן שלי אוהב כדורגל - אולי תארגן איזה תחרות ? אם אתה דומה לאימא שלך - צריך להיות לך כושר אירגון מעולה.

שלום רועי../images/Emo66.gif

מה נשמע רועי? ומה המצב? אני מקווה שאתה בסדר, ושנרגעת מאתמול אפילו שאני לא אשם אני מבקש סליחה. ביום ראשון אביא את הכדור שלי ואשחק איתך במיוחד. אתה חבר יקר!

y a e l c 1

New member
../images/Emo86.gif הי

אני בן 9 לי קוראים סיימון ואני אוהד מכבי חיפה ולי יש טוראט כמו שלך יש. יש לי שאלה קטנה בשבילך. איך מתבטא הטוראט אצלך.

שלום סיימון

הטוראט אצלי מתבטא בתזוזת הראש,במצמוצי עיניים ובאצבעות הידיים.(קנאקים).

שביק

New member
לYAELC1 ../images/Emo96.gif../images/Emo21.gif

ליעל היקרה ולכל המשפחה. תודה על האירוח. נהניתי מאד היום ושמעתי על זויות מחשבה נוספות. אני מקווה שאתם נהניתם מהאירוע. שמחתי לפגוש אנשים חדשים וותיקים. אני לשרותכם כמובן תמיד. ד"ש חמה לחברות המובילות של הקבוצה. שבת-שלום. שביק

היי אוראל המקסים../images/Emo25.gif../images/Emo86.gif

היי אוראל הפטיש ראיתי שכתבת לחבר שלך רועי והתנצלת בפני חבר טוב שלך דע לך שאני גאה בך שאתה יודע להודות בטעויות . ראיתי גם שסיפרת שאתה אוהב כדורגל והגולשים ממש לא יודעים עד כמה אתה אוהב באמת ירשת את זה ממשהו (מעניין ממי ?)אז לילה טוב יקירי נתראה מחר כשאחזור מהעבודה א ב א

לאבא יקר שלי../images/Emo23.gif

לאבא היקר מכולם, אני אוהב אותך מאד, ואין סיכוי שמשהו יעצור את האהבה שלי אליך.

למעלה