סקר

yoooni

New member
../images/Emo66.gif סקר ../images/Emo66.gif

עכשיו כשסוף סוף יש תמונות ברורות של נטליה עם המראה החדש באדיבות חנטה, מה דעתכם על המראה החדש? יפה ? מכוער? לדעתי היא יפה תמיד, אבל אני חייב להגיד ששיער ארוך הרבה יותר מחמיא לה

אז ככה.....הפנים שלה עדיין מהממות!!

אבל מצטערת להגיד היא הייתה יותר יפה עם שער ארוך!....וגם הסיגריה לא במקום.. היא מעשנת?!

Tustus

New member
היא לא מעשנת../images/Emo11.gif

זה רק בשביל הפוזה ואת רוב התמונות לא אהבתי כל כך... מפחידדד...
גם איפרו אותה בשורה שונה
... שמו לה מלאא דגש על העיניים. וגם עשו לה בתמונות לוק קצת מוזר... עם הסיגריה והרקע השחור והבגדים..
שיער ארוך יותר מתאים לה למרות שהיא יפה גם ככה.

קרלוצה

New member
נורא מזכיר לי את הלוק החדש של

סלסטה סיד
ביחוד עם הקטע של האיפור החזק בעיניים

niravital

New member
תלוי...

אני חושב שיש לה תמונות עם קצר שהיא יפה בהן, אבל גם תמונות שאני לא אוהב ושהיא לא נראית שם טוב (לדעתי)... אבל זה לא אומר שאנחנו מפסיקים לאהוב אותה!! יש הבדל בין לאהוב מישהו בגלל הדברים שהוא עושה, לבין לאהוב את המראה החיצוני שלו, שכרגע הוא פחות טוב... יוחזר השיער הארוך לאלתר!!

faNATYc

New member
גרררר....

עד כמה שאני אוהבת שחור ואני שחורה בנשמה אבל: 1) הפנים של נטי הם כאלה חייכניות ומיוחדות שכזה סטייל לא מתאים לה! 2) הסגרייה, העירום והצללית השחורה ממש לא טוב לה, ולאישיות בורודה והחמודה שלה. 3) היא מזכירה לי מישהי שאני לא כ"כ אוהבת לראות 4) היא לא דומה לעצמה 5) לא אוהבתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

אמממ אז ככה...

אני חושבת שהלוק מחמיא לה מאוד! התסרוקת מכוערת! ממש מגעילה!!! לפני כמה זמן עוד חשבתי שהיא בסדר, טעיתי! גועל נפש!!! הלוק עם הסיגריה נורא יפה... אומרים שסיגריה זה דבר נשי... (אף פעם לא מצאתי לנכון את המשפט הזה...עד עכשיו...) ונטליה מראה את זה כל כך טוב! העירום לא משהו... סבבה תמונה אחת, שתיים, שלוש... אבל יאללה? מה זה? זמרת או דוגמנית פורנו? אם השיער שלה היה שחור או חום כהה או אפילו אדום כמו בבובה ויותר ארוך, המראה היה מושלם! אבל זו דעתי ועל טעם ועל ריח אין להתווכח...

evglev

New member
לדעתי האישית

שיער ארוך לא מתאים לנשים כלל ובוודאי לא לנטליה ולגביה זה ניראה יותר כמו תחפשות מאשר מראה חדש כי ללא השיער היא נראית אדם אחר.

shirakl

New member
לדעתי זה ממש לא יפה לה ../images/Emo4.gif

זה מבגר אותה, וזה מבטל לה את כל התדמית הפרועה, המתוקה והמצחיקה שהיתה לה
זה פשוט לא מתאים לה ואני מקווה שזה יצמח ממש מהר

גם אני חושבת...

גם אני חושבת שזה מבגר את נטליה... אני חושבת שהיה לה יותר יפה עם השיער הארוך.. אבל היא עדיין יפה.. אני מתה עליה.... (=

העניין הוא...../images/Emo36.gif../images/Emo68.gif

לפחות ככה אני חושבת שעם השיער הארוך נטליה הייתה פראית ועם השיער הקצר זה עשה אותה פחות משוגעת וגם אפילו קצת יותר מבוגרת

למעלה