סיכום שבועי!

ZoHaRoT

New member
../images/Emo66.gifסיכום שבועי!

היום הכי טוב בשבוע:
הדבר הכי טוב שקרה השבוע:
ספר השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
שיר\דיסק השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע:
משהו לצפות לו השבוע: שבוע טוב, שנה טובה וחודש טוב!

שיר m

Well-known member
סיכום חגיגי

היום הכי טוב בשבוע: שישי שבת הדבר הכי טוב שקרה השבוע: חג שמח שמח חג. סתם, היה אחלה שבוע ספר השבוע: "שניים שלושה" יופי של ספר סרט השבוע: היו כמה סדרת השבוע: דקסטר(
) שיר\דיסק השבוע: היו הרבה... ציטוט השבוע: "שיפה ושונה תהא השנה אשר מתחילה לה היום" תמונת השבוע: אין משהו לצפות לו השבוע: שום דבר מיוחד שבוע טוב חודש טוב ושנה טובה לכולם

../images/Emo49.gif

היום הכי טוב בשבוע: שני, ורביעי הדבר הכי טוב שקרה השבוע: יום הולדת ספר השבוע: סרט השבוע: סיוט ברחוב אלם בגרסא המחודשת סדרת השבוע: היו יותר מידי, ככה שיושבים 3 ימים בבית
שיר\\דיסק השבוע: כנ"ל ציטוט השבוע: שנה טובה תמונת השבוע: משהו לצפות לו השבוע: מקווה שכל מי שהכעסתי אותו, יסלח לי. גמר חתימה טובה. ושבוע טוב.

ZoHaRoT

New member
מסכמת

היום הכי טוב בשבוע:רביעי חמישי שישי שבת וקצת שני. הדבר הכי טוב שקרה השבוע:חג, חופש, בית, משפחה. ספר השבוע: סיימתי סופסוף את ספריית הצללים!!! ואני כמעט מסיימת ספר חדש- "הצד האחר של האי"- ספר מקסים... סרט השבוע:--- סדרת השבוע: סברימרן. שיר\דיסק השבוע:איה כורם- הנה שוב. ציטוט השבוע: חורף, מה קורה? איפה היית כל הקיץ? תמונת השבוע:סליחה... אני אביא תמונה מתישהו משהו לצפות לו השבוע:אמ... יום כיפור....... שיהיה שבוע מחוייך!:]

ranch22

New member
עוד שבוע...עוד חודש... עוד שנה... :)

היום הכי טוב בשבוע:שני, שלישי, רביעי, חמישי. הדבר הכי טוב שקרה השבוע:עוד מפגד איכות אצל אחותי והאחיינית עם ההורים, סרט עם שיר וגילוי מרעיש[אהמ! איך לא הזכרת את זה בכל הסיכום שלך?! בושה!], ארוחה עם האיש, וחג! :) ספר השבוע:"סיפור אהבה בלתי נשכח" ו"מלאך משמיים", כי רציתי ספרים קלילים קצת... סרט השבוע:"החטיפה" סדרת השבוע:"איך פגשתי את אמא" התחלתי לראות ויצא שהפסקתי :/ שיר\דיסק השבוע:- ציטוט השבוע:- תמונת השבוע:- משהו לצפות לו השבוע:יוה"כ

שיר m

Well-known member
אה... באיזה גילוי מרעיש מדובר?../images/Emo163.gif

ואת נדרשת למלא את שיר וציטוט השבוע

ranch22

New member
ש...

בכל הספרים הטובים כולם מתים בסוף :( ומה הציטוט ושיר השבוע?

שיר m

Well-known member
אה, זה גילוי שלך../images/Emo3.gif

אין לך שום שיר שבוע? לא מקובל.

ranch22

New member
זה גם

הסיכום השבועי שלי
ולא, לא עולה לי שום דבר בראש. רק "בראש השנה" של עברי לידר, אבל נראה לי שכבר כתבתי אותו בפעם הקודמת.

למעלה