כמה שאלות...

THE CORRS

New member
../images/Emo66.gifכמה שאלות...

דבר ראשון,שלום לכולם אני חדשה כאן... רק רציתי לשאול אם אתם יכולים להמליץ לי על דיסק ג´אז שיש בו בעיקר
או
באס ובלי שירה... ולבסיסטים שבינכם,אני צריכה המלצה ל
באס לא יקרה שמתאימה בעיקר לג´אז...

Sir_Oscar

New member
ברוכה הבאה...

קיימת סידרה שכוללת 4 דיסקים כל אחד מהם מוקדש לכלי אחר (פסנתר,סקסופון,חצוצרה,גיטרה[באס]) שווה לחפש רק בשביל האחרון (ואם לומר את האמת השאר בכלל לא משהו) jazz guitar

seafox

New member
אוקי.ברוכה הבאה דבר ראשון.

דבר שני בקשר לשאלותיך. יש לך את uzeb,סטנלי קלארק,מרכוס מילר,ג´קו פסטוריוס,front page,בלה פלאק והפלאקסוטנס או אם יש אז דיסק של וויקטור ווטן לבד [הבסיסט שלהם],ג´ון פטיטוצ´י,רון קארטר. אם מישהו יודע יש קטעים של ג´קו פסטוריוס שהוא מנגן סטנדרטים של ג´אז עם פסנתרן ומתופף ואם יש מישהו שיודע מי המתופף והפסנתרן שיגיד לי בבקשה. אמממ....גיטרה לא יקרה שמתאימה לג´אז בעיקר...תראי,אני קניתי לפני כמה שנים כשלא היה לי כסף גיטרה מייסון דגם ג´אז באס.גיטרה ממש זולה,ולי היא מתאימה להרבה דברים בעיקר לפאנקי אבל אני מנגן איתה גם ג´אז כי אל תשכחי שבסופו של דבר זאת לא הגיטרה,זה הנגן.אבל אם את בכל זאת מתעקשת תקני איזו פנדר ג´אז באס מקסיקנית ב2700 שקל בערך למרות שאני שמעתי אחת ולא אהבתי.ולעומת זאת המייסון שלי יותר זולה ונשמעת יותר טוב מהפנדר המקסיקנית.אבל עדיין זה תלוי גם בנגן.אז בכל מקרה בהצלחה.

למעלה