ערב טוב להם

haim34

New member
../images/Emo66.gifערב טוב להם

היום הלכתי לראות את ביה"ס החדש שבו גרושתי רשמה את הילדה לשנה הבאה ממ"ד אריאל ברמלה. ונוכחתי לראות ביה"ס מטופח ילדים מסתובבים בהפסקות משחקים ולא מקללים דיברתי עם המנהלת והיא הסבירה לי שיש להם מסלול מצוינות שבו לומדים הילדים המחוננים שעות נוספות בבית ספר אחר בקיצור ביה"ס ברמה גבוהה מאוד הבעיה היא אחרת עכשיו אם אני מוותר לגרושתי בנושא רישום הילדה למעשה מהיום והלאה היא תעשה מה שהיא רוצה ולא תשתף אותי בחינוך הילדה דבר שמאוד חשוב לי מה לעשות על מנת לא להגיע למצב הזה וכבר מראש אני יודע שאין אם מי לדבר היא ראש בקיר מי שמנחה והינחה אותה כל חייה לנישואים וגירושים כאחד הוא אביה [המן הרשע}

עש לילה

New member
שליטה ומעורבות

לא יודע איך זה אצלך אבל אצלי בהסכם נרשם בפירוש שתמיד בכל מצב תהיה לי מילה בחינוך של הילדה תזכור גם שחלק מ"חוק חינוך חובה" הוא בתשלום אז תהיה מחויב בתשלומים אלו ואחרים זו גם דרך לשים יד בהחלטות

d a n i e l s 5

New member
"בו נהרוג טורקי...וננוח"

והטורקי לצורך העניין הוא.....ממ"ד אריאל ברמלה, בי"ס ברמה גבוהה וכו'..... עכשיו תנוח ! עכשיו תרגע ! עכשיו תתטפח לאשה שלך על השכם ותגיד לה...וואלה שיחקת אותה ,באמת ב"ס ברמה. והיה אם וכאשר יבוא "טורקי" אחר ....דבר איתנו, שתף אותנו. יום טוב שיהיה לך.

Rinattt

New member
../images/Emo45.gif לתשובה שלך ושל נקלעת...

נראה שאתה עושה מזבוב פיל חיימק'ה, כי נראה שגרושתך מעניקה לבת את הטופ והחשוב מכל, היא בידיים טובות, תעריך! ותן לתימני (המן הרשע) קצת קרדיט, יש לו בת מקסימה שדואגת לבת שלה. די לחפש אותה בנרות, תעריך, תפרגן, עם שינוי גישה עוד בסוף יהיה לך עם מי לדבר...

בסך הכל

גרושתך התגלתה כאמא נהדרת שחושבת על טובת הילדה. אני במקומך הייתי "מלטפת" לה את האגו ומשבחת אותה על ההחלטה הטובה שעשתה, בצירוף פרח כאות הוקרה ובאותה נשימה, מבקשת ממנה שבפעם הבאה תשתף אותך ותיידע אותך בנושאים שקשורים לבת המשותפת שלכם. עם גישה חיובית ומילה טובה אתה תשיג הרבה יותר.

shovalit35

New member
באמת ביה"ס ברמה גבוהה

אני ממליצה ואם היא רשמה אותה לשם אז באמת שלא צריך להתעסק בקטנות

למעלה