סיכום שבועי!

ZoHaRoT

New member
../images/Emo66.gifסיכום שבועי!

מתי השבוע הספיק לעבור?
היום הכי טוב בשבוע:
הדבר הכי טוב שקרה השבוע:
ספר השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
שיר\דיסק השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע:
משהו לצפות לו השבוע: שבוע טוב!

../images/Emo173.gif

היום הכי טוב בשבוע: שבת הדבר הכי טוב שקרה השבוע: לשבת בבית קפה, ולהנות מהשמש ספר השבוע: סרט השבוע: סדרת השבוע: צחוק מהעבודה שיר\\דיסק השבוע: ,סלינו על כתיפנו ציטוט השבוע: "ארץ זבת חלב, חלב.... חלב"
תמונת השבוע: משהו לצפות לו השבוע: שבועות, והטירוף של קניית מוצרי חלב....
חג שמח

שיר m

Well-known member
וואלה עבר

היום הכי טוב בשבוע: אממ. רביעי (סתם, אין לי מושג מה קרה ברביעי) הדבר הכי טוב שקרה השבוע: אה, טניס ספר השבוע: "חייו הכפולים של קסיאל רודנייט" סרט השבוע: אין סדרת השבוע: רמזור שיר\דיסק השבוע: תגידי... מי יכול לאהוב אותך יותר... ציטוט השבוע: "יהיה לי טוב בסוף אולי" סוף- הראל סקעת. לא סגור על עצמו תמונת השבוע: תמונת היום:) משהו לצפות לו השבוע: שבועות

ZoHaRoT

New member
מסכמת...

היום הכי טוב בשבוע: שלישי הדבר הכי טוב שקרה השבוע: שיחות עם ידיד ספר השבוע:-- סרט השבוע: ראיתי אקסן עם חברים.. דווקא היה מוצלח:] סדרת השבוע: "ילדי ראש הממשלה" שיר\דיסק השבוע:הראל סקעת בכללי, ועיברי לידר- "כמה שאני אוהב" ציטוט השבוע: "כי אין לי צורך במכונית בשביל לכתוב שירים, ואני לא צריך טובות שיעשו לי אחרים." תמונת השבוע:-- משהו לצפות לו השבוע: מחר יהיה זה יום חדש! לילה טוב!

ranch22

New member
סכמ"ש

היום הכי טוב בשבוע:וואי... חמישי? הדבר הכי טוב שקרה השבוע:שיחה טובה. ספר השבוע:- סרט השבוע:- סדרת השבוע:כוכב נולד? שיר\דיסק השבוע:כנ"ל, תגידי, מי יכול לאהוב אותך יותר? ציטוט השבוע:- תמונת השבוע:- משהו לצפות לו השבוע:הופעה עם שלומי ארצי היום-היה מעולה!! מחר יום עם האחיינית... ושבועות :)

שיר m

Well-known member
כבר ניסיתי הכל זה לא עוזר... מתי את שולחת לי?

למעלה