יום רביעי....

../images/Emo66.gifיום רביעי....

[הכיצד עוד לא פתחו?!] אהמ, שאלה יומית? כיצד אתם מעדיפים את התה שלכם- סגול בטעם של גרביל, או צהוב נזלת בתוספת שבבי נמלים מטוגנות?

Efrat K

New member
יום רביעי

כל כך כיף לקום בבוקר ולדעת שכבר לא צריכים לחרוש למתמטיקה. ולגבי השאלה היומית-אני דווקא מעדיפה אותו צהוב בטעם לימונענע.

HeNoOsH

New member
רק עכשיו נזכרתי שהייתי אמורה להיות עכשיו בצו

העדפתי לא ללכת לצו וגם לא לבצפר כדי להתחיל ללמוד לבגרות בתנ"ך...לפי מה שהבנתי יש באותו יום גם בגרות בתנ"ך מוגבר אז עוד יום יכול מאוד לעזור לי.. אבל עדיין לא התחלתי ללמוד..כמה מפתיע יום טוב :]

dark dumb

New member
כוסעומו המדינה הזאת!!!../images/Emo46.gif../images/Emo7.gif ../images/Emo85.gif

לפני איזה שבוע, התקשרתי למבצע הזה של הביסלי עם הסוני אריקסון... שבוע...!!! בטח שכבר זרקתי את החבילה...
עכשיו הם מתקשרים?!?!?? עכשיו!?!?!? אחרי שבוע?!?!?! כוסעוממו המדינה הזאת!!!! למבצע קוראים "סוני אריקסון כל השעה"

Black Balloon

New member
רביעיעיעיעיעי

אמממ קיבלתי 76 במתכונת בתנ"ך שזה... נחמד. סביר. לא יודעת מה. [חברה שלי קיבלה 98! איך היא עושה את זה?!
] עוד לא סיימנו ללמוד את כל החומר לבגרות
ו95 במתכונת באמנות!
יאי. אני מקווה שהיא תגיש אותי על 100, אחרת...
. ואני עדיין בדיכאון ממתמטיקה..
אוףףףףףףףףף.

m i c k e y 15

New member
בדיכאון ממתמטיקה....

ועכשיו חזרתי מ-3 שעות אדריכלות..ואז היה ספרות אבל כולם הבריזו אז עפתי הביתה.. אני לבד בבית שגם זה כיף..הייתי בכלל אמורה ללכת לים..אבל השתנו התוכניות כנראה חח ואולי היום אני אתחיל ללמוד לתנך..ככה עם חברות..מזל שיש לי ת'מיקוד.. -לא אוהבת תה

Grey Faerie

New member
הההההההה.

הההההההההההה ההההההההההכיצדדדדדדדד את אוכלת מהצד?! תגידייייייי! ההההההההה ההההההההה הכיצדדדד. את אוכלת מהצד! וכן, נדפקתי רשמית. ואני בבית, מסיימת לקרוא את פוטר ה-6 שהתחלתי אתמול בלילה ולא הפסקתי עד איזה 3 וקמתי נורא עייפה |: כנראה שאני אלמד לכימיה היום. נראה :) יום טוב אנשים!

באמצע המסיבה שלהם נגמר להם הביסלי!

דפקו אצלי בדלת, שאלו אותי אם יש! אמרתי להם שאין לי, אפילו שכן היה לי, כי יש משפט שאומר- צריך לדעת ממי לבקש! אוכלת מהצד

yaelush3

New member
שוב אזרחות..=/

מחר מתכונת ולא למדתי, ואני משתגעת פה..

ANIBA

New member
חחחחחח

סגול? תה סגול?! לא לא..אני אוהבת את התב שלי ככה : תיון של ויסוצקי עם טיפת לימון ושלושה עלים של נענע ,קמצוץ תמצית וניל ,וכמובןןןן שבבי נמלים מטוגנות!! מעדןן

linoy7

New member
הייתי היום בבי"ס...../images/Emo122.gif../images/Emo178.gif../images/Emo67.gif../images/Emo41.gif

יום עיון בהיסטוריה
אח"כ המורה חילקה מתכונות בתנ"ך- קיבלתי 55
מגן- 68. לא יכלה לעגל?!?!!?!?אוףףףףףףףף
אני שונאאאאת שעושים את זה!!!
בעע=/ יום ראשון הבגרות. לא בא לי בטוב
יומטוב
אה, והשאלה היומית-
לא אוהבת תה!!!!!!!!!111

bAruLi

New member
מגישים אותי על 92 לתנ"ך. בע.

כן אני יודעת "על מה את מתלוננת?".. על זה שהציונים שלי השנה הם 95,95 ו96 ונפילה של 80 בתחילת שנה על חומר שלמדנו לבד בחופש הגדול, ו93 בסופי של שנה שעברה. אבל בקטנה. אני רוצה ציון גבוה בבחינה הזאת!
יאללה, מתחילים ללמוד! בהצלחה לכל הלומדים לתנ"ך! (= [אם כבר
.. יש למישהו את המיקוד החיובי לבגרות? (מה כן צריך ללמוד)]

Blue Aura

New member
שעתיים של: היסטוריה, ביולוגיה וכלבנות!../images/Emo13.gif

עוד מעט הולכת למפגש פולין. עד 19:00.
אני הולכת להתפגר שמה.><"

D a N i T a

New member
הייתי בים ../images/Emo99.gif

היה חביב כזה... היינו צריכים לעשות את הביוטופ והמדריכה של הביוטופ פשוט חפרה לנו איזה שעה וחצי ואז נכנסו לעשות מדידות ונרטבנו לגמרי!! הייתי כל כך רטובה באוטובוס עד שהגעתי הביתה... אבל! השתזפתי אפילו ואני לא כל כך לבנה עכשיו חחחחח

למעלה