חדש

Marshall88

New member
../images/Emo66.gif חדש

שלום לכל פורום אמינם !!!!!! קוראים לי דני בן 17 ואני מעריץ את אמינם כבר שנתיים בערך slim shady baby
......... יש לי את כל הדיסקים של אמינם (מקוריים, פשע להוריד שירים של אמינם!) אז מקווה להשתלב מהר ו .... זהו בעצם

®NuLy®

New member
ברוך הבא../images/Emo24.gif

אני גלי בת 15.5 מאזור ירושלים. ולהוריד שירים זה בכלל פשע השתלבות נעימה

Lil M

New member
welcome bro

מייקי בת 16 מפ"ת
להוריד שירים אולי לא פשע... אבל זלזול באמן, מבחינתי. אה, כבר הזכרתי שאני מאאאגניבה והולכת להשתלט על העולם! תזכור את זההה

Magi¢ Girl

New member
שלום דני ../images/Emo3.gif

אני גל,16.. יש לך גם את Infinite?.. ודי.וי.דים?
המממ זהו ברוך הבא

Marshall88

New member
שלחו לי מארהב הופעה אחת

infinite חבר צרב לי לצערי גם לפני כמה זמן הוא שאל אותי אם אני מכיר את האלבום more maximum אמרתי לו שלא שמעתי עליו אבל הוא טוען שיש לאמ אלבום כזה והוא כאילו ביוגרפי מישהו שמע על זה? ועוד שאלה - מישהו שם לב לשרשרת שיש לאמ, אפשר לראות את זה בכמה וכמה קליפים, זה דומה לדיסקית צבאית נראה לי, מישהו יודע מה זה אומר? ומייקי, סחטיין אמינם אמר ב lose yourself "אתה יכול לעשות כל דבר שתציב למחשבה שלך לעשות" אז בהצלחה מייקי אני בטוח שתצליחי וכשתשתלטי תחוקקי חוק שחייבים ללמוד על אמינם בביצפר .....

Lil M

New member
../images/Emo45.gif יההה

בטח בבצפר! הממשלה תסתובב עם מדים של שיידי!! ובריטני..בריטני תמות ..רצח המוני.

B a Z u K a

New member
ניצלוש- לכל השונאים של אשלי סימפסון

מי שלא שמע על זה אז הייתה לה הופעה חייה והיא שרה כמו בהמה (תוענים שהיא צרחה ושרה מילים לא נכונות לפעמים) וכולם באיצתדיון צעקו "בוז" עד שלבסוף הורידו אותה מהבמה באמצע ההופעה.. ניסתי להסהביר את זה בקצרה..... אז לכל מי שחושב (כמוני) שהיא סתם זמרת גרוע והיא היתפרסמה רק בגלל אחותה (מה שעושה לי בחילה דרך אגב) מוזמן לחתום על העצומה שפתחו בארצות הברית נגד השירה שלה
http://www.stopashlee.com/ **ואין לי שום בעייה עם אלו שאוהבים אותה שיהיה לכם בכיף** אה כן- ברוך הבא אח שלי=]

Sahar 11

New member
איזה דביליות

לכל אחד יש פשלות בחיים, אני לא אוהבת אותה אבל זה ממש מפגר לדעתי לפתוח על זה עצומה נגדה. כמה עלוב.

irashady

New member
איזה מאעפן...

זה מה שעושה לך בחילה? שתהיה בריא... ותמצא חיים ד"א ולדעתי יש לה שירים טובים... וכן אני אוהבת את השירים שלה! Get A Life

B a Z u K a

New member
כן

זו בטח הסיבה שכבר למעלה מ 406,000 אנשים כבר חתמו על העצומה אחת מהטענות היא שאין התאמה בין הקול שלה בהופעה חייה לקול שלה בדיסקים.

Marshall88

New member
thanks man

YO YO EVERYBODY HAPPY NEW YEAR !!!!!!!!!!! מאחל לכולם שב 2006 הכל יתגשם ותהיה שנה מוצלחת וכו וכו..... נאחל כמובן הרבה אושר ושלווה למשפחת מאתרס וב"ה אמינם מגיע לארץ !!! מה אתם עושים בסילבסטר?

galileho

New member
יההה וולקאם ../images/Emo24.gif

אהבתי את החתימה
אני גלי בת 14 מר"ג השתלבות נעימה

למעלה