סכמ"ש חופש

אורי נה

New member
../images/Emo66.gif סכמ"ש חופש

שיר השבוע של חמי- שיר השבוע לא של חמי- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

חופש זה עניין יחסי

שיר השבוע של חמי-חדרים שבלב, כולם רוצים חבר שיר השבוע לא של חמי-יותר מדי שירים של ירמי קפלן משהו שעשה את השבוע-עלייה של יותר מ10 נקודות בממוצע מהמחצית הקודמת משהו שהרס את השבוע-אשה, איך לא בילוי השבוע-שאלה מצוינת סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-הטור השביעי, ספר שירה של אלתרמן. מומלץ בחום מה קניתם השבוע?-כרטיסים לאוטובוס משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-בת דודה שלי באה לארץ, פעם ראשונה שלה מחוץ לארה"ב. יהיה מגניב תמונה שבא לשים-לא בא שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

אורי נה

New member
חופש- לטוב ולרע../images/Emo179.gif

שיר השבוע של חמי- נפלת חזק שיר השבוע לא של חמי- סוף לא טוב של קספר משהו שעשה את השבוע- ספר מחזור משהו שהרס את השבוע- חזרות מרגיזות בילוי השבוע- מסיבת סיום..? סרט\\תוכנית\\סדרה\\ספר\\עיתון השבוע שלכם- עדיין עם כישור הזמן.. מה קניתם השבוע?-
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- שיגידו לי שהתקבלתי לאמנות תמונה שבא לשים-
שאלות\\טענות\\בקשות\\הערות\\הארות- לכולם קוראים איתי! ספר מחזור זה כ"כ חמוד יש בעיה בלתת חיבוק למישהי שלא מכירים? אני לא מוצאת את הבעיה פה. תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- אד"י, ה-הוא (פרח מאד רעיל על שנה מצחיקה ומרגיזה. וחיבוק.. )

אורי נה

New member
ואם אותה אחת רוצה את החיבוק הזה?../images/Emo13.gif

וזה שהיא רוצה ממנו מסרב בלי סיבה?

אני בעד אהבה חופשית, ובכלל כל דבר בהסכמה ../images/Emo3.gif

אם הוא מסרב, זכותו. עזבי אותו במנוחה

Oyster Girl

New member
זה שהוא לא אומר לך שיש סיבה ../images/Emo54.gif

לא אומר שהיא לא קיימת

אורי נה

New member
כ"כ חפרתי על זה, עד שזה שקוף שזו אני ../images/Emo4.gif

נעם, קשה לעזוב מניאקים במנוחה. ד"א- אני מאד מקווה שיש לו סיבה, אחרת הוא בסכנת חניקה *צחוק מרושע* (טוב לא חניקה, סכנת חיבוק..)

Oyster Girl

New member
סופשבוע של שמירות מייגעות ../images/Emo54.gif

שיר השבוע של חמי-
שיר השבוע לא של חמי- אין כמעט זמן לשמוע מוסיקה.. משהו שעשה את השבוע- החברים שלי משהו שהרס את השבוע- המצב בארץ והשמירות בילוי השבוע- לסגור שבת
? סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-
מה קניתם השבוע?-
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לצאת הביתההה
תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לדנדנית שבאה לבקר אותי בחור בו אני תקועה

Oyster Girl

New member
שבת שלום לכולם ../images/Emo23.gif ../images/Emo54.gif

מוזר לחשוב שה20/6 הוא כבר לא יום שבו אני יוצאת לחופש הגדול, את החופש הגדול והנצחי שלי אני אקבל ב13/1/11
לכל אלה שיצאו עכשיו לחופש - תהנו ותחגגו כמה שיותר ותשמרו על עצמכם, אל תתנו לי ולניידת שלי להתקל בכם

vagz

New member
קצת באיחור

שיר השבוע של חמי- הברית שצריך לחדש שיר השבוע לא של חמי- עידן האלוהים-היהודים משהו שעשה את השבוע- שבוע די מעפן משהו שהרס את השבוע- מתכונות\בגרויות בילוי השבוע- שום דבר מיוחד, יציאות רגילות עם חברים סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- ראיתי שוב את שר הטבעות מה קניתם השבוע?- מלא אוכל ובזבזתי יותר מדי כסף =\ משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- נראה לי ששוב פעם כלום תמונה שבא לשים- אין שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

למעלה